2015 Şubat Anneleri

trizomi 21 değeri 1:84 testi devlette yaptırdım eşim aldı haftaya kendi doktoruma gosterecem ama merak ettim iyisi diye sanırım iyi değil
bak canım bunu kafana takma adı üstünde risk kesinlik yok ortada bak bakalım dr ne diycek sana tö
Bu arada size bisey sorcam benim kizim kis bebegi olmadigi icin hatirlamiyorumda acikcasi simdi bizimkiler direk kis bebegi olucakya yorganmi ortucezki kucuck bebege evler sicak oluyo zaten yada kalin bi battaniyemi ortucez yeni dogmus bebege yorgan ortulurmiki
canım bebişinede bağlı bazı bebeler mümkün değil örtünmüyolar çatlıyolar ağlamaktan benim kızım öyleydi misal ben örtüyom o ağlıyor allahımm deliricektim resmen sonra uyku tulumu aldık inanırmısın sabaha kadar o inat etti ben ettim baktım olcak gibi değil kıpkırmızı oldu ağlamaktan çocuğu bir açtım her tarafı ıslanmış terden soğuktuda düşün yani ama öyle kızdım ki kendime yani demem o ki bebişini sen tanıyıcan o sana herşeyi öğretiyor annesi ağlamazsa küçük battaniyeler var pamuk gibi ağlarsada mecbur oda sıcaklığını iyi tutucan ince örtücen canım

Çom ağzımı açtım, 1 hafta sonra başıma geldi ama tamamen içimden geleni söyledim.. Eltim hoyrattır falan ama kadınız işte anayız yani, ne kocası insana yurduna koyuyor nede validemiz.. Dedim ki yani hak etmediği şeyleri yapıyorsunuz kadına yazık günah yemin billah yani eltimin oğluna kötü diyemem ama akrabam da olsa ben bu aileye kız vermem :))

Hop 1 hafta sonra öğreniyorum ki, akrabamızın kızını istiyor oğlan, ama akraba olduğumuzu söylemiyorlar bana sır gibi saklıyorlar :)) Allah biliyor sadece içimden geleni söylemiştim :)) yani şurada hepimiz kadınız hem hak etmediği şeyleri yapın hemde ben olsam vermem dedim :)) şimdi suçlu ben oldum :))
çok samimi olma sende ittir bi kenara elinin tersiyle maalesef senden başka suçlu bulmazlar bu durumda kızz valla takma sende tavır takın uzak dur madem

merhaba arkadaslar bende araniza yeni katiliyoeum bende kismet olursa subat annesi olacagim bebislerin cinsiyetlerini ogrenen arkadaslar varmi bende merak ediyorum artik

ben 13+1 de öğrendim ama emin olamıyorsun 2 hafta daha bekle bence şüphede kalıyorsun. gerçi bana yüksek ihtimalle dedi ama yine de emin olamadım.
Cnm geçen ben hareketini hissettim bebeğin demiştin. Nasıl hissettin yani nasıl oldu? Göbekte bazen pıt pıtlar oluyor ya öyle mi? Yoksa daha bariz mi?

hazırlık konusunda ben kişisel hazırlığımı yaparım ama bebeğimin hazırlığı konusunda korkularım var nedense 1000 tane olumsuzluk geliyor aklıma eve gelsin sonra alırım herşeyini diyorum :KK43: yani gidip beğeneyim ama bebeğim eve geldikten sonra alınsın gibi gibi şeyler
ooo sakın öyle düşünme güzel düşünmek varken canım düşünsene sezeryan olduğunu yani normal doğumdada gerçi dikişler vs oluyor sen kendnlemi uğraşcan beişin ıvırı zıvırıylamı hem yeni doğnalr sürekli kıyafet değiştiriyolar yok emziği yok şunu mümkün mü o halinle ağrınla çıkıp alman yinede sen bilirsin tabi

Canım yolculuk yapıcaktık yolculuğa çıkmadan önce doktor kontrolüne gittik. O yuzden gittiğimiz yerde bir doktora görünmemizi istedi. Yatıştan falan bahsetmedi yatış gerekli deseydi zaten yolculuğa çıkmazdım :KK43:
anladım canım ne diyeceğimi bilemiyorum . allah yavrunu sana bağışlasın inşallah güzel haberlerle dönersin buraya :)

trizomi 21 değeri 1:84 testi devlette yaptırdım eşim aldı haftaya kendi doktoruma gosterecem ama merak ettim iyisi diye sanırım iyi değil

iyi kötü diyemem ama şöyle bir şey demek bu senin bebeğinin trizomili olma ihtimali 84 kadında 1 canım. bu risk doktorlara göre yüksek senden amniyosentez isteyebilir. benim bildiğim bu şekilde canım. kendini üzüp sıkıntıya sokma sadece tahmin bunlar unutma. o yüzden bebeğinide üzme olurmu :)

Bende ufak tefek şeyleri alırım belki ama mobilya işini 7.aydan sonra düşünüyorum

Cnm geçen ben hareketini hissettim bebeğin demiştin. Nasıl hissettin yani nasıl oldu? Göbekte bazen pıt pıtlar oluyor ya öyle mi? Yoksa daha bariz mi?
işe gittin mi yarın mi gidecektin günleri karıştırıyorum kafa gidik bugün.
nasıl mı oldu? ben sürekli elim göbeğimde duruyordum sanıyorum şu ilerleyen aylarda böyle kıpırdanıyor dışardan hissediyorsun öyle ama öyle değilmiş. sanki içimde su kabarcıkları varmış da sırayla pıt pıt patlamışlar gibi oldu. zaten o sırada anlıyorsun onun başka bir şey olmadığını. orda ne yaptığı hakkında en ufak bir fikrim yok tabii. bir kez oldu zaten. sabah erken saatti bir arkadaşında sabah olmuştu.

Gittiğim özel kötü niyetli çıkınca
Devlete güvenebildim ben
Senin ki iyi gibi ama
Benimki habire test uyduruyodu , kansızsam demir vermedi mesela tekrar tahlil istedi. Devlete gittim direk demir verdiler, tahlilim zaten var diye
Ben bi devlet hastanesine gittim kadin bi doktor vardi bana buraya bosuna gelme doğumhanesi bile yok dedi.Ultrasonda bebeğe bakti kalp atislarini cok seyrek duyuyorum ama benim ultrasonum cok eski belkide o yüzden dedi .Ağlayarak cıktim.Hemen doktoruma gittim biraz uzak diye dibimde olan bi devlet hastanesine gitmeyi denedim bin pisman oldum.Şimdi gittiğim doktorum kalp atislarini dinletti.Hiç bi sorun yok dedi .Bu iş devlet özel işi değil sanirim.Sansina doktorun iyisine denk gelirsen işte mesela zeytinburnunda bi devlet hastanesi var kadin hastalıklari ve doğum üzerine oraya cok iyi diyorlar ama ben denemedim

Back
X