Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım eşlerimiz ne kadar belli etmeselerde erkek çocuk istiyolar ilk çocukta belki çok bişey belli etmiyolarda ikincisini erkek istiyolar benim eşim diğer bebeğimde ilk kız dediklerindede çok sevinmişti çünkü kızım çok düşkündür ona eşimde kızıma ama sonraki gittiğimizde erkek dediklerinde ağzı yırtılacaktıben öyle yakaladım ki gülüşünü ama inanki sağlıklı sıhhatli hayırlı olsun öncelikle sonrada belki eşinin içine doğmuştur belli olmaz bende diğer bebeğimden olsa gerek erkek olmasını istiyorum kızda olursa başım üstüne rabbim bilir
ay tabiki önemli değil kızlrda erkeklerde yavrularımız sonuçta bide senin ilk bebiş nasıl farketsin ki zaten 12. hafta yanıltan bir hafta oluyor genelde sağlıkla gelsin kuzum canımcinsiyetini daha göremeyiz dedi
zaten cinsel organını göreceğimiz açıda değildi
ayy inan hiç önemli değil artık
ben onu öyle gördüm yaaaaaa![]()
ya ben badem yağını ucuz diye aldım napıyım... 100tl çatlak kremleri
beğendiğine sevindim canım çok sağol bayanların fikri çok önemli bilirsin bi çok arkadaş beğendi benimde içime sindi bütünüyle sende güle güle kirlet bebişinle eşinle mutfağını canımÇok güzelmiş
Benim mutfağımda mürdüm
Memnunum
allah gönlünüzdekini sağlıkla sıhhatle versin inşş emin ol kızda olsa çoooookkkk sever eşin hiç böle düşünme ben kzımın tırnağını dünyala değişmem saçlarımı tarıyor yaaa var mı böle mükemmel bişeybenim eşimde erkek istiyor. hatta rüyamda gördüm vs die bana da farkında olmadan baskı kuruyor. diyorum kız da olabilir alıştır kendini diye. kız olursa üzülmesinden vs korkuyorum açıkcası.![]()
beğendiğine sevindim canım çok sağol bayanların fikri çok önemli bilirsin bi çok arkadaş beğendi benimde içime sindi bütünüyle sende güle güle kirlet bebişinle eşinle mutfağını canım![]()
eksiklikler bitmez kuzum güle güle kullan evini sende canım aklımda kalıcak fikrin düşünücem çooookk sağolTeşekkür ederim bizde hemen hemen aynı durumdayız sizle
8-9 ay önce taşındık hala eksikler var
Ama olsun önceliği bebeğe verdim şimdi, bekliyorum.
Benim alt mürdüm, üst çok açık krem
Pembe, fuşya ve kremle kombinliyorum
Perdeyi zebra yaptım mürdüm, memnunum.
Fikir olur belki sana da
Amin sende öyleeksiklikler bitmez kuzum güle güle kullan evini sende canım aklımda kalıcak fikrin düşünücem çooookk sağol
allah gönlünüzdekini sağlıkla sıhhatle versin inşş emin ol kızda olsa çoooookkkk sever eşin hiç böle düşünme ben kzımın tırnağını dünyala değişmem saçlarımı tarıyor yaaa var mı böle mükemmel bişeyallahım korusun onu inşş
Yatıyorum canım yatıyorum zaten hep, korktum valla doğuracak kadın gibi odaoyy canım geçmiş olsun bendede arada sertleşiyor ama normal sanırım sen büyüdün artık yat uzan güzelce dinlen canım
çok sağol canım ben 5 6 ay önce belloonada mürdümlü bir mutfak masası görmüştüm 4 sandalyesi vardı kuzum camlıydı da aklında olsun çok beğenmiştim bak istersen bellonayaAmin sende öyle
Cümlemiz iyi günlerde kullanalım inşallah
İlk zaman olmasa da zamanla bir bir oluyo şükür
Sırada mutfak masası var, şu 4 sandalyeli masanın üstü cam olanları beğendim ama pudra - pembe tonlarda bulamadım![]()
Kafamdan kurgular kurdum vallaBenimki de solda hala doktor hep solumdan bakıyor cihaz sol kemiğime değiyor hattabende de o tarafımda şişlik baya belli artık özellikle yatınca solum daha çıkık duruyor. Ben zaman ortalara gelcek bu bebiş die merak ediyorum
ay allah korusun öyle deme geçen benimde yemekten sonra çoook sertleşti karnım sandım ama midemdendi seninde belki bişey dokunmuştur iyi düşün canım sancın vs yoksa hiç korkma ama çok rahatsız ediyorsada dr a git derim çok geçmiş olsun tekrarYatıyorum canım yatıyorum zaten hep, korktum valla doğuracak kadın gibi odaaz kaldı doktora gitmeye ama ödüm patlıyor
![]()
Bu arada herkese selamlar, bugun eşim gelecek memleketten, puffff eskıden yurtdışından Almanca gelecek diye beklediya bugun de biz![]()