acılı acılı ne güzel gidiyor ama :)))ben yiyorum valla şu fırınlanmış olanlardan. her gün değil tabii de es kaza önüme gelirse affetmiyorum. midemi rahatsız ediyor ama.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
acılı acılı ne güzel gidiyor ama :)))ben yiyorum valla şu fırınlanmış olanlardan. her gün değil tabii de es kaza önüme gelirse affetmiyorum. midemi rahatsız ediyor ama.
bak canım bunu kafana takma adı üstünde risk kesinlik yok ortada bak bakalım dr ne diycek sana tötrizomi 21 değeri 1:84 testi devlette yaptırdım eşim aldı haftaya kendi doktoruma gosterecem ama merak ettim iyisi diye sanırım iyi değil
canım bebişinede bağlı bazı bebeler mümkün değil örtünmüyolar çatlıyolar ağlamaktan benim kızım öyleydi misal ben örtüyom o ağlıyor allahımm deliricektim resmen sonra uyku tulumu aldık inanırmısın sabaha kadar o inat etti ben ettim baktım olcak gibi değil kıpkırmızı oldu ağlamaktan çocuğu bir açtım her tarafı ıslanmış terden soğuktuda düşün yani ama öyle kızdım ki kendime yani demem o ki bebişini sen tanıyıcan o sana herşeyi öğretiyor annesi ağlamazsa küçük battaniyeler var pamuk gibi ağlarsada mecbur oda sıcaklığını iyi tutucan ince örtücen canımBu arada size bisey sorcam benim kizim kis bebegi olmadigi icin hatirlamiyorumda acikcasi simdi bizimkiler direk kis bebegi olucakya yorganmi ortucezki kucuck bebege evler sicak oluyo zaten yada kalin bi battaniyemi ortucez yeni dogmus bebege yorgan ortulurmiki
bende onlarda var yaş riski 1:350 trisomy 1:10000 yazıyor
çok samimi olma sende ittir bi kenara elinin tersiyle maalesef senden başka suçlu bulmazlar bu durumda kızz valla takma sende tavır takın uzak dur mademÇom ağzımı açtım, 1 hafta sonra başıma geldi ama tamamen içimden geleni söyledim.. Eltim hoyrattır falan ama kadınız işte anayız yani, ne kocası insana yurduna koyuyor nede validemiz.. Dedim ki yani hak etmediği şeyleri yapıyorsunuz kadına yazık günah yemin billah yani eltimin oğluna kötü diyemem ama akrabam da olsa ben bu aileye kız vermem :))
Hop 1 hafta sonra öğreniyorum ki, akrabamızın kızını istiyor oğlan, ama akraba olduğumuzu söylemiyorlar bana sır gibi saklıyorlar :)) Allah biliyor sadece içimden geleni söylemiştim :)) yani şurada hepimiz kadınız hem hak etmediği şeyleri yapın hemde ben olsam vermem dedim :)) şimdi suçlu ben oldum :))
3
3lu tarama icin hangi haftalarda gitmek gerekiyor doktorum hic bisi demedi de
ben 13+1 de öğrendim ama emin olamıyorsun 2 hafta daha bekle bence şüphede kalıyorsun. gerçi bana yüksek ihtimalle dedi ama yine de emin olamadım.merhaba 12+4 günlük hamileyim. bu zamanda bebeğinin cinsiyetini öğrenen var mı?
Kızlar canım çok cips istedi, bende büyük aldım iki günde bitirdim. Zararlı diyorlar ama canım çok istedi.
4lü test fiyatları nedir biliyor musunuz
Cnm geçen ben hareketini hissettim bebeğin demiştin. Nasıl hissettin yani nasıl oldu? Göbekte bazen pıt pıtlar oluyor ya öyle mi? Yoksa daha bariz mi?ben 13+1 de öğrendim ama emin olamıyorsun 2 hafta daha bekle bence şüphede kalıyorsun. gerçi bana yüksek ihtimalle dedi ama yine de emin olamadım.
ooo sakın öyle düşünme güzel düşünmek varken canım düşünsene sezeryan olduğunu yani normal doğumdada gerçi dikişler vs oluyor sen kendnlemi uğraşcan beişin ıvırı zıvırıylamı hem yeni doğnalr sürekli kıyafet değiştiriyolar yok emziği yok şunu mümkün mü o halinle ağrınla çıkıp alman yinede sen bilirsin tabihazırlık konusunda ben kişisel hazırlığımı yaparım ama bebeğimin hazırlığı konusunda korkularım var nedense 1000 tane olumsuzluk geliyor aklıma eve gelsin sonra alırım herşeyini diyorumyani gidip beğeneyim ama bebeğim eve geldikten sonra alınsın gibi gibi şeyler
anladım canım ne diyeceğimi bilemiyorum . allah yavrunu sana bağışlasın inşallah güzel haberlerle dönersin buraya :)Canım yolculuk yapıcaktık yolculuğa çıkmadan önce doktor kontrolüne gittik. O yuzden gittiğimiz yerde bir doktora görünmemizi istedi. Yatıştan falan bahsetmedi yatış gerekli deseydi zaten yolculuğa çıkmazdım![]()
trizomi 21 değeri 1:84 testi devlette yaptırdım eşim aldı haftaya kendi doktoruma gosterecem ama merak ettim iyisi diye sanırım iyi değil
işe gittin mi yarın mi gidecektin günleri karıştırıyorum kafa gidik bugün.Cnm geçen ben hareketini hissettim bebeğin demiştin. Nasıl hissettin yani nasıl oldu? Göbekte bazen pıt pıtlar oluyor ya öyle mi? Yoksa daha bariz mi?
Ben bi devlet hastanesine gittim kadin bi doktor vardi bana buraya bosuna gelme doğumhanesi bile yok dedi.Ultrasonda bebeğe bakti kalp atislarini cok seyrek duyuyorum ama benim ultrasonum cok eski belkide o yüzden dedi .Ağlayarak cıktim.Hemen doktoruma gittim biraz uzak diye dibimde olan bi devlet hastanesine gitmeyi denedim bin pisman oldum.Şimdi gittiğim doktorum kalp atislarini dinletti.Hiç bi sorun yok dedi .Bu iş devlet özel işi değil sanirim.Sansina doktorun iyisine denk gelirsen işte mesela zeytinburnunda bi devlet hastanesi var kadin hastalıklari ve doğum üzerine oraya cok iyi diyorlar ama ben denemedimGittiğim özel kötü niyetli çıkınca
Devlete güvenebildim ben
Senin ki iyi gibi ama
Benimki habire test uyduruyodu , kansızsam demir vermedi mesela tekrar tahlil istedi. Devlete gittim direk demir verdiler, tahlilim zaten var diye
Cok tesekkurler16-18 hafta