Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşım şifa hastanesinde riskli gebelik uzmani serkan güçlü var çok iyi bir diktordur kent hastanesindede namik demir var ikiside prof ikisindende randevu alman zor ama şansini dene..insallah iyi haber alirsin
14+3 haftalık. Sabah doktora cinsiyeti belli mi diye sordum hayır dedi aksi aksi :)
14+4 haftalık sabah dr kız gibi görünüyor ama bir çıkıntı var ben net birşey söylemeyeyim dedi14+3 haftalık. Sabah doktora cinsiyeti belli mi diye sordum hayır dedi aksi aksi :)
öncelikle dediğin gibi sağlıklı olsun fakat cinsiyet için erken bir dönemdeyiz benceMerhaba kozlar nasilsiniz. Enezdeyiz bugün istifraederken çok kasilma oldu. Drumu aradim yakinda bi Dr a gidin dedi gittik çok şükür silinti yok ama bu Drda erkek dedi sasirdik. Resmen pipisini ggördük gibi. Tatil dönüşü kendi Dr uma kontrolüm var bakalim o ne diyecek. Bir oğlum var en Bask saglikli olması. Hayirlisi olsun tek dileğim.
kalp atışının yavaşladığını nerden biliyorsun kiDaha önce doğum yapmış olanlar hiç bebişlerinin kalp atışında azalmaya rastlamamışlar mı acaba
Ya da bu konuda bilgisi olan var mı? Neden bebişin kalp atışı yavaşlar? Yorgunluk ve açlık etkiler mi?
merhaba arkadaşlar, Allah izin verirse benim bebeğim 14 şubatta doğacak :) bugün doktora gittim ikili testim güzel olmasına rağmen 35 yaş üstü olduğum için amniyosentez yaptırmam konusunda beni uyardı sanırım sadece zeynep kamil.de yapılıyormuş sizlerden bu durumda olan var mı??? ben yaptırmayı düşünmüyorum ama kafam da biraz karışmış durumda![]()
![]()
![]()
Özele gidiyorsan ticari sebeplerden sık sık çağırıyorlardırSlmlaar sabah kontrole gittim. Raporum yeni bitmişti, sıkıntı yok çok şükür. .2 hafta sonra tekrar kontrol. Cok sık kontrole çağırıyorlar.
o cinsiyeti neden o kadar zor söylüyorlar anlamıyorum. insan merak ediyor kız erkek farketmese bile.14+3 haftalık. Sabah doktora cinsiyeti belli mi diye sordum hayır dedi aksi aksi :)
Kesinlikle katiliyorum.Arkadasimin bebegi icin dediler ama o ne olursa evlat benim evladim dedi aldirmadi bebegini simdi cok tatli ve zeki bi cocugu var hiç bi sıkıntısı da yok.İyi bişey değil, hatta zarar bile verebilir
Yaptırma bence, dua et
Doktorların riskli hatta düpedüz down dediği bebekler bile denilenin aksine sağlıklı doğabiliyor
Canım Hüseyin bey izinliymiş çarşambaya randevu aldım. Inşallah iyidir kuzum.
Merhaba kozlar nasilsiniz. Enezdeyiz bugün istifraederken çok kasilma oldu. Drumu aradim yakinda bi Dr a gidin dedi gittik çok şükür silinti yok ama bu Drda erkek dedi sasirdik. Resmen pipisini ggördük gibi. Tatil dönüşü kendi Dr uma kontrolüm var bakalim o ne diyecek. Bir oğlum var en Bask saglikli olması. Hayirlisi olsun tek dileğim.
kalp atışının yavaşladığını nerden biliyorsun ki
14+3 haftalık. Sabah doktora cinsiyeti belli mi diye sordum hayır dedi aksi aksi :)
maşallh canım. ben de 3 çocuğa özeniyorum ama buna doğduktan sonra karar vericem :) 14 haftam bitti 15 in içindeyim ve bugün dayanamadım randevu aldım :)))Doktorumda kiz diye dusunuyorum ama.kesin degil degil ben kapatmam heralde 3olsun istiyorum rabbim.nasip ederse
pardon okumamışım Allahım inşallah ciddi bir durum değildir kalbini ferah tut iyi düşünelim iyi olsunBu arada doktor bebiş
Canım daha önce de yazmıştım doktora gittim o söyledi birkaç gun sonra birdaha gidicem ama işte araştırmaya çalışıyorum birşey bulamadım bazı yerlerde bebişler uyurken kalp atışı yavaşlar yazmış o kadar.
Kesinlikle katiliyorum.Arkadasimin bebegi icin dediler ama o ne olursa evlat benim evladim dedi aldirmadi bebegini simdi cok tatli ve zeki bi cocugu var hiç bi sıkıntısı da yok.