2015 Şubat Anneleri

Cimcimecim is konusunda maddi zorluk yoksa icinden geleni yap canım hakkında hayırlısı

mervemi guzel haberler ile gelirsin sen de inşaallah doktordan
Saol cnm gittim cinsiyeti ogrenemedik malesef 12 + 3 gunluk daha kucuk dedi ama sagligi iyi cok sukur:KK46:
gulefsan ben de testleri yaptirmadim ense kalinligi iyi dedi dr o kadar

nasıl yaaaaa
elini ağzına mı götürdü
ayy çok heycanlıııı :KK9::KK9::KK9::KK9:

ya bayıldım yaa
bende görmek istiyorummmm
ya

ayy yesin onu teyzesii
tekme atmıştır kızz
öyle durumlarda hemen göbüşünü ovuşturup salavat getir yerim yerrrr oyhh:KK46::KK46::KK46:

yaaa umarım hareketini hissetmişimdir, uykumdan uyandığıma göre ona yoruyorum annelik içgüdüsü herhalde :))) okşadım göbüşümü hemen :)

ya herkes öğrenmiş cinsiyeti ben öğrenemedim daha=(

ben de öğrenmedim canım doktorum 16. haftadan önce söylemem dedi mecbur bekliyorum hem değişme ihtimali de ortadan kalkmış olur ozaman. Eylül'ün ilk haftası gidip öğrenicem heyecanla bekliyorum :)

Kızlar dün gece enteresan birley oldu. Bir anda karnımda böyle tekme gibi bir hisle uyandım. Böyle karnımın alt kısmı hatta içimde birşey kıpırdadı gibi oldu ve beni uykumdan uyandırdı elimi karnıma götürdüm çok enteresan bir histi tarif de edemiyorum ama gaz da değildi acı vermedi ağrı yapmadı. Bebiş için de erken heralde diyorum ama ilk bebişim olduğndan emin de olamıyorum ne hissedeceğimi bilemedim ana uyandığım gibi ilk içine doğan bebeğimin ya tekne atmış olması yada pozisyon değitiemiş olmasıydı ve içim kıpır kıpır oldu mutluluktan :KK66: ikinci üçüncü bebişini bekleyen anneler ne dersiniz sizce bebişim olabilirmi ilk tekme nası bi his bırakıyor ?
cnm geçen bnde yazmıştım aynısını artık bnde hissediyorum bnmki de ilk dönüp duruyor içimde

Kızlar dün gece enteresan birley oldu. Bir anda karnımda böyle tekme gibi bir hisle uyandım. Böyle karnımın alt kısmı hatta içimde birşey kıpırdadı gibi oldu ve beni uykumdan uyandırdı elimi karnıma götürdüm çok enteresan bir histi tarif de edemiyorum ama gaz da değildi acı vermedi ağrı yapmadı. Bebiş için de erken heralde diyorum ama ilk bebişim olduğndan emin de olamıyorum ne hissedeceğimi bilemedim ana uyandığım gibi ilk içine doğan bebeğimin ya tekne atmış olması yada pozisyon değitiemiş olmasıydı ve içim kıpır kıpır oldu mutluluktan :KK66: ikinci üçüncü bebişini bekleyen anneler ne dersiniz sizce bebişim olabilirmi ilk tekme nası bi his bırakıyor ?
cnm geçen bnde yazmıştım aynısını artık bnde hissediyorum bnmki de ilk dönüp duruyor içimde

Yaa bana da olsun ne kadar sabırsızım.mucize gibi olmasını bekliyorum.orda kıpır kıpır neden hissedebiliorum minik diye heralde

Yaa bana da olsun ne kadar sabırsızım.mucize gibi olmasını bekliyorum.orda kıpır kıpır neden hissedebiliorum minik diye heralde

Canım ben de minik daha diye ihtimal vermiyim diyorum ama uykumdan uyandıran güzel his ancak bebeğimdir diye düşünüyorum bilmiyorumki bebek oynayınca ne hissedilir. Bilsem kesin oydu desem keşke :)

Geçmiş olsun canim son olur umarim bu korkular.

Bankada aynini dedi canim sagolasin ya içim rahatladi biraz. Dediğin gibi is olsun yapiyolar demekki.

Eskişehire bi seyahat ayarla rsoba sonbahar kendini hissettiriyor resmen az nefes alorsin:KK66:

Merak ettim bende gezeyim hemen :KK66:

Back
X