2015 Şubat Anneleri

ay sonu gelsin artık çok merak ediyorum cinsiyetini :) bi de görmek istiyorum çok özledim :KK43:

Bende ayni şekilde oluyorum meraktan bir an evvel gelse su ay sonu. Cinsiyetler ini ogrensek yavrularimizin.

bende cinsiyeti dün öğrendim erkek:nazar: benim için önemli deidi ama küçük yiğenim hep erkek kardeşim die sevdiğinden bizde erkek diye alıştırmıştık kendimizi:KK76: şu meme testinede baktım benim göğüslerim zaten büyük oduğundan daha belli oluyor ama benim sol göğüs daha sert=) Allah hepimize öncelikle sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatar nasip etsin inşallah:KK46:

Gözün aydin cinsiyeti öğrenince zaman daha cabuk geçer bence. Uğraşacak bir suru şey cikiyor nede olsa.

kızlar eşleriniz doğum hediyesi alacak mı konuştunuz mu hiç?

Konusmadim ama yazini görünce sordum söylenirmi simdi diyor :) politik cevaplar, sonrada ne isterdim ki diye konu aciliyor :) Fotoğraf makinesi istiyorum ama söylemedim.

Yardımmmmm. Kızlar bugün 2-3 saattir kasıklarımda bi ağrı var önceden hiç olmamıştı bu kadar uzun. Doktora gitsem mi biraz daha beklesem mi? Çok canım sıkıldı ya yada bu dönemde mi daha fazla olur? Yaşayan oldu mu böle bişey?

Ayni donemlerimiz sanirim benimde çok agrim var. Doktorun söylemişti bunlar olduğunda telaş yapma diye. Kanama olmazsa sorun yok canim yerini genişletiyordu bizim bidiklar.

merhaba kızlar aranıza yeni katıldım :) Allah hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. minik prensesim 12+5 günlük:) %85 kız dedi doktorumuz.

Hayirli olsun, hoşgeldin.

Kozlar ara ara bakiniyorum cinsiyetler öğrenilmiş genelde :) gozunuz aydin darisi biz ogrenmeyenlere diyor ve coookkkkk merak ediyorummmm. Aslında %60 erkek demişti ama kimseye söylemeyin ve hic birşey almadan bekleyin dedi kimselere birşey demedim bekliyoruz :(

o açıdan hiç düşünmemiştim ileride gelinime verebileceğim bişey olabilir gerçektende ama ne
bende kolye yaptırmasını istedim :D zaten çok yıpranmadığı sürece bütün eşyalarını saklayıp gelinime yada kızıma(daha cinsiyetini öğrenemedik) vermeyi düşünüyorum bide yuvarlak plaka kolyeler var ondan üzerine nazar boncuklu nazar duasıyla ayetel kürsi yazdırıp kullanıcam bebeğime sonrada onun bebeğine kalır inşallah... benim bebeklikten yastığım battaniyem falan varmış mesela insan bi tuhaf oluyor onları kullanırken :KK68: bana en mantıklısı takı geliyor...

Konusmadim ama yazini görünce sordum söylenirmi simdi diyor :) politik cevaplar, sonrada ne isterdim ki diye konu aciliyor :) Fotoğraf makinesi istiyorum ama söylemedim.

senin aklına gelmezse söylenir kusura bakma dicektin :KK71: bazı erkekler böyle konularda dürtülmeyi bekliyorlar ben kocamı dürtüyorum napiimmmm:KK47:

Bende ayni şekilde oluyorum meraktan bir an evvel gelse su ay sonu. Cinsiyetler ini ogrensek yavrularimizin.

Gözün aydin cinsiyeti öğrenince zaman daha cabuk geçer bence. Uğraşacak bir suru şey cikiyor nede olsa.

Kozlar ara ara bakiniyorum cinsiyetle:KK43:r öğrenilmiş genelde :) gozunuz aydin darisi biz ogrenmeyenlere diyor ve coookkkkk merak ediyorummmm. Aslında %60 erkek demişti ama kimseye söylemeyin ve hic birşey almadan bekleyin dedi kimselere birşey demedim bekliyoruz

ozaman erkektir bence onar hormondanda anlıyorar çünkü bu arada saol canım ama ben pek bişey almıcam korkuyorum batı bi inanç ama erkenden almak istemiyorum

yok yok benim kocaya müstahak haketti o bunu baska konularda varda neyse. .. canim sen bulmuşun boyle kocayi daha ne kolyesi susu busu masallah... birak kendi ne isterse yapsin oylesi daha mutlu ediyo sonradan seni

:-):-) tabi o kiloları nasıl vericez dimi mantıklı bi istek, sadece onların küçüklerini yapsalar çok iyi olacak düğmeye basınca acılan basınca kapanan çantaya sığan bişey olsa iyi olur :-):-)
3 ayda 7 kilo alinca yerini ebatini dusunmuyorum bile 2 cocukla sporada gidemem simdiden onlemi alim dedim:)

bende kolye yaptırmasını istedim :D zaten çok yıpranmadığı sürece bütün eşyalarını saklayıp gelinime yada kızıma(daha cinsiyetini öğrenemedik) vermeyi düşünüyorum bide yuvarlak plaka kolyeler var ondan üzerine nazar boncuklu nazar duasıyla ayetel kürsi yazdırıp kullanıcam bebeğime sonrada onun bebeğine kalır inşallah... benim bebeklikten yastığım battaniyem falan varmış mesela insan bi tuhaf oluyor onları kullanırken :KK68: bana en mantıklısı takı geliyor...

benimde bebeklik eşyalarım hatta ebiselerim bile duruyor saklamışlar ilk ayakkabım ilk küpem falan küpemi kız olursa kızıma takarım diyordum ama erkek o plaka kolye bebeğemi takılıyor sakıncalı değilmi iğneli olanlarsa öle kesin bitane alıcam zaten bence her bebekte oması lazım

ben kilo almadım daha ama 38 bedenden 42 44 bedene kadar çıktım nasıl oluyor anlamıyorum göbek çok çıkmadı ama popo sağlam çıktı gören kesin kız diyor bende erkek diye demiyorum bide sonradan değişir falan=)

ben kilo almadım daha ama 38 bedenden 42 44 bedene kadar çıktım nasıl oluyor anlamıyorum göbek çok çıkmadı ama popo sağlam çıktı gören kesin kız diyor bende erkek diye demiyorum bide sonradan değişir falan=)

ya o popo işine nasıl çare bulcaz
ben açılmak istemiyorum bendede kalça popo gösterdi kendini :KK59:

Kızlarr bugün niyeyse bi cinsiyet merakım başladı allahım nasip ederse dr da bi tahmin yaparsa salı bende öğrenicem sizce benim kızım mı oğlum mu olcekk annişlerr hadi atın bakalım hadi uleyynn yoksa çatlıycamm :KK48:

Ayni donemlerimiz sanirim benimde çok agrim var. Doktorun söylemişti bunlar olduğunda telaş yapma diye. Kanama olmazsa sorun yok canim yerini genişletiyordu bizim bidiklar.

Hayirli olsun, hoşgeldin.

Kozlar ara ara bakiniyorum cinsiyetler öğrenilmiş genelde :) gozunuz aydin darisi biz ogrenmeyenlere diyor ve coookkkkk merak ediyorummmm. Aslında %60 erkek demişti ama kimseye söylemeyin ve hic birşey almadan bekleyin dedi kimselere birşey demedim bekliyoruz :KK43:
Cnm doktora gittim ağrım uzun sürünce Allahıma şükürler olsun gayet iyiyiz yinede tedbir olsun diye proluton iğne verdi doktor bide bi süre için progestan kullan dedi.rahatladım şimdi inşAllah başka sıkıntılar yaşamayız :)

benimde bebeklik eşyalarım hatta ebiselerim bile duruyor saklamışlar ilk ayakkabım ilk küpem falan küpemi kız olursa kızıma takarım diyordum ama erkek o plaka kolye bebeğemi takılıyor sakıncalı değilmi iğneli olanlarsa öle kesin bitane alıcam zaten bence her bebekte oması lazım
kuzum hani bebeklerin yeleklerine hırkalarına takılıyor ya nazar boncuğu onun plaka olanı eğer becerebildiysem bu linki tıkla bu kolyeyi ilikli iğneye geçiricem http://www.google.com.tr/imgres?img...iact=rc&uact=3&dur=189&page=1&start=0&ndsp=24

ya o popo işine nasıl çare bulcaz
ben açılmak istemiyorum bendede kalça popo gösterdi kendini :KK59:
ahhh bi bilsem aynalara küstüm ya okadar neden o büyüyor kimisini görüyorum incecik leblebi yutmuş solucan gibi çok tatlı duruyor hamilelikleri benim resmen hava yastıklı odu popo basen

benim bi kaç resmim var sadece 6 çocuktan 4.cüsüyüm amann
Cnm doktora gittim ağrım uzun sürünce Allahıma şükürler olsun gayet iyiyiz yinede tedbir olsun diye proluton iğne verdi doktor bide bi süre için progestan kullan dedi.rahatladım şimdi inşAllah başka sıkıntılar yaşamayız :)
ay canım benim çok çok geçmiş olsun yorma kendini kuzum

Kızlarr bugün niyeyse bi cinsiyet merakım başladı allahım nasip ederse dr da bi tahmin yaparsa salı bende öğrenicem sizce benim kızım mı oğlum mu olcekk annişlerr hadi atın bakalım hadi uleyynn yoksa çatlıycamm :KK48:
benim canım sürekli tatlı bişeyler istiyordu hala istiyor onun dışında tüm belirtilerim kızdı ama erkek erkek istiyordum zaten sen ne istiyorsun peki yada ne hissediyorsun

ahhh bi bilsem aynalara küstüm ya okadar neden o büyüyor kimisini görüyorum incecik leblebi yutmuş solucan gibi çok tatlı duruyor hamilelikleri benim resmen hava yastıklı odu popo basen

bide bana yakışmıyo :(
eşimde fark etti çirkinleştim
önemli olan bebeklerimizin sağlığı ama insan ister istemez takıyo

ewet bu güzelmiş bunun kare olanını diorum bende işte üstünde nazar duası arka tarafında ayet-el kürsi aah takmayı nasip etsin inşallah

Back
X