2015 Şubat Anneleri

ERKEK Mİ DEDİ
AA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAo_O
HAYIRLISI OLSUN :KK69:

hala şoktayım kendi doktoruma söyledim güldü. geldiğinde bakarız bunu düşünme tatilin keyfini çıkart dedi. Hakkımızda hayırlısı ama tatil cumartesi bitecek ve ben cumartesiye kadar ne uyurum doğru düzgün ne de keyif alırım. of bu hamilelik hormonları altüst ediyor oğlumda da böylemiydim diye düşünmüyor değilim açıkçası. herşeyi ters anlayabiliyorum herşeyden ne kapıyorum. herşey üstüme geliyor bir anda çok hassas olabiliyorum. nasıl bu hale geldim yaa.. Allahım kafamdan bin tane soru geçiyor ve cevap bulamıyorum oyy delitcem sanırım yahu. tatilim de bi kasılma sayesinde haram oldu yaa....

birşey daha dikkatimi çekti. 110 gr diyor altta benim minnakım 114 gramdı. maşallah kıpır kıpırdı. kızda olsa erkek de olsa bemim başımın tacı...

Bizim beklenen tarihler aynıymış :) Ama ben de hissetmiyorum. Aslında kilo almadığım halde göbeğim de çıktı iç karnım geniş değildir ama elime gelen bi şey yok. Ya da anlamıyor da olabiliriz tabi, benim karnım hepten yumuşak :D

işte benim de öyle hepten yumuşak:) t-shirt giyince karnım birazcık belli oluyo ama iş yerinde falan bol giyip kapatıyorum. kilo almadım henuz ama genişledim sanırım:) hani zaten bilmesem hamile oldugumu belirti de yok

uyudunuz mu ya? Neredesiniz kızlarrr ben çalışmaya başladım başlamasına da uyku düzenim oturuncaya kadar epey zaman geçecek herhalde :P

Çok tesekkur ederim tatlım, hepimiz bir sonraki doğum günlerimizi sağlıkla minnoşlarıöızla kutlayalım :)

amin cnm inşallah. benim doğum günüm de 19 eylül bu sefer içimde kutluycaz sonrası inşallah hep birlikte annesi babası abisi ve kendisi :)

uyudunuz mu ya? Neredesiniz kızlarrr ben çalışmaya başladım başlamasına da uyku düzenim oturuncaya kadar epey zaman geçecek herhalde :p
uyudunuz mu ya? Neredesiniz kızlarrr ben çalışmaya başladım başlamasına da uyku düzenim oturuncaya kadar epey zaman geçecek herhalde :p

valla bende uyku muyku yok herkes yattı açtım bilgisayarı tajktım kulaklığı bangır bangır şarkı dinliyorum..
hatta emre aydın soğuk odalar dinliyorum..biri görse halimi sessiz de şarkı söylüyorum..

benimde uyku gitti yaa dun 14 bittiya bi anda bir enerciii patlamasi yasiyorum suan kislik hazırlıklarını halletmeye calisoyorum az kaldi...

Sağol canım benim iyiyim çok şükür karnım ağrıyıp duruyordu doktor bebiş büyüdüğü için öyle oluyor dedi bende de var aslında biraz el ve ayak şişmesi ama sabahtan akşama bi ayakta bi oturarak çalışmak kolay değil.Hamilelik pantolonlarımı çıkardım onları kullanıyorum artık normal pantolonlar sıkmaya başladı hafiften:1:
Sen onu ihmal etme bak mutlaka görüş doktorunla.
Tiramisu sen ocak annesi değil miydin yahu? Şubat anneleri ne durumda diye bir bakayım dedim de seni görünce şaşırdım burda :)

Ya hanımlar benimde göbeğim baya çıktı. Acaba ikinci çocuk olduğu içinmi bu kadar erken çıkıyor. Eylülde kız kardeşimin düğünü var ve ben bu göbekle elbise bulamıyorum:( büyük beden alsam omuzlar düşüyor. Bu gidişle tunik pantolon giycem:( birde hep balık model yapmışlar abiyeleri, hiç hamileleri düşünen yok. Hem tesettürlü, hem hamile olmak çok zor bu istanbulda dedim geçen.sıkıntı geldi resmen.

Benim son 2 gündür asiri baş ağrım var ve sadece bi tarafi agrıyor .Sizde bas ağrısı basladi mi kızlar

Günaydın herkese.
Sağa sola yatınca kolum ağrıyor. Sırtüstü uyunmuyor, yüzüstü yasak.
Bir Yatak keşfetseler. hamile hatağı, ortasında delik olsa yüzüstü yatsak göbeğimiz içine girse.nasıl fikir?

günaydın kızlar. ya ben yemeği mi çok yiyorum yoksa çok yemememe rağmen fazla mı geliyor bilmiyorum ama içime öküz oturmuş gibi. bir rahatsızlık bir nefes alamama...
su içiyorum midem yanıyor. nescafe rahatlatıyor midemi. e o da zararlı ama arada içiyorum işte biraz rahatlamak için.
hele de karnım acıkınca anında yemem lazım. yoksa deliniyo sanki midem.

var mı böyle olan...

hala şoktayım kendi doktoruma söyledim güldü. geldiğinde bakarız bunu düşünme tatilin keyfini çıkart dedi. Hakkımızda hayırlısı ama tatil cumartesi bitecek ve ben cumartesiye kadar ne uyurum doğru düzgün ne de keyif alırım. of bu hamilelik hormonları altüst ediyor oğlumda da böylemiydim diye düşünmüyor değilim açıkçası. herşeyi ters anlayabiliyorum herşeyden ne kapıyorum. herşey üstüme geliyor bir anda çok hassas olabiliyorum. nasıl bu hale geldim yaa.. Allahım kafamdan bin tane soru geçiyor ve cevap bulamıyorum oyy delitcem sanırım yahu. tatilim de bi kasılma sayesinde haram oldu yaa....

kızz büyütüyosun
aa çok ayıp
sakin ol tatilin tadını çıkar ne fark eder cinsiyeti
eğlenmene bak düşünme lütfennn

Back
X