Hayatta hiç erkek çocugu sevmedim acaba hoşuma giden kanım kaynayan mı olmadı ne orası muallakta

kardeşimi bile inşallah kız olur dedik şükür kız doğdu :) ilkim kız olsun da ikinci erkek olsun istedim, doktorum hep kız dedi ama 5. Ayda öğrendim erkek oldugunu önce çok üzüldüm şoka girdim, erkek çocukları pek hayırsız oluyor maalesef ama kızışa erkeğide aynısı, benimki cahillik işte :) sonradan sonraya ısındım erkek olacağına, ama doğumdan sonra ilk annelik ilk çocuk 3 aya anca ısındık, birbirimize hahaha :) bide yalnız başıma normal yani :) çok seviyorum bunuda erkek hissettim hep inşallah hayırlısı ile erkek olur dedim. Benim oğlum biraz farklı diğer çocuklarla pek anlaşamaz 4 yaşına 4 ay var, benimki tamir edeyim bilim adamı gibi araştırıyım istiyor :) onunla beraber pasta börek yaparız, eşim ev işi yemek gibi konularda bilinçsiz ama ben oğlumu istiyorum ki bunları öğrensin iki gün sonra oda evlenecek belki yalnız yaşayacak hayalime bakın..
Terasta top oynarız, diyorum ki ilerde futbolcu olursan babam çok yetenekli futbolcu ama ben annemden öğrendim dersin diyorum.

Hahahahaha şu haliyle bile geçen halısahada top oynadık :) Allah başımızdan eksik etmesin biraz uzun oldu ama TV'de gençleri görünce benim oğlumda böyle olacak diyorum :)