2015 Şubat Anneleri

benim eşimde erkek istiyor. hatta rüyamda gördüm vs die bana da farkında olmadan baskı kuruyor. diyorum kız da olabilir alıştır kendini diye. kız olursa üzülmesinden vs korkuyorum açıkcası. o_O

canım eşlerimiz ne kadar belli etmeselerde erkek çocuk istiyolar ilk çocukta belki çok bişey belli etmiyolarda ikincisini erkek istiyolar benim eşim diğer bebeğimde ilk kız dediklerindede çok sevinmişti çünkü kızım çok düşkündür ona eşimde kızıma ama sonraki gittiğimizde erkek dediklerinde ağzı yırtılacaktı :KK48: ben öyle yakaladım ki gülüşünü ama inanki sağlıklı sıhhatli hayırlı olsun öncelikle sonrada belki eşinin içine doğmuştur belli olmaz bende diğer bebeğimden olsa gerek erkek olmasını istiyorum kızda olursa başım üstüne rabbim bilir

bizim daha ilk bebeğimiz bi tanesini kaybedince çok dikkat ediyoruz buna ama eşim öncekinde hep kız demişti cinsiyetini öğrenemeden kaybettik onu şimdide erkek diyo ben ısrarla kız dedim başından beri bakalım doktorumuzda biraz garanntici bişey sölemek istemiyor 6 eylüle çok var nasıl geçecek bilmiyom :)

cinsiyetini daha göremeyiz dedi
zaten cinsel organını göreceğimiz açıda değildi
ayy inan hiç önemli değil artık
ben onu öyle gördüm yaaaaaa :KK71::KK71::KK71:
ay tabiki önemli değil kızlrda erkeklerde yavrularımız sonuçta bide senin ilk bebiş nasıl farketsin ki zaten 12. hafta yanıltan bir hafta oluyor genelde sağlıkla gelsin kuzum canım

ya ben badem yağını ucuz diye aldım napıyım... 100tl çatlak kremleri

yok canım bepantholunki baya büyük köpük şeklinde eczanede 50 tl civarı birşey. ben göbekten ziyade göğüslerim için istiyorum. oda olmadı bebek yağı alıcam önemli olan nemlendirmek zaten. aslında evde has zeytinyağıda var. kaynanamın köyünden gelen. onuda sürerim arada.

Çok güzelmiş
Benim mutfağımda mürdüm
Memnunum
beğendiğine sevindim canım çok sağol bayanların fikri çok önemli bilirsin bi çok arkadaş beğendi benimde içime sindi bütünüyle sende güle güle kirlet bebişinle eşinle mutfağını canım :KK48:

benim eşimde erkek istiyor. hatta rüyamda gördüm vs die bana da farkında olmadan baskı kuruyor. diyorum kız da olabilir alıştır kendini diye. kız olursa üzülmesinden vs korkuyorum açıkcası. o_O
allah gönlünüzdekini sağlıkla sıhhatle versin inşş emin ol kızda olsa çoooookkkk sever eşin hiç böle düşünme ben kzımın tırnağını dünyala değişmem saçlarımı tarıyor yaaa var mı böle mükemmel bişey :nazar: allahım korusun onu inşş

beğendiğine sevindim canım çok sağol bayanların fikri çok önemli bilirsin bi çok arkadaş beğendi benimde içime sindi bütünüyle sende güle güle kirlet bebişinle eşinle mutfağını canım :KK48:

Teşekkür ederim bizde hemen hemen aynı durumdayız sizle
8-9 ay önce taşındık hala eksikler var :KK48:
Ama olsun önceliği bebeğe verdim şimdi, bekliyorum.

Benim alt mürdüm, üst çok açık krem
Pembe, fuşya ve kremle kombinliyorum
Perdeyi zebra yaptım mürdüm, memnunum.
Fikir olur belki sana da

Teşekkür ederim bizde hemen hemen aynı durumdayız sizle
8-9 ay önce taşındık hala eksikler var :KK48:
Ama olsun önceliği bebeğe verdim şimdi, bekliyorum.

Benim alt mürdüm, üst çok açık krem
Pembe, fuşya ve kremle kombinliyorum
Perdeyi zebra yaptım mürdüm, memnunum.
Fikir olur belki sana da
eksiklikler bitmez kuzum güle güle kullan evini sende canım aklımda kalıcak fikrin düşünücem çooookk sağol

eksiklikler bitmez kuzum güle güle kullan evini sende canım aklımda kalıcak fikrin düşünücem çooookk sağol
Amin sende öyle
Cümlemiz iyi günlerde kullanalım inşallah
İlk zaman olmasa da zamanla bir bir oluyo şükür
Sırada mutfak masası var, şu 4 sandalyeli masanın üstü cam olanları beğendim ama pudra - pembe tonlarda bulamadım :KK48:

allah gönlünüzdekini sağlıkla sıhhatle versin inşş emin ol kızda olsa çoooookkkk sever eşin hiç böle düşünme ben kzımın tırnağını dünyala değişmem saçlarımı tarıyor yaaa var mı böle mükemmel bişey :nazar: allahım korusun onu inşş

mutlaka sevcektir ama nedense böle bi erkek beklentisi var bizim ailede. ilk çocuğumuz zaten hiç farketmez benim için. allah hangisini nasip etmişse, umarım eşim de böyle düşünür. :KK64:

Kızlar tüy konusu açılmışken bende lazer yaptırmıştım ama gelin görün ki lazerden eser yok ağdada yaptırmamam laxım yaptırırsam lazerin anlamı kalmazmış. Göbeğim deseniz kurt adam gibiyim. Kaşlarım çıktı kuaföre gitmekten eriniyorum.

Amin sende öyle
Cümlemiz iyi günlerde kullanalım inşallah
İlk zaman olmasa da zamanla bir bir oluyo şükür
Sırada mutfak masası var, şu 4 sandalyeli masanın üstü cam olanları beğendim ama pudra - pembe tonlarda bulamadım :KK48:
çok sağol canım ben 5 6 ay önce belloonada mürdümlü bir mutfak masası görmüştüm 4 sandalyesi vardı kuzum camlıydı da aklında olsun çok beğenmiştim bak istersen bellonaya

Benimki de solda hala doktor hep solumdan bakıyor cihaz sol kemiğime değiyor hatta :KK66: bende de o tarafımda şişlik baya belli artık özellikle yatınca solum daha çıkık duruyor. Ben zaman ortalara gelcek bu bebiş die merak ediyorum
Kafamdan kurgular kurdum valla :( of

Kızlar tüy konusu açılmışken bende lazer yaptırmıştım ama gelin görün ki lazerden eser yok ağdada yaptırmamam laxım yaptırırsam lazerin anlamı kalmazmış. Göbeğim deseniz kurt adam gibiyim. Kaşlarım çıktı kuaföre gitmekten eriniyorum. Yani anlayacağınız ben ben değilim ama napiyim bunlarda bebişimin güzel tarafları ☺️ Şikayetim yok tipsizliğin tadını çıkarıyorum

Kızlar tüy konusu açılmışken bende lazer yaptırmıştım ama gelin görün ki lazerden eser yok ağdada yaptırmamam laxım yaptırırsam lazerin anlamı kalmazmış. Göbeğim deseniz kurt adam gibiyim. Kaşlarım çıktı kuaföre gitmekten eriniyorum. Yani anlayacağınız ben ben değilim ama napiyim bunlarda bebişimin güzel tarafları ☺️ Şikayetim yok tipsizliğin tadını çıkarıyorum

Yatıyorum canım yatıyorum zaten hep, korktum valla doğuracak kadın gibi oda :( az kaldı doktora gitmeye ama ödüm patlıyor :(
ay allah korusun öyle deme geçen benimde yemekten sonra çoook sertleşti karnım sandım ama midemdendi seninde belki bişey dokunmuştur iyi düşün canım sancın vs yoksa hiç korkma ama çok rahatsız ediyorsada dr a git derim çok geçmiş olsun tekrar

Bu arada herkese selamlar, bugun eşim gelecek memleketten, puffff eskıden yurtdışından Almanca gelecek diye beklediya bugun de biz :)

Back
X