2015 Şubat Anneleri

ya hanımlar Devit-3 damla kullanan var mı aranızda?
doktor günde 5 damla al dedi ama ilacın şişesi bir garip anlamadım yani
damlalık gibi birşey var ama ne içine damla çekiyor ne de damlatıyor
kapağını ilk açtığımda damlalıkla şişenin kapağı ayrılıyor birbirinden, damlalığı şişeden zor bela tırnaklayıp çıkarıyorum kapağa takıyorum ama gene de damlalık gibi değil yani
tabi bu arada şişeye yapışan damlalığı tırnağımla çıkarmaya çalışırken ellerim devitten dolayı bulaşıyor yağlı gibi oluyor
ben mi anlamadım acaba kullanmasını yoksa damlalık mı bozuk acaba ya :(

Canım ben de kullanıyorum devit-3. Doktorum kan değerleri bakılırken d3 vitamine de baktırmıştı ciddi eksiklik çıktı : 10.1 değerim. Doktor çıkmasa şaşardım, İstanbuldaki hava kirliliğinden güneşin yararların faydalanamıyoruz dedi. Yalnız benimki ampul. 4 hafta boyunca haftada 1 ampul kırıp içiyorum. Sonra tekrar test yaptırıcam depolar dolmamışsa bi daha kullanıcam.

Vitamin olarak decavit kullanıyorum onda d3 yok d2 vitamini var. Elevitte ise d3 var d2 var. Doktor aslında elevit vermişti ama domuz katkısından dolayı istemedim. Decavit+devit3'ü bu sebeple birlikte vermiş olabilir.

Selam kızlar, benimkide oynuyor yavaş yavaş sabah pıt putlarını gayet iyi hissettim çünkü kesenin altından geliyordu eşime dedim ver elini diye oda koydu ama uyuyordu herifim :KK48:

Selam kızlar, benimkide oynuyor yavaş yavaş sabah pıt putlarını gayet iyi hissettim çünkü kesenin altından geliyordu eşime dedim ver elini diye oda koydu ama uyuyordu herifim :KK48:
Dun vendr ikk jez hissettim baya oynadi zilli aksam esim geldigindr onada gostercektim ama uyuyodu uyanmadi cimcime:KK46::nazar:

valla aşağıdaki gibi bir sürü var ama seninkini duymamıştım hiç . hangi yöreye aitse .

Yöntem 1. Altın Zincirli cinsiyet tahmini:
Göbeğinizin üzerine sarı bir altın zincir koyun ve bir ucundan tutup yavaşça yukarıya kaldırın. Zincirin ucu göbeğinizden 1-2 parmak yukarıda kalacak şekilde tutun. Zincir yavaşça sallanmaya başlayacak . Yuvarlak dönüşler yaparsa kızınız, iki yöne sallanırsa oğlunuz olacak!

Yöntem 2. Tuz ile cinsiyet tahmini:
Hamile kadının başının üzerine haberi olmadan bir miktar tuz bırakılır. Eğer kadın eli ile ağzına dokunursa kız, burnuna dokunursa erkek çocuğu olacağına inanılır.

Yöntem 3. Atasözleri ve deyimlerden cinsiyet tahmini:
- "Ye tatlıyı doğur atlıyı, ye ekşiyi doğur ayşe'yi".
- "İştahın açıldıysa erkek, kesildiyse kız".
- "Sivri ve yuvarlak karın erkek, yana yatık karın kız".
- "Ayak ve elleriniz soğuksa erkek, sıcaksa kız".
- "Annenin saçları gün ışığında kızıl parlıyorsa kız".
- "Bebek anne karnında yukarıda duruyorsa kız, aşağıdaysa erkek".
- "Kız annenin güzelliğini alır" yani annenin cildi bozulduysa, sivilceler çıktıysa kızdır. Yumuşacık elma yanaklarım oldu bir süredir, demek ki erkek.
- "Anne süt peynir et gibi protein ağırlıklı yiyorsa erkek, meyve yiyorsa kız".
- "Bulantı çoksa kız, yoksa erkek".
- "Anne rüyasında hangi cinsiyette görürse o'dur".
- "Annenin sol göz kapağını hafifçe aşağı çektiğinizde V şeklinde bir damar varsa kızdır".
- "Arkadan bakıldığında hamile olduğu anlaşılmıyorsa erkektir".

Yöntem 4. Çin takvimi ile cinsiyet belirleme.

Yöntem 5. Ultrasonda cinsiyet belirlenmesi: Hamileliğin 16. haftasının sonunda yapılan ultrasonda, kızınız mı oğlunuz mu olacağını öğrenene dek bu yukarıdaki oyunları deneyebilirsiniz.

tutan bir tane dahi yok.

esoba tuttu bak benimki :) iki testte de erkek çıkmıştı, erkekmiş :KK48:

hormon konusunda yarar mı yaramaz mı bişey diyemem canım ama bende hamile kalmadan önce lazere gitmeyi düşünüyodum sırf önceden jiletle aldırıyolar tamamen bitmezse diye güvenip gidememiştim :KK70:

benim arkadaşlarım burada uygulanan bi kampanyaya katılmışlardı. peşin parasını veriyorsun ve bitene kadar gidiyorsun. kalanları da iğneli epilasyonla topluyolar.

nerdeyse komple bitti ikisinin de. yani ben onların yanında dağ ayısı gibiyim.

peki kaç olması normal orda 1\ gibi şeylerden çok
sen değerleri yaz buraya yorumlayalım canım böle normal bi değer aralığı 1/250 nin altında olmaması gerekiyor yazarsan ikisininde değerlerini bakalım bi çok arkadaş yaptırdı benimkisi down sendromu 1/50000 di trisomi 1/99000 di sende yaz bakalım veya resim yükle

]UOTE="esoba, post: 36511906, member: 341682"]Geldi h.sonu yeniden gitti. Eş meselesi değil, hamileliğin başından beri annem memlekete kimse anne gibi olmuyor kimseye nazlanamıyorsun.kim ne dese alınıyorum şimdi gariban gibi hissediyorum.[/QUOTE]

Oy kiyamam ben de normalde gurbetteyim bisuredr annemlerdeyim ama hic de öyle rahat edemiyorum aksine alincak hakli bidolu sebebim oluyor kizim icin idare ediyorum en azından ona bakamiyorum diye dert edinmiyorum burda yoksa evimi duzenimi ve hatta yalnizligimi bile cok ozledim

Bu mideler ne zaman duzelcek acaba geçmiş olsun sana da canm

hayirli yolculuklar canim dikkat et kendine

cok tesekkur ederım cnmcım :)

[/QUOTE]

bende hareketlerini hissediyorum özellikle çalışırken bi anda oluyor sabah kalktığımda bide

Bizimki yyine kiz istiyo benm icin ikisi de makbul hayırlısı

canim istiraht et bisey yoktur ins esinle gidersin gexmis olsun

benm de iki haftaya bi cikiyo sinir ediyir gobegm de tuylendi baya tipimiz kaydi valla :)

ohh iyi eglenceler size dikkat edin kendinize
çok eğlendi kızcem ama benim midem bir bulandı sanırım yiyeceklerden hala bulanıyor afedersin az önce bir çıkardım karnıma bıçak saplandı sanki bi geçiyor bi geliyor offf geçsede tamamen kurtulsak şu bulantılardan

Smdi bir sorum var hatunlar haftasonu bi kisa tatil kacamagimiz olacak esimle zaten denize girecektim havuza girmeyecektim enfeksiyon riskine karsi da daha gitmeden idrar yolu enfeksiyonu cikinca kafam karisti bu şartlarda denizin bi sakincasi var midir ki girmezsem catlarim orasi kesin cok bunaldim çünkü
benim kaşıntım vardı yaaa kuzum inanki denize girince rahatladığımı anlıyordum ve hiç ilaç krem vs kullanmadan geçiverdi gir hiç korkma sadece ani hareketler yapma yeterli iyi eğlenceler canımm :KK66:

Off kizlar hala bebegimin cinsiyetini ogrenemedim :( yarin 17 haftalik olcaz neden böyle oldu ya :( bu arada çok hafif göbeğim çıktı tabi hareket tekme 20 li haftalarda hissedilir :) sadece bi sertlik hissediyorum o kadar başka bir şey yok bizde..bulantilarim halsizligim herseyim bitti hamdolsun şimdi gezme tozma aşamasındayim :) darısı size inşallah :)

Off kizlar hala bebegimin cinsiyetini ogrenemedim :( yarin 17 haftalik olcaz neden böyle oldu ya :( bu arada çok hafif göbeğim çıktı tabi hareket tekme 20 li haftalarda hissedilir :) sadece bi sertlik hissediyorum o kadar başka bir şey yok bizde..bulantilarim halsizligim herseyim bitti hamdolsun şimdi gezme tozma aşamasındayim :) darısı size inşallah :)

Back
X