- 7 Temmuz 2014
- 258
- 67
- 43
az kalmış ben oğlum diyebiliyorum artıkgünaydın elifçim bende telden giremiyom maalesef bilgisayardan anca girebiliyorum biz bebişimle iyiyiz bide kızım yada oğlum diyebilseydim oyyyy heyecanlanıyorum söylerken bile

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
az kalmış ben oğlum diyebiliyorum artıkgünaydın elifçim bende telden giremiyom maalesef bilgisayardan anca girebiliyorum biz bebişimle iyiyiz bide kızım yada oğlum diyebilseydim oyyyy heyecanlanıyorum söylerken bile
Senin minnağın cinsiyeti ne belli mi canım ?[/QUOT
kiz dedi ama ayyyy yazamiyorum kiz denildi ama 13. haftada teee soylemisti bekliyorum daha bn
valla çok değişik bilmiorum bn hissediyorum bağırsak hareketleri değil bu hissettiğim inş. hissedersin cnmya bende hissetmek ıstıyorum![]()
kızlar yaaa
ben iş yerindeyim işe adapte olamıyorum
içim kıpır kıpır ya
hepiniz bu durumu yaşıyo musunuz
ultrasonda onu izlerken aşık oldum ya
hemen dogurup sevesim var ayy ben onun ayaklarını yerim yaaa![]()
inş. hissedersin cnm ama bnm hissettiğim bağırsak hareketleri değil biliorumya bende hissetmek ıstıyorum![]()
inş. hissedersin cnm ama bnm hissettiğim bağırsak hareketleri değil biliorumya bende hissetmek ıstıyorum![]()
valla çok değişik bilmiorum bn hissediyorum bağırsak hareketleri değil bu hissettiğim inş. hissedersin cnm![]()
Kesin değil bizimkide eylül başında gidicem o zaman ki kdzinayyy valla bu kızceler gerçekten atağa geçtimaşallah canım kuzularına bizde öğrenseydik keşke
inş. canım özellikle evi süpürürken çok hissediyorum bn hareketleniyorum o sırada oda hareketleniyor sıpamm bnminşallah ya haftaya tatıldeyım belkı orda kendımı daha cok dınleme fırsatım olur da hıssederım
inş. canım özellikle evi süpürürken çok hissediyorum bn hareketleniyorum o sırada oda hareketleniyor sıpamm bnminşallah ya haftaya tatıldeyım belkı orda kendımı daha cok dınleme fırsatım olur da hıssederım
bende hissettiğimi zannediyorum ama daha hissedemezsin diyorlar ama daha önce hissetmediğim şeyler hissediyorum kelebek uçması, balık yüzmesi, arabayla eğimli bi yoldan geçerken yüreğinin hop etmesi gibi yattığımda oluyor genelde tam nasıl tarif edeceğimide bilmiyorum gerçiBen tam bilmiyorum arada bi kıpırdama hissediyorum ama netten bakmıştım bağırsak hareketidir 16 haftadan öncekiler hissedemez gibi bişey yazıyodu
bende hissettiğimi zannediyorum ama daha hissedemezsin diyorlar ama daha önce hissetmediğim şeyler hissediyorum kelebek uçması, balık yüzmesi, arabayla eğimli bi yoldan geçerken yüreğinin hop etmesi gibi yattığımda oluyor genelde tam nasıl tarif edeceğimide bilmiyorum gerçi![]()
valla bağırsak hareketinin nasıl bişey olduğunu biliyorum onunla karıştırmam imkansız hele hele sürekli gaz sancısı çeken biri olarak bağırsaklarım gur gur öterken karnım sallanıyoEvet benimde birden bişey kıpırdıyo
Bağırsak hareketi ise neden eskiden olmuyodu, bağırsaklarım mı değişti ( :