- 20 Kasım 2012
- 281
- 72
- 73
bencde banada 14 şubat dedi doktor ama tam zamanında doğmuyorlarmış hiçSEZERYAN OLURSA 14 ŞUBATA DENK GETİRME
DOĞUM GÜNÜNÜN Bİ ANLAMI OLSUN![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bencde banada 14 şubat dedi doktor ama tam zamanında doğmuyorlarmış hiçSEZERYAN OLURSA 14 ŞUBATA DENK GETİRME
DOĞUM GÜNÜNÜN Bİ ANLAMI OLSUN![]()
canım israelde akında olsun genedeEsmiras canım çok teşekkür ederim. Noumenon un doktorundan randevuyu aldım bakalım inşallah iyi olur.
doğum günün kutu olsun canım
ERKEK Mİ DEDİ
AA AAAAAAAAAAAAAAAAAAA
HAYIRLISI OLSUN![]()
canım mutlu yaşların olsun. bir daha ki doğum gününde minnoşunla sağlıkla kutlaman dileğimle...sevgiler..teşekkür ederim canımcım :)
3
3lu tarama icin hangi haftalarda gitmek gerekiyor doktorum hic bisi demedi de
Bizim beklenen tarihler aynıymış :) Ama ben de hissetmiyorum. Aslında kilo almadığım halde göbeğim de çıktı iç karnım geniş değildir ama elime gelen bi şey yok. Ya da anlamıyor da olabiliriz tabi, benim karnım hepten yumuşak![]()
Ben sürekli yokluyorum elime gelen bisey olmuyo ic karin genisse hissedemiyo olablirsn sen de
canım mutlu yaşların olsun. bir daha ki doğum gününde minnoşunla sağlıkla kutlaman dileğimle...sevgiler..
Çok tesekkur ederim tatlım, hepimiz bir sonraki doğum günlerimizi sağlıkla minnoşlarıöızla kutlayalım :)
uyudunuz mu ya? Neredesiniz kızlarrr ben çalışmaya başladım başlamasına da uyku düzenim oturuncaya kadar epey zaman geçecek herhalde![]()
uyudunuz mu ya? Neredesiniz kızlarrr ben çalışmaya başladım başlamasına da uyku düzenim oturuncaya kadar epey zaman geçecek herhalde![]()
Tiramisu sen ocak annesi değil miydin yahu? Şubat anneleri ne durumda diye bir bakayım dedim de seni görünce şaşırdım burda :)Sağol canım benim iyiyim çok şükür karnım ağrıyıp duruyordu doktor bebiş büyüdüğü için öyle oluyor dedi bende de var aslında biraz el ve ayak şişmesi ama sabahtan akşama bi ayakta bi oturarak çalışmak kolay değil.Hamilelik pantolonlarımı çıkardım onları kullanıyorum artık normal pantolonlar sıkmaya başladı hafiften
Sen onu ihmal etme bak mutlaka görüş doktorunla.
hala şoktayım kendi doktoruma söyledim güldü. geldiğinde bakarız bunu düşünme tatilin keyfini çıkart dedi. Hakkımızda hayırlısı ama tatil cumartesi bitecek ve ben cumartesiye kadar ne uyurum doğru düzgün ne de keyif alırım. of bu hamilelik hormonları altüst ediyor oğlumda da böylemiydim diye düşünmüyor değilim açıkçası. herşeyi ters anlayabiliyorum herşeyden ne kapıyorum. herşey üstüme geliyor bir anda çok hassas olabiliyorum. nasıl bu hale geldim yaa.. Allahım kafamdan bin tane soru geçiyor ve cevap bulamıyorum oyy delitcem sanırım yahu. tatilim de bi kasılma sayesinde haram oldu yaa....