2015 Şubat Anneleri

Offff cnm skldi bi buralara bakinim dedim.. Esim cok hasta bir an once iyilessin diye ugrasiyorum bana bulasir diye korkuyorum valla fenalik geldi :( sizlerde ne var ne yok kizlar iyisinizdir insallah bebislerinizle birlikte..
Gecmis olsun benim esimde gripdi okadar dikkat ettik ama gecti banada malesef salya sumuk geziyorum

Sen ne zaman öğrencen cinsiyetini
Aslında ben o konuyu atlamıştım yani test mest falan derken ikinci plandaydı ben erkek hissediyorum ama kutumda ne var bilemiyırum :)) şaka bi yana çin takvimi kız diyor neye inanacağımı şaşırdım. Harmony test sınuçları çıkınca çağıracak doktorum galiba 10 günü daha bulur o zaman öğreniriz hayırlısıyla. Senin çin takviminde şunda bund ne çıkmıştı cnm?

Aslında ben o konuyu atlamıştım yani test mest falan derken ikinci plandaydı ben erkek hissediyorum ama kutumda ne var bilemiyırum :)) şaka bi yana çin takvimi kız diyor neye inanacağımı şaşırdım. Harmony test sınuçları çıkınca çağıracak doktorum galiba 10 günü daha bulur o zaman öğreniriz hayırlısıyla. Senin çin takviminde şunda bund ne çıkmıştı cnm?
Benim şu hücre yenilenmesine göre olanda erkek, ötekinde kız, (Sol göğsün sert olursa kız,sağ sert olursa erkek) olanına göre kız.(sıkıp denersin sen şimdi) yani hücre yenilenmesi hariç ötekiler tuttu. Birde herkes genişlemişsin kız dediler doğruymuş ama siz çıtır hamile olduğumuzdan belli olmaz. Yolda izle kilo almamış hamileler görünce hepsini dövesim geliyor iyiki sizi görmüyorum.

Kızlaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.......
şimdi hastaneden geldim eve.
cinsiyeti ERKEKKKKKKKKK.... :KK76::KK76::KK76:rabbim gönlümden geçireni verdi. hep erkek hissediyordum rabbim nasip etti. eşimin surat ifadesi çok komikti :KK53: doktor decavite ek olarak gyno ferro yazdı kan düşük diye. aç karınla içicem.
ve birde bebeğim 8 9 gün önde çıktı gelişimi doktor normal dedi bazı bebekler böyle olabiliyor dedi. usg ye göre 17+1 günlüğüz.boyumuz 11.77 cm kilo 182.12 gr. maşallah resmine bakıp bakıp öpüyorum bize döndü kendini sanki alın bakın der gibi.öyle güzel birşey ki rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.

birde bu kasık ağrısı karın ağrısı normal dedi. kasık ağrısı için progestena devam et dedi rahatlatır dedi. resim eklemeyi beceremiyorum öğrendiğim anda yükleyeceğim. bu arada çatlak kreminide bepantholü önerdi. bende aldım sürücem birazdan. :KK28::KK28:
Maşallahhhhhhhhhhh gözün Aydın olsun :KK9: Çok sevindim listemiz olsa iyi olur, sanırım erkekler önde :)

Canım ben de kullanıyorum devit-3. Doktorum kan değerleri bakılırken d3 vitamine de baktırmıştı ciddi eksiklik çıktı : 10.1 değerim. Doktor çıkmasa şaşardım, İstanbuldaki hava kirliliğinden güneşin yararların faydalanamıyoruz dedi. Yalnız benimki ampul. 4 hafta boyunca haftada 1 ampul kırıp içiyorum. Sonra tekrar test yaptırıcam depolar dolmamışsa bi daha kullanıcam.

Vitamin olarak decavit kullanıyorum onda d3 yok d2 vitamini var. Elevitte ise d3 var d2 var. Doktor aslında elevit vermişti ama domuz katkısından dolayı istemedim. Decavit+devit3'ü bu sebeple birlikte vermiş olabilir.

canım şimdi sen deyince dank etti kafama
benim doktorumda eleviti sevmiyor ve vermiyor
decavit veriyorum onun yerine dedi
demekki devit-3'ün alamı o
içimi rahatlattın valla canım ya çok sağol

Günaydın kizlarrr ev kalk gidelim diyo kose bucak bo temizlik sart yataktan kalkarsam başlıcam

Günaydın.sonunda bende hissettim bebeşimi. Göz atması gibi attı Sol tarafımda 7-8 defa.
Kıskançlıktan kurtuldum. Hissediyorum diyenlere, hissedemezlermiş gibi imada bulunduğum için de özür diliyorum.
İki saattir tekrar olsun diye bekliyorum olmuyor.

Benim şu hücre yenilenmesine göre olanda erkek, ötekinde kız, (Sol göğsün sert olursa kız,sağ sert olursa erkek) olanına göre kız.(sıkıp denersin sen şimdi) yani hücre yenilenmesi hariç ötekiler tuttu. Birde herkes genişlemişsin kız dediler doğruymuş ama siz çıtır hamile olduğumuzdan belli olmaz. Yolda izle kilo almamış hamileler görünce hepsini dövesim geliyor iyiki sizi görmüyorum.
Hücre yenilenmesi ne ki? Bide diğerleri dediğine göre çin ve rus takvimi mi? Bu arada tabiki kontrol ettim göğüsleri ;)

Hücre yenilenmesi ne ki? Bide diğerleri dediğine göre çin ve rus takvimi mi? Bu arada tabiki kontrol ettim göğüsleri :KK66:
Konuları kaçırmışsın hep. Şu vardıya eşinin ve senin doğum tarihinden bugüne sayıyorsun en son kimin hücresi yenilenmişse o cinsiyette oluyormuş.internete yaz çıkıyo.ya da hiç uğraşma cok cins bir şey. On gün daha bekle bakalım.

gulbesseker .!.:
hafif mi göbeğin çıktı
benım 3 haftadır bariz var ve kıyafet sorunu yaşadım hep
neden erken çıktıki benimki.kusmadım yemekten kesilmedim ondan mı acaba
3 kilo almışım
Ya hastanedekiler bile gobegin yok dedi :)) maalesef henüz kilo alamadim ben.bu arada site çok iğrenç olmuş alintilama yapana kdr canim ckti inşallah düzgün olmuştur öptüm :-)

gulbesseker .!.:
hafif mi göbeğin çıktı
benım 3 haftadır bariz var ve kıyafet sorunu yaşadım hep
neden erken çıktıki benimki.kusmadım yemekten kesilmedim ondan mı acaba
3 kilo almışım
Ya hastanedekiler bile gobegin yok dedi :)) maalesef henüz kilo alamadim ben.bu arada site çok iğrenç olmuş alintilama yapana kdr canim ckti inşallah düzgün olmuştur öptüm :-)

senin profil fotondaki bebiş etli butlu diye
psikolojık olarak sankı sende dolgun biriymişsin gibi geliyo :-):-):-)

Back
X