2015 Şubat Anneleri

günaydın elifçim bende telden giremiyom maalesef bilgisayardan anca girebiliyorum biz bebişimle iyiyiz bide kızım yada oğlum diyebilseydim oyyyy heyecanlanıyorum söylerken bile
az kalmış ben oğlum diyebiliyorum artık :D 13. haftada öğrendim 2 hafta daha sabret bal kız :KK71:

kızlar yaaa
ben iş yerindeyim işe adapte olamıyorum
içim kıpır kıpır ya
hepiniz bu durumu yaşıyo musunuz
ultrasonda onu izlerken aşık oldum ya
hemen dogurup sevesim var ayy ben onun ayaklarını yerim yaaa :KK45::KK45::KK45:

MERHABA arkadaşlar
bu yenı sısteme alışamadım daha ..telefondan da gıremıyorum sanırım yenıden yuklemem gerekecek...
bu arada 2.li testim yapıldı cok şükür riskli çıkmadı ..biraz olsun içim ferahladı cok takılıyorsum bebeişimde bişi varmı dıye....
bı cok kişiyecınsıyet söylenmış bıze söylemedı doktorumuz şu nub teorıısıne baktım onda erkek gıbı duruyor
rus takvımı cın takvımınde de erkek gıbı... Allahımdan sağlık dılıyorum tabıkı ama bı kızım olsa fena olmazdı ... rabbım hayırlısını versın

kızlar yaaa
ben iş yerindeyim işe adapte olamıyorum
içim kıpır kıpır ya
hepiniz bu durumu yaşıyo musunuz
ultrasonda onu izlerken aşık oldum ya
hemen dogurup sevesim var ayy ben onun ayaklarını yerim yaaa :KK45::KK45::KK45:

insan görmeden gene bir nevi katlanıyor ama görünce aklından çıkmıyor. bende bayramdan önce gittiğimde 13 haftalık sonlarındaydım. doktor elini ayağını gösterirken içim çok fena oldu tarifsiz bir duygu oldu daha bir bağlandım şimdi yarın akşam yine gittiğimde kısmetse görücem bu sefer daha da büyümüştür. insan hep elinde ultrason ona bakmak istiyor. ama az kaldı biraz daha sabredicez günlerinde doğsunlar. çağırmayalım fazla bebekleri anneleri erkenden gelmesinler. rabbim hayırlısıyla gününde sağlıklı bir şekilde doğmalarını nasip etsin inşallah. :KK55:

kızlar iş arkadaşım bebişimin ilk hediyesini hamile olduğumu öğrendiğim gün almıştı sağolsun bugünde hastane çıkışını aldı sanırım hediyelerden bana almaya bişey kamayacak:KK23: bu arada bende çatlaklarım için ebru şallının bi yağ karışımı varmış onu denicem umarım işe yarar.....

Ben tam bilmiyorum arada bi kıpırdama hissediyorum ama netten bakmıştım bağırsak hareketidir 16 haftadan öncekiler hissedemez gibi bişey yazıyodu

Ben tam bilmiyorum arada bi kıpırdama hissediyorum ama netten bakmıştım bağırsak hareketidir 16 haftadan öncekiler hissedemez gibi bişey yazıyodu
bende hissettiğimi zannediyorum ama daha hissedemezsin diyorlar ama daha önce hissetmediğim şeyler hissediyorum kelebek uçması, balık yüzmesi, arabayla eğimli bi yoldan geçerken yüreğinin hop etmesi gibi yattığımda oluyor genelde tam nasıl tarif edeceğimide bilmiyorum gerçi :KK53:

bende hissettiğimi zannediyorum ama daha hissedemezsin diyorlar ama daha önce hissetmediğim şeyler hissediyorum kelebek uçması, balık yüzmesi, arabayla eğimli bi yoldan geçerken yüreğinin hop etmesi gibi yattığımda oluyor genelde tam nasıl tarif edeceğimide bilmiyorum gerçi :KK53:

Evet benimde birden bişey kıpırdıyo
Bağırsak hareketi ise neden eskiden olmuyodu, bağırsaklarım mı değişti ( :

Eskiden dikkat etmiyorduk belki ondan :) of ne zaman oynayacak bunlar yahu :) şimdedid bunu stres ederiz :)

Evet benimde birden bişey kıpırdıyo
Bağırsak hareketi ise neden eskiden olmuyodu, bağırsaklarım mı değişti ( :
valla bağırsak hareketinin nasıl bişey olduğunu biliyorum onunla karıştırmam imkansız hele hele sürekli gaz sancısı çeken biri olarak bağırsaklarım gur gur öterken karnım sallanıyo :rolleyes:bu sallantı değil daha çok kıpırtı hissi annesinin kuzusu yerim onun totosunu :KK68:

Rahim genişlemesini destekleyen bağlardan dolayı sırt ve karın ağrıları yaşayabilirsiniz. Ağrınızı azaltmak için yataktan veya sandalyeden kalkarken dizlerinizi birbirinden açık ve geniş tutun.

Gebelik takviminde yazıyormuş hoş doktorda normal dedi, haftaya bu zaman kontrol var inşallah o zamana kadar pıt pıtları hissederim :))

Back
X