2015 Şubat Anneleri

cumartesi verdim bugun aldım bayya ii hastanem ama bırakmak zorunda kalcam üzülüorum :( yaa inş değişmez hep içime kız doğuyordu şükür kız dedi doktordaa nası kahkaha attım hayırdır dedi :KK66: çook mutlu oldum dedim.. kızıcımda içerde hopladı durdu ben gülerken :KK66:
cumartesi verdim bugun aldım bayya ii hastanem ama bırakmak zorunda kalcam üzülüorum :( yaa inş değişmez hep içime kız doğuyordu şükür kız dedi doktordaa nası kahkaha attım hayırdır dedi :KK66: çook mutlu oldum dedim.. kızıcımda içerde hopladı durdu ben gülerken :KK66:

Kızlar dün gece enteresan birley oldu. Bir anda karnımda böyle tekme gibi bir hisle uyandım. Böyle karnımın alt kısmı hatta içimde birşey kıpırdadı gibi oldu ve beni uykumdan uyandırdı elimi karnıma götürdüm çok enteresan bir histi tarif de edemiyorum ama gaz da değildi acı vermedi ağrı yapmadı. Bebiş için de erken heralde diyorum ama ilk bebişim olduğndan emin de olamıyorum ne hissedeceğimi bilemedim ana uyandığım gibi ilk içine doğan bebeğimin ya tekne atmış olması yada pozisyon değitiemiş olmasıydı ve içim kıpır kıpır oldu mutluluktan :KK66: ikinci üçüncü bebişini bekleyen anneler ne dersiniz sizce bebişim olabilirmi ilk tekme nası bi his bırakıyor ?
Yaa bana da olsun ne kadar sabırsızım.mucize gibi olmasını bekliyorum.orda kıpır kıpır neden hissedebiliorum minik diye heralde
Canım ben de minik daha diye ihtimal vermiyim diyorum ama uykumdan uyandıran güzel his ancak bebeğimdir diye düşünüyorum bilmiyorumki bebek oynayınca ne hissedilir. Bilsem kesin oydu desem keşke :KK66:
Olsun sen bebeğe yorduysan odur o. Zaman.sabah kalkıp tatlı yiyorum belki kıpırdar diye. Benim 13 haftalık düştü ve düşen bebeği.gördüm eli kolu her şeyi.vardı hatta parmakları bile ama minicik bie şeydi o nasıl hissedilir anlamıyorum.

Rahim duvarına değmesi için biraz daha zaman lazım bence, daha küçük bende acele ediyorum ama oğlumda 16. Haftamdı. Kızlar daha erken mi oynarmış ne Buda kurgu işte :) sizinkide öylemi bilmiyorum yatınca kasığımda portakaldan biraz daha büyük çıkıyor, nasıl desem ilerde bebek büyüdükçe sağa doğru gitse sağ tarafınız yamulacak öyle işte, elimin altında kesesi ama hissedemiyorum :)

Geçmiş olsun canim son olur umarim bu korkular.

Bankada aynini dedi canim sagolasin ya içim rahatladi biraz. Dediğin gibi is olsun yapiyolar demekki.

Eskişehire bi seyahat ayarla rsoba sonbahar kendini hissettiriyor resmen az nefes alorsin:KK66:

Merak ettim bende gezeyim hemen :KK66:
çok tşk ederim tatlım allah hepimizin bebişlerini korusun inş

öncelikle gözün aydın canım kızcen olcek heee şipşiri bir kızce sağlıkla gelsin inşş :KK46: :nazar:

Rahim duvarına değmesi için biraz daha zaman lazım bence, daha küçük bende acele ediyorum ama oğlumda 16. Haftamdı. Kızlar daha erken mi oynarmış ne Buda kurgu işte :KK66: sizinkide öylemi bilmiyorum yatınca kasığımda portakaldan biraz daha büyük çıkıyor, nasıl desem ilerde bebek büyüdükçe sağa doğru gitse sağ tarafınız yamulacak öyle işte, elimin altında kesesi ama hissedemiyorum :KK66:
bende kızımı öyle erken hissetmedim ilkti elki ondan ama diğer bebişimide bnuda erken hissettim ya saniyelik bişey oluyor zaten pıt pıt oluyor karnın :KK48:

Yaa bana da olsun ne kadar sabırsızım.mucize gibi olmasını bekliyorum.orda kıpır kıpır neden hissedebiliorum minik diye heralde

Olsun sen bebeğe yorduysan odur o. Zaman.sabah kalkıp tatlı yiyorum belki kıpırdar diye. Benim 13 haftalık düştü ve düşen bebeği.gördüm eli kolu her şeyi.vardı hatta parmakları bile ama minicik bie şeydi o nasıl hissedilir anlamıyorum.

Düşen bebeğin için çok üzüldüm canım. Aslında bence annenin görmemesi lazım travma yaratmıştır eminim. Bu bebişin çok sağlıklı ilerleyip doğsun tatlım.
Evet bu kadar minik bişeyin tekmesi hissedilmez ben yer değiştirdiğini düşünüyorum popo ve başının. Son gittiğim iki kontrolde ilkimde kafası sağda yatıyordu 2 hafta sona gittiğimde kafası solda yatıyordu. Belki yine bu tarz bir pozisyon değiştirmiştir die düşündüm kendimce :)

Rahim duvarına değmesi için biraz daha zaman lazım bence, daha küçük bende acele ediyorum ama oğlumda 16. Haftamdı. Kızlar daha erken mi oynarmış ne Buda kurgu işte :KK66: sizinkide öylemi bilmiyorum yatınca kasığımda portakaldan biraz daha büyük çıkıyor, nasıl desem ilerde bebek büyüdükçe sağa doğru gitse sağ tarafınız yamulacak öyle işte, elimin altında kesesi ama hissedemiyorum :KK66:

Benimki de solda hala doktor hep solumdan bakıyor cihaz sol kemiğime değiyor hatta :) bende de o tarafımda şişlik baya belli artık özellikle yatınca solum daha çıkık duruyor. Ben zaman ortalara gelcek bu bebiş die merak ediyorum

Bu site çok değişmiş alışmak zaman alacak sanırım alıntı yapılan mesajlar var onlara cevap yazamıyorum çünkü göremiyorum dün kontrole gittim kendi doktorum değildi gelişimleri güzelmiş yanılma ihtimalim çok yüksek ama ikiside kıza benziyor dedi doktor bakalım hayırlısı kendi doktoruma eylül ün ilk haftası gidicem nasip olursa o zaman daha net belli olur hepiniz sağlıcakla kalın:KK15:

Bu site çok değişmiş alışmak zaman alacak sanırım alıntı yapılan mesajlar var onlara cevap yazamıyorum çünkü göremiyorum dün kontrole gittim kendi doktorum değildi gelişimleri güzelmiş yanılma ihtimalim çok yüksek ama ikiside kıza benziyor dedi doktor bakalım hayırlısı kendi doktoruma eylül ün ilk haftası gidicem nasip olursa o zaman daha net belli olur hepiniz sağlıcakla kalın:KK15:

Kızlar dün gece enteresan birley oldu. Bir anda karnımda böyle tekme gibi bir hisle uyandım. Böyle karnımın alt kısmı hatta içimde birşey kıpırdadı gibi oldu ve beni uykumdan uyandırdı elimi karnıma götürdüm çok enteresan bir histi tarif de edemiyorum ama gaz da değildi acı vermedi ağrı yapmadı. Bebiş için de erken heralde diyorum ama ilk bebişim olduğndan emin de olamıyorum ne hissedeceğimi bilemedim ana uyandığım gibi ilk içine doğan bebeğimin ya tekne atmış olması yada pozisyon değitiemiş olmasıydı ve içim kıpır kıpır oldu mutluluktan :KK66: ikinci üçüncü bebişini bekleyen anneler ne dersiniz sizce bebişim olabilirmi ilk tekme nası bi his bırakıyor ?
Inanirmisin aynisi dun aksam televizyon izlerken banada oldu :)

Inanirmisin, aynisi dun aksam televizyon izlerken banada oldu :)

Inanirmisin, aynisi dun aksam televizyon izlerken banada oldu :)

Günaydın kızlarrr
Bizde dün bebişin cinsiyetini öğrendik :KK76:
13+3 teyiz ve oğlumuz geliyorrr Allahın izniylee..
2li tarama kan sonucumuz henüz cıkmamıs ama ense şeffaflığı normal boyutlarda dedi dr.umuz.
Kan sulandırıcı iğne vuruluyordum hergün dr. 10gün önce bıraktırmıştı bu yuzden tedirgindim biraz ama çok şükür bebişimiz sağlıklıydı dün. Allahım hepimizinkine sağlık versin :KK46:Progestana da kanamam olmadıgı halde devam edelim kasık ağrım var diyosun dedi hiç kullanmak istemiyorum ama bi süre daha katlanıcaz artık. Benim kasık ağrım gazdan kabızlıktan ama henüz bi çözüm bulamadım bu duruma. Siz nasıl çözdünüz gaz ve kabızlık sorunu???

26 agustosta randevumuz var. 14+4 olcaz o zaman ıns ogrenebılırız burayı okudukca merak edıyorum bende. hıcbırsey hıssetmıyorum. ama solumda oldugunu bılıyorum ultrasonda hep o taraftan baktı cunku. :oops:

Back
X