2015 Şubat Anneleri

Merhaba güzel annişler,herkes iyidir inşallah:)
Sitenin yeni haline hiç mi hiç alışamadım....Eskiden ne yazılırsa o geliyordu kontrol panelinde görünüyordu şimdi görünmüyor anlamadım ben çok zorlanıyorum....
Biz 15.haftaya girdik kendimi daha enerjik hissediyorum sanki vitaminler mi yaradı ne?Kötü yanı iştahım açıldı....15 haftada 4 kilo aldım şimdilik..Bir dahaki kontrolüm 30 ağustos ta...4 boyutluya giricem bir öncekinde erkek dedi doktor ama 16 dan sonra kesin ve net söyleyeceğim dedi bakalım ne olacak:)Baştan erkek denilip kız çıkanlar çokmuş bizimde öyle olacak mi bakalım:)

Kızlar bu akşam arkadaşın düğünü vardı aynı zamanlarda hamile kaldığımız bi arkadaşı da gördüm maşallah dedim kıza :) ben giymişim taytımı spor ayakkabımı gitmişim düğüne kız elbisesini giymiş çıplak bacakla saçını yaptırmış ve 5 kilo almış şimdiden bende kendinden bezmiş sırf gitmek olsun diye gitmiş modundaydım keyifsiz halsiz... Kıza da sordum valla bu enerjiyi nerden buluyorsun naxar değmesin dedim valla hiç hamile gbi deilim dedi ağzımda durmuyor hep yiyorum dedi. Bende önce psikolojik sonrada fizyolojik olarak enerjik olmak istiyırum. Aslında eşim istersen bu sürede bi psikologla da görüş diyor acaba gitsem mi ya? Hem endişelerimden arınmak hemde moral toplamak için? Böyle düşündüğünüz oldu mu? Profesyonel bir yardım falan yararı olur mu?

Benim de ayaklarım bugün çok şişti ama hiç olumsuza yormadım. Kötü bir şeymiymiş sakıncası neymiş ki ? 3 saatlik yolculuktan sonra uyudum ondandır diye düşündüm ama bilemedim şimdi bilenler aydınlatsın ltfn

Slm anneler doktorm vitamin olarak decavit verdi kullanan var midaha once yorum varda ama sYfa bilmiyom cvp bekliykrum

Bende kullanıorum canım ....

Kızlar bu akşam arkadaşın düğünü vardı aynı zamanlarda hamile kaldığımız bi arkadaşı da gördüm maşallah dedim kıza :) ben giymişim taytımı spor ayakkabımı gitmişim düğüne kız elbisesini giymiş çıplak bacakla saçını yaptırmış ve 5 kilo almış şimdiden bende kendinden bezmiş sırf gitmek olsun diye gitmiş modundaydım keyifsiz halsiz... Kıza da sordum valla bu enerjiyi nerden buluyorsun naxar değmesin dedim valla hiç hamile gbi deilim dedi ağzımda durmuyor hep yiyorum dedi. Bende önce psikolojik sonrada fizyolojik olarak enerjik olmak istiyırum. Aslında eşim istersen bu sürede bi psikologla da görüş diyor acaba gitsem mi ya? Hem endişelerimden arınmak hemde moral toplamak için? Böyle düşündüğünüz oldu mu? Profesyonel bir yardım falan yararı olur mu?

Canım bende inan tayt ve sandalet ile geziyorum ama bakımıma dikkat ediyorum....Yani ojemi sürüyorum dışarı çıkarken makyaj yapıyorum vb..Bunlar bile motive ediyor kısmen...Eski kıyafetlerimin hiç biri olmuyor kaldı ki yaz bitt bir kıyafet almak fuzuli....Bence kendin için güzel birşeyler yaparak bu durumdan kurtulabilirsin psikologluk bir durum olduğunu sanmıyorum....

Kızlar merhaba, umarım herkes iyidir aranıza başlarda katılmıştım aslında ama uzun zaman gelemedim buralara. Bakıyorum da neredeyse herkesde cinsiyetler belli olmuş, Allah hepimizin hakkında hayırlısını eylesin. Kızlar, mesajlarınızın altında gebelik haftanızı gösteren yazı çıkıyor onu nasıl yapıyorsunuz?

Nadirende olsa o şekilde olanlar var ama.geneli bizim gibi. Doktora gitsen sana enerji mi enjekte edecek. Keyifsizliğin nedeni bence fizyolojik olarak enerji olmayınca keyfinde olmuyor.
benim bir arkadaşımda 9 ay herhangi bir değişiklik yaşamadı. Bir de ben fiziksel olarak nasıl güçlü yorulmayan biriydim pert oldum resmen kendime inanamıyorum.
Aslında şu sıralar Düzelmemiz gerekiyordu.
Ama şükredin ben bu durumların dışında birde aşırı kilo aldım bir şey olmuyor,onun bunalımını da yaşıyorum

Benim de ayaklarım bugün çok şişti ama hiç olumsuza yormadım. Kötü bir şeymiymiş sakıncası neymiş ki ? 3 saatlik yolculuktan sonra uyudum ondandır diye düşündüm ama bilemedim şimdi bilenler aydınlatsın ltfn
Senin yolculukta sarkıttın diye şişmiştir. Benimki öyle şiş değil ellerim ayaklarım yüzüm bile şişti. Su topladım yani.ondan endişelendim.

Nadirende olsa o şekilde olanlar var ama.geneli bizim gibi. Doktora gitsem sana enerji mi enjekte edecek. Keyifsizliğin nedeni bence fizyolojik olarak.enerji olmayınca keyfinde olmuyor.benim bir arkadaşımda 9 ay herhangi bir değişiklik yaşamadı. Bir de ben fiziksel olarak nasıl güçlü yorulmadan biriydim pert oldum resmen kendime inanamıyorum. Aslında şu sıralar Düzelmemiz gerekiyordu. Ama şükredin ben bu durumların dışında birde aşırı kilo aldım bir şey olmuyor,onun bunalımını da yaşıyorum
Kızlar merhaba, umarım herkes iyidir aranıza başlarda katılmıştım aslında ama uzun zaman gelemedim buralara. Bakıyorum da neredeyse herkesde cinsiyetler belli olmuş, Allah hepimizin hakkında hayırlısını eylesin. Kızlar, mesajlarınızın altında gebelik haftanızı gösteren yazı çıkıyor onu nasıl yapıyorsunuz?
O alttaki bordo yazan hamilelik takvimi yazan yere tıkla orda linkler çıkacak.orada bebeğin doğacağın tarihi yaz diyo.aralarına - koyarak yaz çıkıyor

Kızlar ben de kilo almadım ama göbişimin son hali bu :)
Bugün lc den hamile tshirtü aldım onunla çekildim. Bir de emzirme südyeni aldım şimdiden giyilebiliyor diye iyi oldu çok rahat

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 81
Günaydın kizlar bugunn uzuun bir aradan sonra piknik doga takilicaz nasil olcak bakalim.. neuomon masallah cok tatli olmus gobusun... ben koymayayim duser bayilirsiniz... kilo arti ikinci hamilelik bildigin 6 aylik hamile gibiyim...

Gunaydin annisler..
Tatil sezonunu kapadik artik
Ev bark temizleyip yerlestiriyorum artik ama yoruldum vallahi:KK51:

Günaydın kizlar bugunn uzuun bir aradan sonra piknik doga takilicaz nasil olcak bakalim.. neuomon masallah cok tatli olmus gobusun... ben koymayayim duser bayilirsiniz... kilo arti ikinci hamilelik bildigin 6 aylik hamile gibiyim...
Ben iki kilo aldim cok sukur cok almadim ama gobegim 6 aylik masallahi var! İlk cocugun gobegiyle birlesince evlere senlik oldum yani

Sevgili anneler anne adayları günaydın hepimize. Gördüğüm kadarıyla çoğu kişide cinsiyetler belli. Bi ben öğrenemedim. Sizinkileri öğrendikten sonra net.de cinsiyet testlerini bi karıştırdım bütün sonuçlar kız çıktı. Benim de gönlümden geçen o. Ama eşim ısrarla erkek diyo ve çok istiyo. Kız çıkarda üzülür diye çok korkuyorum :( perş.günü gidicez kontrole. Kendini gösterirse öğrencez bakalım inş.hepimize huzurlu sağlıklı hamilelikler diliyorum

İzmir'deki arkadaşlar bana bir doktor önerebilir
misiniz? Burda bir doktora görünmem gerekiyor. Doktorum kent hastanesi dedi ama doktor adı söylemedi. Sizin önerilerinizi yazabilir misiniz?

:KK43:
:KK43::mad:
Allah yardımcın olsun.hamileyken ev taşımak çok zor yaşadım biliyorum malesef :KK43:
Onlar yardımseverdir bir komşuya sor bir yolunu bulurlar. Ben çok taşındığım için seni anlıyorum, hamileyken iyice zor yakın olsa yardıma gelcem nerdeyse. Siz en iyisi evi falan bırakın dışarı çıkın yemek gezmek ev kalsın öyle.
Sağolun kızlar eşimle yavaş yavaş hallediyoruz artık on dkk iş yarım saat mola :)

Back
X