- 12 Ocak 2014
- 3.906
- 2.386
- 448
- 35
bende öğrenemeyenlerdenimBense ogrenemedim dha

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende öğrenemeyenlerdenimBense ogrenemedim dha
günaydın elifçim bende telden giremiyom maalesef bilgisayardan anca girebiliyorum biz bebişimle iyiyiz bide kızım yada oğlum diyebilseydim oyyyy heyecanlanıyorum söylerken bileGünaydın kızlarrrrrrTelefondan giremiyorum nasıl uyuz oluyorum belli değil. Düzeltsinler şunu artık
İş yerinde bilgisayar başındayım Allah'tan yoksa patlardım valla. Ne var ne yok bebişler nasıl ? Herkesin keyfi yerindedir umarım
![]()
ya çok belli olmadıysa giyersin cnm :) bende kuzenimin düğününe kasım ayında balık abiye giycektimde artık yeni bişiler alcam benim totomda cıktı çünküBende ama
Eylül de kuzenimin düğünü var diye balık siyah abiye almıştım
Giyebilir miyim bilmiyorum, biraz göbekle![]()
benim değişmesin ama ben alısıverdim hemen kızım olacagına ilk günden beride kız hissediorum yaa :) erkege dönme ihtimali gördümmmmmmmmmmben dr tecrübesine inanırım kuzum neymiş diyolar yaa 5 yada 6 ayda bile değişiyormuşdr anlamıyor demiyolarda ahahaaa allah herkesin gönl
ne göre versin inşş senin azcık küçük melikee belkim bir ihtimal değişebilir daha öncedende sölemiştim 12. haftada bana kız demişlerdi 14 haftada erkek olduğunu öğrendim
evet canım şimdiye kadarda hep kendim aldımcanım kendin mi alıyosun???
bu durumda kuaför bana hep itici gelmiştir utanırım çekinirim acırsa çıtımıda çıkaramam offf yaa bunu hiç düşünmemiştimanladım kuzum ama artık kendin alma bence istiyosan kuaförle konuş bir kutu ağda al sana özel olsun o yapsın küçük küçük alırsa canın yanmaz hem bitinceye kadarda kullanırsın
haklısın canım bi şekilde alışmam gerek bu fikre kaçınılmaz son çünkü teşekkür ederim yardımın için en azından biraz motive oldumtatlım elbette sen bilirsin ama hadi şimdi alıyosun yarın şiştiğinde bebişi zorlarsın tüyleri alırken hareketlerimiz çok önemli biliyosundur şimdiden yaparsan alışırsın hani yinede benimki fikir canım sen bilirsin
ya çok belli olmadıysa giyersin cnmbende kuzenimin düğününe kasım ayında balık abiye giycektimde artık yeni bişiler alcam benim totomda cıktı çünkü
![]()
hadi inş değişmez oğlan olsaydı değişeceğini sanmazdım ama kıza bu haftalarda pek bişey denmez sen yinede kızcem diye sev kızdır o annesiya çok belli olmadıysa giyersin cnmbende kuzenimin düğününe kasım ayında balık abiye giycektimde artık yeni bişiler alcam benim totomda cıktı çünkü
benim değişmesin ama ben alısıverdim hemen kızım olacagına ilk günden beride kız hissediorum yaaerkege dönme ihtimali gördümmmmmmmmmm
![]()
ne demek tatlım biz burda bildiklerimizi paylaşalım aynı sancıyı sevinci yaşıyoruz sonuçta allah evlatlarımızı bizlere bağışlasın inşş sen yinede nazın geçen birini bul uyar özellikle hamileyim küçük küçük al dee o zaman daha temkinli davranır kuaförün birde missss oluyosunevet canım şimdiye kadarda hep kendim aldım
bu durumda kuaför bana hep itici gelmiştir utanırım çekinirim acırsa çıtımıda çıkaramam offf yaa bunu hiç düşünmemiştim
haklısın canım bi şekilde alışmam gerek bu fikre kaçınılmaz son çünkü teşekkür ederim yardımın için en azından biraz motive oldum![]()
Aynen canım ya, herkes erken olduğunu söyledikçe son ayımdan korkar oldumyuvarlanırım artık
hele akşamları iyice büyüyo
![]()
ayy yok ben zaten kıla tuye dayanamıorum onceden adetten adete gıdıodum sımdı 2 haftada bır hahaha agdacımda guluyo bu duruma bu bebek bana calısıo dıyo :)canım bakterilerin üremesi için tam ortam yaratmak gibi bişey kuzum bence almalısın
kızlar çok afedersiniz ama merak içindeyim kimseyede soramadımhenüz göbeğim yeni çıkmasına rağmen tüylerimi alırken azıcık zorlandım son aylarda ne yapacağız yada tecrübeli anneler fikirleriniz neler ?
canım benım de karnım cok cıktı ve herkez daha cok erken dıyor. ben zayıflıgıma baglıyorum. daha simdiden alt kıyafetlerımın hıc bırını gıyemıyorum. ve en cok kortugum catlaklarbakalım son aylara dogru ne olacak
ayy yok ben zaten kıla tuye dayanamıorum onceden adetten adete gıdıodum sımdı 2 haftada bır hahaha agdacımda guluyo bu duruma bu bebek bana calısıo dıyo![]()
canım benım de karnım cok cıktı ve herkez daha cok erken dıyor. ben zayıflıgıma baglıyorum. daha simdiden alt kıyafetlerımın hıc bırını gıyemıyorum. ve en cok kortugum catlaklarbakalım son aylara dogru ne olacak
ayy yok ben zaten kıla tuye dayanamıorum onceden adetten adete gıdıodum sımdı 2 haftada bır hahaha agdacımda guluyo bu duruma bu bebek bana calısıo dıyo![]()