2015 Şubat Anneleri

Benim arkadaşımda 22 mi 23 mü haftalık hamile . Bırakamadı sigarayı, çay sigara pöfür pöfür götürüyor valla. Ben kimseye yanımda bile içirmiyorum , direk etkiliyor .. Bu anlattığını kesinlikle anlatıcım ona ..
Evet o zman bizimkiler bizi duyabilir artık , konuşmalıyız . Ama ben utanıyorum biliyormusun :/ yani çok saçma gelebilir belki ama değişik hissediliyorum kendimi , kabullenemedim henüz , ondan sanırım ...

:) ilk denemelerımde bana da sacma ve garıp gelmıstı. hatta guldum kendı kendıme. ama alısıyor ınsan. sende yavas yavas alıstır kendını. ben artık eşimide konusturuyorum. erkek seslerını daha kolay duyuyorlarmıs cnm.

bu arada arkadasına kesınlıkle soyle. gercekten cok yanlıs. benım etrafımda ıcenler oldu ama cocukları bronsitten kurtulamıyo hala. yazık gunah o bebecıklere

Benim daha tamamlanmadı herhalde
3 tne sonra çıkacak denmişti zaten
Sadece bu var çünkü değer olarak

Ense de 1,8mm çıkmıştı

evet çıkmamış olabilir. dediğim gibi bunlar tek başına anlamsız. programa girilip öyle hesaplanıyor. ama maşallah ense piliside iyimiş. benimde 1.6 idi.

evet çıkmamış olabilir. dediğim gibi bunlar tek başına anlamsız. programa girilip öyle hesaplanıyor. ama maşallah ense piliside iyimiş. benimde 1.6 idi.

İnşallah hep iyi gider
İnsan ister istemez telaş ediyor
Hiç bilmiyoken hamilelik testleri sırasında TSH yüksek çıktı benim bi de

/[/QUOTE]]UOTE="esoba, post: 36511906, member: 341682"]Geldi h.sonu yeniden gitti. Eş meselesi değil, hamileliğin başından beri annem memlekete kimse anne gibi olmuyor kimseye nazlanamıyorsun.kim ne dese alınıyorum şimdi gariban gibi hissediyorum.[/QUOTE]

Oy kiyamam ben de normalde gurbetteyim bisuredr annemlerdeyim ama hic de öyle rahat edemiyorum aksine alincak hakli bidolu sebebim oluyor kizim icin idare ediyorum en azından ona bakamiyorum diye dert edinmiyorum burda yoksa evimi duzenimi ve hatta yalnizligimi bile cok ozledim

Günaydınlar ve de hayırlı cumalar herkese..
Günlerdir işlerin yoğunluğundan yazamıyorum. cepten de giremiyorum bu yeni format sonrasında. umarım herkes iyidir. bizim bugün 12. haftamız bitiyor. hala devam eden hazımsızlık ve mide problemlerim inşallah biter artık..

Bu mideler ne zaman duzelcek acaba geçmiş olsun sana da canm

kızlar bizde bu gece yola cıkıyoruz. aylardır bekledıgım tatıle gıdıyorum sonunda :cool::cool:. bır hafta gıremeyebılırım foruma. sımdıden herkes kendıne ıyı baksın ve tabıkı mınık kuzularınada :KK15::KK15:

hayirli yolculuklar canim dikkat et kendine

Ya benim eşimin babası hasta kaç gündür gece gidiyor geç geliyor yarında yanında o kalacak inan o zaman bile gıcık oluyorum evde yalnız hele yarın napıcam sabaha kadar hem korkuyorum hem sinirleniyorum üstüne bide bende ziyarete gittim niye gittin hamileler hastane ortamına girmemeli dediler onuda taktım bi kaç gündür patlıcam sinirden her gün eşimde gidip geliyor taşırsa o da taşıyacak enfeksiyon napıcam nasıl korunucam bilmiyorum eşimde sağolsun başka konuşarda çok hassas ama bu konuda hiçte titiz düşünemiyor . Yani seni şimdi daha iyi anladığımı sölemek istedim

gecmis olsun hastalik ve hastane pskoljisi zor karsilikli idare edicen enfeksiyon vb icim de tedbirli tevekkullu ol yeter rabbim korur canim

yaa bişey sorucam dün doktora gittim ama kendiminkine deil başkasına da gidiyorum özel bi hastanede oradada lazer yapılıyor bende sordum lazer sakıncalı mı die 12. haftadan sonra normal sen yaptırabilirsin dedi ama güvenemedim ben jiletle alıyordum ama şimdi çok fazlalaştı bide akşama geri çıkıyorlar ne yapıcağımı bilmiyorum ağda bi iki yaptırmıştım ama çok fazla acıyorr

Bence riskli olur gebelik sonrası beklmkte yarar var

Herkeze tunaydin guzel anneler nasilsiniz

tunaydin canim bugunumuze sukur

Donmeden iyi bir dr muayene olayim dedim cinsiyet icin tatil donusu esime gore ayarliyim diyordum tam icime sinen dr buldum derken o da izne cikiyormus kaldi bi hafta hala gonlume gore bir dr bulamadm:(
Biz de haftasonu uc dört gunlugune kaciyoruz küçük bir tatile inşallah

Ya benim eşimin babası hasta kaç gündür gece gidiyor geç geliyor yarında yanında o kalacak inan o zaman bile gıcık oluyorum evde yalnız hele yarın napıcam sabaha kadar hem korkuyorum hem sinirleniyorum üstüne bide bende ziyarete gittim niye gittin hamileler hastane ortamına girmemeli dediler onuda taktım bi kaç gündür patlıcam sinirden her gün eşimde gidip geliyor taşırsa o da taşıyacak enfeksiyon napıcam nasıl korunucam bilmiyorum eşimde sağolsun başka konuşarda çok hassas ama bu konuda hiçte titiz düşünemiyor . Yani seni şimdi daha iyi anladığımı sölemek istedim
gel beraber oturalım salya sümük ağlar dururuz artık :)) hastalık başka tabii. Allah göstermesin tez zamanda sağlık versin.

İnşallah hep iyi gider
İnsan ister istemez telaş ediyor
Hiç bilmiyoken hamilelik testleri sırasında TSH yüksek çıktı benim bi de

sıkıntı yapma benimde teyzemin gelinin tsh ve guatr sorunu çıkmıştı şimdi 8. ayında ilaçlarını düzgün kullanırsan hiç sıkıntı olmuyor. yeter ki doktorun dediklerini uygulayalım ve onlara güvenelim :)

]UOTE="esoba, post: 36511906, member: 341682"]Geldi h.sonu yeniden gitti. Eş meselesi değil, hamileliğin başından beri annem memlekete kimse anne gibi olmuyor kimseye nazlanamıyorsun.kim ne dese alınıyorum şimdi gariban gibi hissediyorum.[/QUOTE]

Oy kiyamam ben de normalde gurbetteyim bisuredr annemlerdeyim ama hic de öyle rahat edemiyorum aksine alincak hakli bidolu sebebim oluyor kizim icin idare ediyorum en azından ona bakamiyorum diye dert edinmiyorum burda yoksa evimi duzenimi ve hatta yalnizligimi bile cok ozledim

gecmis olsun hastalik ve hastane pskoljisi zor karsilikli idare edicen enfeksiyon vb icim de tedbirli tevekkullu ol yeter rabbim korur canim[/QUOTE]
ben de normal şartlarda yalnızlığı severim ama şimdi her şeyde bir bahane buluyoruz. ara ara geliyorlar. sonrada diyorum ben deli miyim neden bu kadar duygusal düşündüm diye kendime şaşırıyorum. insan beyni çok garip.
bu hormonlar nasıl bir şeyse kişiliği bile değişebiliyor insanın.

sıkıntı yapma benimde teyzemin gelinin tsh ve guatr sorunu çıkmıştı şimdi 8. ayında ilaçlarını düzgün kullanırsan hiç sıkıntı olmuyor. yeter ki doktorun dediklerini uygulayalım ve onlara güvenelim :KK66:
3 haftada bir tiroidimi ölçtürüyorum bende bu yüzden

]UOTE="esoba, post: 36511906, member: 341682"]Geldi h.sonu yeniden gitti. Eş meselesi değil, hamileliğin başından beri annem memlekete kimse anne gibi olmuyor kimseye nazlanamıyorsun.kim ne dese alınıyorum şimdi gariban gibi hissediyorum.[/QUOTE]

gecmis olsun hastalik ve hastane pskoljisi zor karsilikli idare edicen enfeksiyon vb icim de tedbirli tevekkullu ol yeter rabbim korur canim[/QUOTE]
Saol cnm ben normalde çok pimpirikli değilimde bebişim söz konusu olunca elimde değil valla zor inşAllah bir an önce hayırlısıyla atlatırız

Donmeden iyi bir dr muayene olayim dedim cinsiyet icin tatil donusu esime gore ayarliyim diyordum tam icime sinen dr buldum derken o da izne cikiyormus kaldi bi hafta hala gonlume gore bir dr bulamadm:(
Biz de haftasonu uc dört gunlugune kaciyoruz küçük bir tatile inşallah
ohh valla yine hepiniz tatile kaçıyorsunuz. Bir biz kaldık İstanbullarda. ağlarım bak.

Site yönetimi beni duysun. Bu nasıl site yahu ne yaptınız buna böyle. Bilen birini bulun da yapsın Allah aşkına içimiz şişti.

vay arkadaş hep beraber hamile kalıoz aynı zmnlarda ve aynı zmnlarda tatile gidioz aynı zamanlarda belirtilerimiz başlıo nasıı bişi gızzz bu:KK53:

vay arkadaş hep beraber hamile kalıoz aynı zmnlarda ve aynı zmnlarda tatile gidioz aynı zamanlarda belirtilerimiz başlıo nasıı bişi gızzz bu:KK53:

tünaydınn güzel anneler nasılsınız bakalım.benim bu aralar günlerim dolu dolu geçiyor dünde erkek kardeşime gelin görmeye gittik taa uzaklara aman bir sıcak buralar saat7 de bile 34 dereceydi hava ayıla bayıla gittik geldik işim olmadıkca da daha da çıkamam sıcağa ya evim güzel evim :KK76:

tünaydınn güzel anneler nasılsınız bakalım.benim bu aralar günlerim dolu dolu geçiyor dünde erkek kardeşime gelin görmeye gittik taa uzaklara aman bir sıcak buralar saat7 de bile 34 dereceydi hava ayıla bayıla gittik geldik işim olmadıkca da daha da çıkamam sıcağa ya evim güzel evim :KK76:

Selam Aliya
Nişanda düğünde dombili olacan o zaman ( :

KIZLAR DİKKAT ÇEKMEK İÇİN BÜYÜK YAZIYORUM....KIL TÜY MEVZUSU HER KADIN GİBİ BENİMDE SORUNUM BAZEN KEŞKE ERKEK OLSAYDIM DEDİĞİM OLUYOR HELE YAZIN SICAKTA İĞRENÇÇÇÇÇÇ...SİZE TAVSİYEM KESİNLİKLE JİLET KULLANMAYIN DOĞUMDAN SONRA ÇOK PİŞMAN OLURSUNUZ HATTA KIZ ÇOCUKLARI OLANLAR UFAKTAN AĞDAYA ALIŞTIRSINLAR BEN ANNEME ÇOK SÖYLENMİŞİMDİR BU KONUDA....LAZERE GELİNCE HAMİLE OLSANDA OLMASANDA ZATEN VÜCUDA ZARARLI OLAN BİŞEYİ NASIL 12 HAFTADAN SONRA YAPTIRABİLİRSİN DİYİP BEBEĞE ZARAR VEREBİLECEĞİNİ GÖRMEZDEN GELİYORLAR AKLIM ALMIYOR...NEYSE SİZE NACİZANE TAVSİYEM AĞDA ŞİMDİ GÖBİŞLER BÜYÜYECEĞİ İÇİN KENDİ YAPMAMIZ İMKANSIZLAŞACAK AMA AMA KUAFÖRE GİDİP 15 DK İÇİNDE PAMUK GİBİ OLABİLİRSİNİZ KORKANLAR İLK ÇEKİMDEN SONRA UYUŞUYOR MERAK ETMEYİN Bİ SÜRE SONRA HİSSETMİYORSUNUZ BİLE (KORKU JİLETTE KESME KORKUSU LAZERDE YANMA KORKUSU OLMALI BENCE) UTANANLAR BENDE İLK GİTTİĞİMDE UTANMIŞTIM AMA KADIN YÜZÜN NEYSE O DA AYNI BENİM İÇİN DEMİŞTİ AYNI KADIN DOĞUM DOKTORLARI GİBİ OLMUŞLAR NE İĞRENME NE AYIPLAMA OLMUYOR...BİDE SİZE BİODERİN (KESİNLİKLE REKLAM DEĞİLDİR BEN ÇOK FAYDASINI GÖRDÜĞÜM İÇİN HERKESE TAVSİYE EDİYORUM) SERUMLARINI HER AĞDADAN SONRA KESİNLİKLE TAVSİYE EDİYORUM BİR SÜRE SONRA KILLAR İNCELİP AZALACAĞI İÇİN DOĞUMDAN SONRA KENDİNİZ YAPMAYA BAŞLAYACAKSINIZ...HATTA TÜY AZALTICI AĞDASI VE KOLTUKALTI İÇİN ROLLON'U BİLE ÇOK İŞE YARIYOR BİRAZ PAHALI GELEBİLİR AMA FARKI GÖRÜNCE BANA TEŞEKKÜR EDECEKSİNİZ...KENDİ AĞDAMI ASLA YAPAMAZDIM UTANCIMDAN KUAFÖRE GİDEMEZDİM AMA 1 SENE KADAR BİODER KULLANINCA JİLETİN J'SİNİ AĞZIMA ALMADIM... UZUN YAZDIM DİYE KIZMAYIN HEPİMİZ SORUNLARIMIZI PAYLAŞIP ÇÖZÜM BULALIM DİYE BURADAYIZ..... ÖPÜLDÜNÜZ KIZLAR TÜYSÜZ GÜNLER HERKEŞLERE :KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:

Selam Aliya
Nişanda düğünde dombili olacan o zaman ( :

Sorma canım hiç ya önümde zaten 2 düğün var birde kardeş düğünü çıktı mı artık ağır vasıta yol alırım ama kuzenim benim kınamda bir oynadı bir oynadı ertesi gün düğünüme gelemedi doğum yaptı hemde kolay doğurmuş bende oynarım kolay doğurayım diye :D:D:D

Back
X