2015 Şubat Anneleri

oh ne güzel valla ... önceden ben yemek yerken ablam kızardı yeter artık yeme çok kilo aldın diye şimdi yiyemiyorum.bazen duygusallıktan ağlıyorum bile yemek yiyemiyorum diye. hamile olduğumu öğrendiğimden beri eşimle doğru düzgün oturup ne kahvaltı yapabildik ne de yemek yiyebildik.
ben hayatım boyunca yiyemediğimi pek bilmiyorum sadece bir kez 20 yaşlarında aşık olmuştum o sırada iştahım kesilmişti :) 4 kilo vermiştim. canım sıkkınken bile yiyerek ödül veriyorum kendime.
herkes hamilelik öyle bir şey değil miden bulanır dedi sevindim bulanacak diye ama maalesef yine olmadı.

günaydın, bende çok yiyenlerdenim ama yediklerimin çok azı bebeğime faydalı şeyler... faydalı şeyleri pişirip yemiyorum çok sinir bir durum :KK43:
aynen benimde çok faydalı değil paso protein ağzıma sebze sürmedim daha .hergün diyorum akşam ot yapıcam diye ama akşama vazgeçmiş oluyorum . biri pişirse yerim ama.

Kozlar gunaydin. Nasilsiniz? Bir gün giremeyince sayfalar ne çok ilerliyor ya. Okuyamadimda dunki fotoya yorum yapmistiniz kuşlar obada cevap yazamadim ya kusura bakmayin. Alinti yapmak istedim simdi bulamadimda. Ya kozlar boyum 178 ondan belki de öyle duruyor kilom. Ama hamileliği öğrenmeden önce sporada gidiyordum belki ondan dolayı vücut sikida olabilir. Ama doğumdan sonra ilk uç ay çok gizli kilo veriliyormus umarim hafiften spor yapabilir de kilolatdan kurtuluruz.

aynen benimde çok faydalı değil paso protein ağzıma sebze sürmedim daha .hergün diyorum akşam ot yapıcam diye ama akşama vazgeçmiş oluyorum . biri pişirse yerim ama.
Yaaa millet haftada iki defa balık yiyormuş hergun yumurta falan ben genelde fat food çalıştığım için:-( akşamları bitek yemek yiyorum

ya ne desem ki bilmiyorum seni de üzüp endişelendirmek istemem. ben henüz çocuk düşünmüyorken adet dönemim çok sancılı oldu ve uzun sürdü diye doktora gittim. o da rahimde perde var dedi. bir zararı var mi diye sordum. hamilelikte düşük ihtimali var dedi .rahim filmi çektirmen gerekiyor dedi.
gittim çektirdim ve filmi çeken hastane rapor yazdı açısını falan yazıyorlar. sonra beni başından savdı kimse kesin düşük olur diyemez dedi.
bende bir devlet hastanesine gittim ameliyat olmak için onlar deneyimlidir diye orda ameliyat etmediler. hamile kal düşük olursa ameliyat ederiz dediler. bir sene denedim çocuk olmadı. gittim ameliyat günü verdiler . günü beklerken hamile kaldım. 3,5 ay çok zor bir hamilelik geçirdim hergün kanamam vardı ve düştü bebek. 3 ay sonra başka hastanede ameliyat oldum. ama perde aşırı kalınmış ve bebeğin sığması imkansızmış 3,5 ay dayandığına bile şaşırdılar. ama rahim duvarına zarar vermemek için tam kazımadık dedi. ben ondan biraz endişelendim ama şimdiye kadar Allahtan bir sıkıntım olması.
şimdi seninde boş gebelik olmuş o sırada doktor nasıl farketmez perde olduğunu ayrıca başka doktorum vardı dıyorsun o da farketmemiş. bence sen başka doktora git ya da kendi doktoruna durumu anlat diğeri yanlış görmüştür belki.
geçen günde söylemiştim sana çoğu kişinin doğum sırasında belli oluyormuş perde olduğu. açısını falan da bilmiyorsun şu durumda bilemezsinde film çekilmeden anlaşılmıyor. ama emin ol bebekler yaşamak için ellerinden geleni yapıyorlar. benim o pıntık bile yeri hiç olmadığı halde çok direndi. her şey olacağına varıyor. kanama falan yoksa hiç dert etme. gerekirse rahim ağzını dikiyorlarmış. benim bir arkadaş ikiz doğurdu o şekilde.

anladım canım şuanda zaten yapılıcak bir şey yok artık anladığım kadarıyla.ilk hamileliğimde kürtaj olmak zorunda kaldım ozaman bile perdeden kimse bahsetmedi yada görmedi.bu hamileliğimin ilk aylarında az lekelenmelerim vardı ama durdu çok şükür.bakalım allah büyük allahın izniyle arkadaşın gibi bende bu şekilde tamamlarım inşallah hamilelğimi.iyi düşünmek istiyorum belki perdenin yeri sorun teşkil etmiyecek gibidir diyorum kendi kendime.teşekkürler verdiğin bilgiler için canım

Yaaa millet haftada iki defa balık yiyormuş hergun yumurta falan ben genelde fat food çalıştığım için:-( akşamları bitek yemek yiyorum

he evet bi de o tantana var benim arkadasımdan örnek vereyim. çok sağlıklı besleniyor maşallah. ve hatada 2 gün balık 2 gün kırmızı et yiyor. çok özeniyorum. özenti gebeyim ben:eek::eek::eek:

balık bulmak için balık lokantalarına falan gitmek gerekiyor ben balık temizleyemiyorum da ama lokantalarda genelde deniz göl kenarında oluyor ben bir kere yedim daha onda da midem bulandı. mink balıklar çıkmadan ağzıma sürmem balık. tek yediğim o çünkü. güya adını yazmadım.

eşim kızıyor hadi kalk bebişe yemek yedir biraz diye :KK43: ama bende tık yok . tutturdum bi meyve var sadece onu yiyorumç.

benimki her akşam göbeğimi ölçüyor yediysem çıkmıştır diye.
bakıyor göbek yok kızıyor bişey yemiyorsun diye
dediğin gibi bende de tık yok
tabağımı tepeleme doldurup 2 çatal aldıktan sonra doyuyorum

anladım canım şuanda zaten yapılıcak bir şey yok artık anladığım kadarıyla.ilk hamileliğimde kürtaj olmak zorunda kaldım ozaman bile perdeden kimse bahsetmedi yada görmedi.bu hamileliğimin ilk aylarında az lekelenmelerim vardı ama durdu çok şükür.bakalım allah büyük allahın izniyle arkadaşın gibi bende bu şekilde tamamlarım inşallah hamilelğimi.iyi düşünmek istiyorum belki perdenin yeri sorun teşkil etmiyecek gibidir diyorum kendi kendime.teşekkürler verdiğin bilgiler için canım
kürtaj sırasında görmemeleri garip doğrusu. doktorunla görüşünce bana da bilgi verirsen sevinirim. umarım yanılmıştır.

iştah olsa zaten bizde yeriz ama bizde iştah yokki anacım
haftada 1 defa zor yiyorum geçen hafta bahçede pişirdiğimiz halde bulaşık makinasından buram buram balık kokusu yayılıyor etrafa makinenin kapağını açamıyorum kokudan

Kozlar gunaydin. Nasilsiniz? Bir gün giremeyince sayfalar ne çok ilerliyor ya. Okuyamadimda dunki fotoya yorum yapmistiniz kuşlar obada cevap yazamadim ya kusura bakmayin. Alinti yapmak istedim simdi bulamadimda. Ya kozlar boyum 178 ondan belki de öyle duruyor kilom. Ama hamileliği öğrenmeden önce sporada gidiyordum belki ondan dolayı vücut sikida olabilir. Ama doğumdan sonra ilk uç ay çok gizli kilo veriliyormus umarim hafiften spor yapabilir de kilolatdan kurtuluruz.
ben adını tam bilmiyorum ama şu sadece ayağının altında yapılan bir alet var air climbers gibi bir adı var ondan alıcam hem yer kaplamıyor hem de tv karşısında rahat yapılır. 62 kiloydum eskiden şimdi 86 altı ayda eski kiloma dönmem gerek. of anam off

ben de tam aksi tabağımdaki yemek bitince üzülüyorum keşke hiç bitmese diyorum ve sonsuza kadar yesem ama midem hiç rahatsız olmasa diyorum. yoksa doyma diye bir şey yok.

ben hayatım boyunca yiyemediğimi pek bilmiyorum sadece bir kez 20 yaşlarında aşık olmuştum o sırada iştahım kesilmişti :) 4 kilo vermiştim. canım sıkkınken bile yiyerek ödül veriyorum kendime.
herkes hamilelik öyle bir şey değil miden bulanır dedi sevindim bulanacak diye ama maalesef yine olmadı.

ay okudukça kendimi buluyorum sende. doyma eşiği yok bende de, midem rahatsız olmasa durmadan yerim. eskiden de öyleydim. lise çağlarımda bir oturuşta 2 ekmek yediğimi bilirim sabah kahvaltılarında :KK23::KK23::KK23:
şimdi bebeğimi besleyebilmek için yiyorum. her şeyden yemeye çalışıyorum. balık, süt, yumurta, yoğurt, sebze, meyve vs... yoğurdumu evde mayalıyorum. doğal olsun diye. ama bazen canım çekiyo abur cubur cips gibi tuzlu şeyler. kırk yılda bir alıp yiyorum.

inşallah sağlıkla bebişlerimizi doğururuz hepimiz.

Tiramisu sen ocak annesi değil miydin yahu? Şubat anneleri ne durumda diye bir bakayım dedim de seni görünce şaşırdım burda :)

Canım ne kadar dikkatlisin :nazar: Benim teorik olarak doğumum 12 şubat filan gibi gözüküyor , belki diğer yazılarımdan görmüşsündür bu 3. bebişim olacak , diğer iki bebişimi de 36-37. haftalarda doğum yaptım , bebişler 3 kilo olunca rahim bebekleri taşımadığı için doğum başlıyor benim de böyle bir problemim var maalesef,ona dayanaraktan (tabii ki Rabbim bilir) ocak annesi olacağımı düşünüyorum , ocağın ortası gibi filan bekliyorum bebişimi :KK51: O yüzden iki tarafa da bakıyorum :1:

ben adını tam bilmiyorum ama şu sadece ayağının altında yapılan bir alet var air climbers gibi bir adı var ondan alıcam hem yer kaplamıyor hem de tv karşısında rahat yapılır. 62 kiloydum eskiden şimdi 86 altı ayda eski kiloma dönmem gerek. of anam off

Valla evde bi alet olmasi mantikli aslinda. Ama eskisehirde evler pek kucuk. Bebek odasi bile yapamayacagiz o nedenle hicbirsey sigmiyor :( Bende en fazla yarim saat yürüyüşe cikarim. Annem yanina gelir ona güvenerek o da. Canim ya bende yemeyi çok seviyorum inan ama beynimi kandiriyorum şuan yiyemiyorum felan diye. Yoksa inan seviyorum yemeyi. Sendemi öyle denesen. Yeminle basa bela bu kilolar. Bi incecik olamadim su yaşima kadar.

Back
X