2015 Şubat Anneleri

Arkadaşım şifa hastanesinde riskli gebelik uzmani serkan güçlü var çok iyi bir diktordur kent hastanesindede namik demir var ikiside prof ikisindende randevu alman zor ama şansini dene..insallah iyi haber alirsin

Esmiras canım çok teşekkür ederim. Noumenon un doktorundan randevuyu aldım bakalım inşallah iyi olur.

Merhaba kozlar nasilsiniz. Enezdeyiz bugün istifraederken çok kasilma oldu. Drumu aradim yakinda bi Dr a gidin dedi gittik çok şükür silinti yok ama bu Drda erkek dedi sasirdik. Resmen pipisini ggördük gibi. Tatil dönüşü kendi Dr uma kontrolüm var bakalim o ne diyecek. Bir oğlum var en Bask saglikli olması. Hayirlisi olsun tek dileğim.

Daha önce doğum yapmış olanlar hiç bebişlerinin kalp atışında azalmaya rastlamamışlar mı acaba :(
Ya da bu konuda bilgisi olan var mı? Neden bebişin kalp atışı yavaşlar? Yorgunluk ve açlık etkiler mi?

Merhaba kozlar nasilsiniz. Enezdeyiz bugün istifraederken çok kasilma oldu. Drumu aradim yakinda bi Dr a gidin dedi gittik çok şükür silinti yok ama bu Drda erkek dedi sasirdik. Resmen pipisini ggördük gibi. Tatil dönüşü kendi Dr uma kontrolüm var bakalim o ne diyecek. Bir oğlum var en Bask saglikli olması. Hayirlisi olsun tek dileğim.
öncelikle dediğin gibi sağlıklı olsun fakat cinsiyet için erken bir dönemdeyiz bence

Daha önce doğum yapmış olanlar hiç bebişlerinin kalp atışında azalmaya rastlamamışlar mı acaba :KK43:
Ya da bu konuda bilgisi olan var mı? Neden bebişin kalp atışı yavaşlar? Yorgunluk ve açlık etkiler mi?
kalp atışının yavaşladığını nerden biliyorsun ki

merhaba arkadaşlar, Allah izin verirse benim bebeğim 14 şubatta doğacak :) bugün doktora gittim ikili testim güzel olmasına rağmen 35 yaş üstü olduğum için amniyosentez yaptırmam konusunda beni uyardı sanırım sadece zeynep kamil.de yapılıyormuş sizlerden bu durumda olan var mı??? ben yaptırmayı düşünmüyorum ama kafam da biraz karışmış durumda :KK43: :KK43: :KK43:

İyi bişey değil, hatta zarar bile verebilir
Yaptırma bence, dua et
Doktorların riskli hatta düpedüz down dediği bebekler bile denilenin aksine sağlıklı doğabiliyor

Slmlaar sabah kontrole gittim. Raporum yeni bitmişti, sıkıntı yok çok şükür. .2 hafta sonra tekrar kontrol. Cok sık kontrole çağırıyorlar.
Özele gidiyorsan ticari sebeplerden sık sık çağırıyorlardır
Aslında normali ayda bir gitmek artık..
12 de 2 li mesela
16 dan sonra 3 lü yapılıyo

İyi bişey değil, hatta zarar bile verebilir
Yaptırma bence, dua et
Doktorların riskli hatta düpedüz down dediği bebekler bile denilenin aksine sağlıklı doğabiliyor
Kesinlikle katiliyorum.Arkadasimin bebegi icin dediler ama o ne olursa evlat benim evladim dedi aldirmadi bebegini simdi cok tatli ve zeki bi cocugu var hiç bi sıkıntısı da yok.

Canım Hüseyin bey izinliymiş çarşambaya randevu aldım. Inşallah iyidir kuzum.

Ahh aksi gibi izinlimiymis ya :/ yine de icin rahat etmezse carsambaya kadr beklemek istemezsen kent hastanesinin web islerini yapiyor esim bi arayip doktor tavsiyesi isteyebilirim istersen ?

ERKEK Mİ DEDİ
AA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAo_O
HAYIRLISI OLSUN :KK69:

Kizlar az once arkadasimla konustum 9. Ayina girdi ve 2 hafta sonra dogumu var ne bebegin kiyafetlerini yikayip utulemis ne agdasini falan yaptirmis hastane cantasi bile hazir degilmis alisverise cikicakmis daha halilari falan yikamaya vermis gelmis temizlik bile yapilmamis daha dedim sen kafayimi yedin ya suyun gelse erken dogum olsa nasip dedim bu kadr rahatsin aksama 10 kisilik misafiri gelicekmisde yemek yapiyomus:) sen dedim delisin ben bukadr rahat olamazdim agdayi temizligi gectimde en kotu bebegin esyalari ve cantam kesin hazir olurdu ne olur ne olmaz yani:KK46:

Bu arada doktor bebiş
kalp atışının yavaşladığını nerden biliyorsun ki

Canım daha önce de yazmıştım doktora gittim o söyledi birkaç gun sonra birdaha gidicem ama işte araştırmaya çalışıyorum birşey bulamadım bazı yerlerde bebişler uyurken kalp atışı yavaşlar yazmış o kadar.

14+3 haftalık. Sabah doktora cinsiyeti belli mi diye sordum hayır dedi aksi aksi :)

Benim doktorum da 16. Haftada soylicem dedi eylulun ilk haftasini bekliyorum mecburen :)
Bence sonradan degisme olur diye korkularindan soykemiyorlar

Bu arada doktor bebiş

Canım daha önce de yazmıştım doktora gittim o söyledi birkaç gun sonra birdaha gidicem ama işte araştırmaya çalışıyorum birşey bulamadım bazı yerlerde bebişler uyurken kalp atışı yavaşlar yazmış o kadar.
pardon okumamışım Allahım inşallah ciddi bir durum değildir kalbini ferah tut iyi düşünelim iyi olsun

Kesinlikle katiliyorum.Arkadasimin bebegi icin dediler ama o ne olursa evlat benim evladim dedi aldirmadi bebegini simdi cok tatli ve zeki bi cocugu var hiç bi sıkıntısı da yok.

Ablamında öyle oldu
Yeğenim cin gibi maşallah ( :

Back
X