hımm ben haziran reglim geçince öğrendim. yani öğrendiğimde 6 haftalıktı24 mayısta benımkı
ama yumurtlamam erken oldu o ay
adetimden 7gün önce öğrendim gebeliğimi
o yüzdende doğumum 1 hafta önceye denk gelcek bence

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hımm ben haziran reglim geçince öğrendim. yani öğrendiğimde 6 haftalıktı24 mayısta benımkı
ama yumurtlamam erken oldu o ay
adetimden 7gün önce öğrendim gebeliğimi
o yüzdende doğumum 1 hafta önceye denk gelcek bence
ben ayda bir giriyorum canım hele bu ay kırk günü bulacak randevumuz ozamana denk geldi bende zararlı olduğunu düşünüyorumayrıca bir yazı okudum ultrasonla ilgili bakın sizlede paylaşayım :) ben kendi adıma konuşmam gerekirse ilk 6. haftada girdim bebek gözükmedi daha sonra 10. haftada girdim kalp atışı için. en sonda ikili test için gitmiştim. Haftaya salıda detaylı ultrasona giricem kısmetse. ha birde yarın cinsiyet için giricem daha da ne zaman girerim bilmem
YANLIŞ: Sık sık ultrason takibi yaptırmak iyidir
DOĞRUSU: Dünya Sağlık Örgütü; hamilelik boyunca: 11-14. gebelik haftasında bebeğin Down Sendromu açısından değerlendirilmesi (ikili kombine test, ense kalınlığı testi), 22. haftada bebeğin anatomisinin değerlendirilmesi (ayrıntılı-detaylı ultrason) , 30. haftada gelişme geriliğine bakılması ve 36. haftada genel değerlendirme olmak üzere hamilelik boyunca 4 ultrason takibi öneriyor.
Dolayısıyla hamilelikte bebeğin kalp atışları izlendikten sonra 4 temel ultrason takibi bebeğin sağlığı için yeterli oluyor. 15 günde bir ultrasona girerek bebeğe bakılmasının hiçbir faydası olmayacağı gibi, fazla sayıda ultrason takibi nedeniyle bebekte bazı risk artışlarının (ses dalgalarının bebek üzerine etkisi) oluşabileceğine dair veriler artıyor.
Canım bende blackberrye üç dört kez bilgilerimi yollamama rağmen bende eklenmedim ama sanırım bilgisayarında problem var canım önümüzdeki günlerde ekler diye düşünüyorumaynen öyle canım haber vermem mi :) allahın izni ile bunuda bir atlatsak :)
çizelgeyi ben artık umursamıyorum blackberrye heralde 3 defa mesaj attım zahmet edip geri dönmedi en azından bir cevap verebilirdi. o yüzden benim adım o çizelgede olmasa da olur açıkçası :)
K
ben ayda bir giriyorum canım hele bu ay kırk günü bulacak randevumuz ozamana denk geldi bende zararlı olduğunu düşünüyorum
Canım bende blackberrye üç dört kez bilgilerimi yollamama rağmen bende eklenmedim ama sanırım bilgisayarında problem var canım önümüzdeki günlerde ekler diye düşünüyorum
Hayır zaten öyle pek gezen bi tip değilim soğuk konusunda, evime zaten yeni geçmiştik ama bi türlü ısıtamadık yatak odamda 2 ısıtınız birden çalışıyordu artı doğalgazda vardı, yıllar geçtikçe anladık evimiz ısınmıyormuş, :) bide soğukta göğsüm şişti sütüm geri gitti Allah ne zor günlerdi ya :)Kisin nasil zor disari falan cikamiyorsun ondanmi acaba gerci su yonden sansli olucaz yaza ve bahara rle avucabgeliyo olucsklar ve gezebilcez rahat tahat:)
bende basketbol ayakkabılarına bayıldım özelliklemBen normalde pek bakmıyodum kıyafetlere. Şimdi H&M'deki tatlı şeyleri görünce bi heveslendim. Görürsem paylaşırım burdan :):)
Doğru söylüyorsun canımaynen bu ay benimde öyle olucak bayramdan önce girmiştim birde haftaya salı detaylıya giricem. he birde cuma gününe özelden randevu aldım cinsiyet için. cuma günü kısmetse öğrenicem canım :)
canım hamilelik takvimini düzenlerken atmıştım ben. ama geri cevap vermedi. yoksa pc bozuk olduğunu biliyorum ama en azından mesajlara karşılık yazabilirdi. insan ister istemez acaba niye cevap vermiyor yada vermek mi istemiyor diye düşünüyor. yoksa o arkadaşla bir sorunum yok kendi açımdan. ama keşke daha aktif biri olsaydı konu yöneticisi. ozaman karışıklıkta olmazdı kanımca![]()
aynen onunkiler süper ben sana yollarım yav üzülme sen kargoyla 2 günde geliraynene aynen. artık sokakta erkek cocukları dıkkatımı cekıyor. onları ızlıyorum sureklı :) bu arada h&m magazasında erkekler ıcın cok tatlı seyler var. bursada yok magazsı ben artık bı ara ıstanbula gıdıcem ınsallah alırım ordan bıseyler . sede netten bı gır bak
ya benimde kum dökmem devam ediyo sanırım. her tuvaletten sonra bakıyorum söylemesi ayıp yani hala bulanık.Günaydın dünkü aşırı bulantılarm normal degil diye gece acile gittim nöbetçi dr muayene etti bebisimi gördüm büyümüş kuzum. Dönmüş sırtını uyuyordu zahmet edip donmedi edepsiz:)
yine kum dokuyorum sandim ama bu sefer idrar yolu enfeksiyonu cikti hem de en bol bakterilisindensasirdim kaldim o kadar su iciyorum evden ciktigim yok nerden cikar bu enfeksiyon aklim almadi. Kulturun sonucu beklemeden antibiyotik baslatti gunde uc kez tez sifa olur insallah da bebisim etkilenmez. Gece yarisi geldim az biraz uyumusum iyi gibiyim derken uyandim ayni bulanti devam
siz siz olun degisik her bulanti vbde tahlil verin muhakkak
Yaa kızlar hala tatlı şeyler yiyemiyorum psikolojik olarakmı acaba meyve bile yiyemiyorum üç ayıda geçtim :)![]()
aynı şekildeyim ağzıma bile süremiyorum.. Bundan dolayı kız diye düşünüp duruyoduk ama erkekmiş bizimki yüksek ihtimalle doktorumuz öyle söylediYaa kızlar hala tatlı şeyler yiyemiyorum psikolojik olarakmı acaba meyve bile yiyemiyorum üç ayıda geçtim :)![]()
hayırlısı olsun cnm.Masallah cnm oglusunabende 15. Haftama giricem 14+4 um benim kiz dedi ama yanilma payu yyksek dedi bakalim bidahaji jontrole kesinlesir
![]()
aynen onunkiler süper ben sana yollarım yav üzülme sen kargoyla 2 günde gelirbağdat caddesine çok büyük açılıcak sonbahar sezonunda bana çok yakın her gün bakarım ben oralara artık
bizde oğluşlarla mutlu oluruz artık
![]()
cıksss bende yiyemiyorum canım malesef hatta midem bile bulanıyor hala
tatlı olmasın ama tuzlu ekşi acı ne varsa yiyebilirim
[/QUOT.
yemek istiyorum artik ama ağzıma aldığım anda hoşlanmıyorum geçen Caaynı şekildeyim ağzıma bile süremiyorum.. Bundan dolayı kız diye düşünüp duruyoduk ama erkekmiş bizimki yüksek ihtimalle doktorumuz öyle söyledi![]()
Yemek istiyorum ama olmuyor işte midem bi garip oluyor oysa tatlı delisiydim önceden şimdi cips çekirdek filan çok hoşuma gidiyor, bi yakınımda tatlı hiç yemedi bebişi oğlan oldu bence yanlış bu tanılar ben kız istiyorum ama hayırlısı bakalım haftaya belli olacakaynı şekildeyim ağzıma bile süremiyorum.. Bundan dolayı kız diye düşünüp duruyoduk ama erkekmiş bizimki yüksek ihtimalle doktorumuz öyle söyledi![]()
ben hallederim ya valla takılma ciddiyim..cnm benım ya cok saol valla :) valla evın yakınını gectım bursada bı tane olsa yıne dag tas demeden gıderım ama yok maalesef :) gecen ben bunlara maıl attım bursaya ne zaman acmayı dusunuyorsunuz dıye :) cevap atmıslar ama hala nıyetlerı yok
hangi doktor herşeyi şakıta şakıta söylemiş ki zatenkızlar birşey sorucam ya benim doktor hiç konuşmuyor yani pek bişey anlatmıyor ama şidddetle herkes tavsiye ediyor çok iyi bir doktor diye. gerçektende ii bir doktor ama dedim ya piskolojik olarak eksik kalıyorum bende bi doktora daha gidiyorum bu aylarda ayda bi defa bakılıyor ama bana iki olmuş oluyor sizde öle zararlı falan dediniz korktum şimdi bişey olur mu ki?