ay sonu gelsin artık çok merak ediyorum cinsiyetini :) bi de görmek istiyorum çok özledim![]()
Bende ayni şekilde oluyorum meraktan bir an evvel gelse su ay sonu. Cinsiyetler ini ogrensek yavrularimizin.
bende cinsiyeti dün öğrendim erkekbenim için önemli deidi ama küçük yiğenim hep erkek kardeşim die sevdiğinden bizde erkek diye alıştırmıştık kendimizi
şu meme testinede baktım benim göğüslerim zaten büyük oduğundan daha belli oluyor ama benim sol göğüs daha sert=) Allah hepimize öncelikle sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatar nasip etsin inşallah
![]()
Gözün aydin cinsiyeti öğrenince zaman daha cabuk geçer bence. Uğraşacak bir suru şey cikiyor nede olsa.
kızlar eşleriniz doğum hediyesi alacak mı konuştunuz mu hiç?
Konusmadim ama yazini görünce sordum söylenirmi simdi diyor :) politik cevaplar, sonrada ne isterdim ki diye konu aciliyor :) Fotoğraf makinesi istiyorum ama söylemedim.
Yardımmmmm. Kızlar bugün 2-3 saattir kasıklarımda bi ağrı var önceden hiç olmamıştı bu kadar uzun. Doktora gitsem mi biraz daha beklesem mi? Çok canım sıkıldı ya yada bu dönemde mi daha fazla olur? Yaşayan oldu mu böle bişey?
Ayni donemlerimiz sanirim benimde çok agrim var. Doktorun söylemişti bunlar olduğunda telaş yapma diye. Kanama olmazsa sorun yok canim yerini genişletiyordu bizim bidiklar.
merhaba kızlar aranıza yeni katıldım :) Allah hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. minik prensesim 12+5 günlük:) %85 kız dedi doktorumuz.
Hayirli olsun, hoşgeldin.
Kozlar ara ara bakiniyorum cinsiyetler öğrenilmiş genelde :) gozunuz aydin darisi biz ogrenmeyenlere diyor ve coookkkkk merak ediyorummmm. Aslında %60 erkek demişti ama kimseye söylemeyin ve hic birşey almadan bekleyin dedi kimselere birşey demedim bekliyoruz