2015 Şubat Anneleri

:KK43: Evett geçmicekmi bu :KK11:
Ya burda herkes mide bulantısından illallah etti bende mide yanmasından . Hele bazen o kadar çok oluyor ki Utanmasam alıcam

Benim de yanma bulantidan baskin hic de azalmiyo meret

CANIM gulbesseker e de yaqzdım gavıscon içceksiniz hem bebeğe zararı yok hem ultra etkili bi çözüm ben duramıyom yoksa doktor hiç bir sakıncası olmadığını söyledi

Onun tadi da kotu geliyor icemiyom ki ; (

ya benimde kum dökmem devam ediyo sanırım. her tuvaletten sonra bakıyorum söylemesi ayıp yani hala bulanık. :KK57: test yaptırmam lazımmı acaba tekrardan bittimi ne durumda diye :KK57:

suphen varsa ver bi tahlil gebelikte illet seylerden biri bu idrar yollari da

bende agzıma tatlı koymuyordum cnm . hoş hala pe hoşlaşmıyorum ama erkek cıktı :)

ben de yiyemyiyemiyorum tatli erkej mi acep

="_Aliya_, post: 36488676, member: 597388"]öhüümmm öhümmmmmmmm :KK12:[/QUOTE]

nasilsin canm

Bu arada daha kaç kere sölicem ya hepinizi merak ediyorum diye :KK76: İnstagram hesaplarınızı özelden msj atın kızlar merakım gitsin hahahah :KK71::)

:cool::cool: cıksss bende yiyemiyorum canım malesef hatta midem bile bulanıyor hala :KK45: tatlı olmasın ama tuzlu ekşi acı ne varsa yiyebilirim :D

Bende öyle
Normalde de pek tatlı ile aram yoktu şimdi hiç yiyemiyorum, nadiren 1 meyve
Varsa yoksa tuzlu baharatlı şeyler seviyorum :KK23:

Bak görmemişin denek ki atlamzsn sen normalde ;) acildeydim dun gece serum yedim idrar yolu enfeksiyonu olmusum asiri bulantim vardi ya dun bol bol bakterim olmus nerden olduysa mübarek

Çok geçmiş olsun
Su tüketimi ile ilgisi var mı ki

Çok geçmiş olsun
Su tüketimi ile ilgisi var mı ki

Tesekkur ederm canim. Aslında içiyorum gayet iyi de bilmem niye gerci benim baya yüksek cikti bakteri belli ki uzun suredir devam eden bi enfeksiyon gecmesi icin gunde 3 4 lt su içmek zorundasn dedi. Antıbıyotık de verdi tabi.gebelikte dehidrasyon bu enfeksiyonlara kapiyi aciyormus ondan bol su onemliymis

Doktorumuzdan mutlu döndük çok şükür :KK71:
İkili testimiz yapıldı, ense kalınlığı iyi çıktı dedi bakalım 10 gün sonra asıl sonucu çıkacak
Doktor ultrasonla bakarken hareket etmesi için göbeğimi hoplattı yavrum sıçrayıverdi elleri ayaklarını ilk kez hareket ederken gördüm
Sonrada gözümüzün önünde parmağını ağzına götürüp emmeye başladı :) şok oldum
Devit-3, Ferrum Fort, Decavit'e başlıyorum bugünden itibaren bakalım. Cinsiyetimiz için birşey öğrenemedik :KK12:

Tesekkur ederm canim. Aslında içiyorum gayet iyi de bilmem niye gerci benim baya yüksek cikti bakteri belli ki uzun suredir devam eden bi enfeksiyon gecmesi icin gunde 3 4 lt su içmek zorundasn dedi. Antıbıyotık de verdi tabi.gebelikte dehidrasyon bu enfeksiyonlara kapiyi aciyormus ondan bol su onemliymis

Bende suyu çok severim ama 3-4 litreyi bulmuyodur
Hep duyuyorum hamilelikte bol tüketilmeli diye

CANIM gulbesseker e de yaqzdım gavıscon içceksiniz hem bebeğe zararı yok hem ultra etkili bi çözüm ben duramıyom yoksa doktor hiç bir sakıncası olmadığını söyledi

doktor bana bi sürü vitamin verdi
bide bu yanma hapını atasım yok
nefret ettim zaten haplardan :KK43:

kızlar bu arada sigara felan içmiyonuz demiiii
içenler bıraktı dimiii :KK19::KK19::KK19::KK19:

Hayır zaten öyle pek gezen bi tip değilim soğuk konusunda, evime zaten yeni geçmiştik ama bi türlü ısıtamadık yatak odamda 2 ısıtınız birden çalışıyordu artı doğalgazda vardı, yıllar geçtikçe anladık evimiz ısınmıyormuş, :) bide soğukta göğsüm şişti sütüm geri gitti Allah ne zor günlerdi ya :)
Hadi ya allah kolaylik versin ozamn cnm maddi olarakda sikinti hem dogakgaz hrm isitici zor bizde yenibtasindik 3 ay oldu yaz serin geciyo bakalim kis nasil olcak isinir ins bebekler hastalanmasin duye bol bol yakicaz allah yardimcimiz olsun

Bana demir hapı yazılmıştı
Maltofer fol
Pek kullanamadım toplam 10 tane kullanmışımdır, bıraktım kendim
Siz düzenli içiyo musunuz :oops:

Bak görmemişin denek ki atlamzsn sen normalde ;) acildeydim dun gece serum yedim idrar yolu enfeksiyonu olmusum asiri bulantim vardi ya dun bol bol bakterim olmus nerden olduysa mübarek
AAaa görmedim valla. site site değil ki göremiyorum artık. idrar yolu ile mide bulantısı alakalı mıymış ? benimde var kesin idrar yollarımda bir halt. afedersiniz pis kokulu akıntım var .
geçmiş olsun. şimdi nasılsın? iyisindir ama o serum ne ise artık mucize gibi bir şey yiyen ayağa kalkıyor. belki enerjin de geri gelir.

Yaa kızlar hala tatlı şeyler yiyemiyorum psikolojik olarakmı acaba meyve bile yiyemiyorum üç ayıda geçtim :):KK54::KK16::KK43:
Bende ayni canim ki ben tatli hastasi biriydim bazen kahvaltimi tatliyla yapardim o derece ama simdi hep aci eksi o tarz setler yiyorum tatli goresim bile gekmiyo

Back
X