2015 Şubat Anneleri

selam kızlar biz geldik oğlumla :) maşallah gayet iyi çıktı ama kalp gelişimi henüz daha tamamlanmadığı için 20 ila 22. hafta tekrar gidicem genel olarak gayet sağlıklı dedi. ultrason olarak tam göbek deliğimden bakıyor benim bebişim baya yukarıda :)

bu arada kızlar kimin erkek kimin kız baya karıştı ben yönetime mesaj çekmiştim blackberry ilgilenemiyor konu ile. bence aramızda birini belirleyip hergün online olan biri olsa çok güzel olur. bakın yeni yeni annişler gelmeye başladı. hem daha iyi tanırdık herkesi.

onuda bilemedim yanlış bişi sürerim iz kalır falan ama cidden acıo baya gömleğim sürttükçe :S

yaa tam karnımda cıkmadı bu nie hemen cıktı anlamadım iz kalmasın aman kalın cünkü ve aciyiiiiiiiiii:KK61::KK61:

benimde acıo ya bide sanki kahverenkli bişi gelmiş ucunda kurumuş gibi :) sütümmü geldi ne :p bide göbükümde tüyler cıktı almamak lazımmıs dogumdan sonra dökülüomuş zaten :KK45:
göğüslerde süte hazırlanıyor sanırım yavaş yavaş ayyy dolu dolu olsun inşş bencede göbeğindeki tüyleri alma canım göbek hem hassas hem bebek bölgesi sonuçta kalıversin ne olucakk ben yastıksız yatamıyorum sabah kalkınca bi bakıyorum göbişime yapışmış ama sonra bebiş zaten amniyon sıvısının içinde diyorum biraz rahatlıyorum

selam kızlar biz geldik oğlumla :) maşallah gayet iyi çıktı ama kalp gelişimi henüz daha tamamlanmadığı için 20 ila 22. hafta tekrar gidicem genel olarak gayet sağlıklı dedi. ultrason olarak tam göbek deliğimden bakıyor benim bebişim baya yukarıda :)

bu arada kızlar kimin erkek kimin kız baya karıştı ben yönetime mesaj çekmiştim blackberry ilgilenemiyor konu ile. bence aramızda birini belirleyip hergün online olan biri olsa çok güzel olur. bakın yeni yeni annişler gelmeye başladı. hem daha iyi tanırdık herkesi.
tekrar gözün aydın canım kalp en iyi 24. haftada görünürmüş bi parlaklık olup olmadığı konusunda bizim radyolog arkadaş o tarihlerde detaylıya git demişti aklımda kalmış sonuçta 20 den sonrası gösterir net bencede

Günaydın canlarrr
ben bugün dr a gidicektim güya randevumuz herşeyimiz vardı eşimin iş arkadaşının annesi rahatsızlanmış eşim sorumlu olduğu için mecbur onun yerine bugün nöbete gitti vardır bi hayır dedim artık yarın gidicem allahın izniyle
kızlarr ben uyurken yastığı karnıma yapıştırıyorum resmen uyandığımda farkediyorum sonra üzülüyorum ama bişey olmaz inşş diyorum sizden böle olan var mı yastıksız hiç bişeyim sanki

slm canım bende öyleyim yastıkla bütünleştim sanki bi yastığım var yazlığa bile onunla gittim bir şey olmaz korkma yanımda 7 aylık arkadaşım var yüz üstü bile yatıyormuş bebek dürtüyormuş rahatsız olunca :)

slm canım bende öyleyim yastıkla bütünleştim sanki bi yastığım var yazlığa bile onunla gittim bir şey olmaz korkma yanımda 7 aylık arkadaşım var yüz üstü bile yatıyormuş bebek dürtüyormuş rahatsız olunca :)
ay canım çok sağol cevabın için bugünlerde pimpiriklendim mi nee ? ben diğer kuzumdada sürekli kullanıyordum yastık sürekli aklıma kötü bişeyler geliyor sonra ya bismillah diyorum allah ne yazdıysa odur sanırım duygusallık had safhalara çıkıyor hormonlardan bugünde dr a gidicektim gidemediğim için biraz moralim bozuldu ama belki hayırlısı böyleydi yarın gideriz nasipse

kimsenin cinsiyeti net değilki :D
blackberyynin bile erkeğe döndü karıştı kaldı

ay okudukça kendimi buluyorum sende. doyma eşiği yok bende de, midem rahatsız olmasa durmadan yerim. eskiden de öyleydim. lise çağlarımda bir oturuşta 2 ekmek yediğimi bilirim sabah kahvaltılarında :KK23::KK23::KK23:
şimdi bebeğimi besleyebilmek için yiyorum. her şeyden yemeye çalışıyorum. balık, süt, yumurta, yoğurt, sebze, meyve vs... yoğurdumu evde mayalıyorum. doğal olsun diye. ama bazen canım çekiyo abur cubur cips gibi tuzlu şeyler. kırk yılda bir alıp yiyorum.

inşallah sağlıkla bebişlerimizi doğururuz hepimiz.
ohh yarasın valla. sen yazdın ben acıktım .ama ben hiç iki ekmek yemedim valla :))

maşallah sizeeee :KK68:
benimde resmen vajinal bölgemden bakıyor benim rahmim baya aşağıda bu yüzden sıkıntı devam ediyor
evet cinsiyetler yazılmadı kızlar erkekler bir belli olsun artık:KK55:

ay canım çok sağol cevabın için bugünlerde pimpiriklendim mi nee ? ben diğer kuzumdada sürekli kullanıyordum yastık sürekli aklıma kötü bişeyler geliyor sonra ya bismillah diyorum allah ne yazdıysa odur sanırım duygusallık had safhalara çıkıyor hormonlardan bugünde dr a gidicektim gidemediğim için biraz moralim bozuldu ama belki hayırlısı böyleydi yarın gideriz nasipse

aynen duygusallaşmaya başladı herkes
yazışmalardan bile anlaşılıyo :))

maşallah sizeeee :KK68:
benimde resmen vajinal bölgemden bakıyor benim rahmim baya aşağıda bu yüzden sıkıntı devam ediyor
evet cinsiyetler yazılmadı kızlar erkekler bir belli olsun artık:KK55:

senin cinsiyet belli oldu mu kaçırdım ben ??

bu sayfa çok faydalı oldu benim için ya
benzer haftalarda olup aynı sıkıntıları , soruları yasamak tecrübe paylaşmak çok önemliymiş
kendi sıkıntımdan endişe ederken tam yazıp sorayım dememe gerek kalmadan son birkaç sayfayı okuyunca çoktan cevabımı almış oluyorum :KK49:

ay okudukça kendimi buluyorum sende. doyma eşiği yok bende de, midem rahatsız olmasa durmadan yerim. eskiden de öyleydim. lise çağlarımda bir oturuşta 2 ekmek yediğimi bilirim sabah kahvaltılarında :KK23::KK23::KK23:
şimdi bebeğimi besleyebilmek için yiyorum. her şeyden yemeye çalışıyorum. balık, süt, yumurta, yoğurt, sebze, meyve vs... yoğurdumu evde mayalıyorum. doğal olsun diye. ama bazen canım çekiyo abur cubur cips gibi tuzlu şeyler. kırk yılda bir alıp yiyorum.

inşallah sağlıkla bebişlerimizi doğururuz hepimiz.

çok ye çok dombik bebeşin olsunnn

Valla evde bi alet olmasi mantikli aslinda. Ama eskisehirde evler pek kucuk. Bebek odasi bile yapamayacagiz o nedenle hicbirsey sigmiyor :KK43: Bende en fazla yarim saat yürüyüşe cikarim. Annem yanina gelir ona güvenerek o da. Canim ya bende yemeyi çok seviyorum inan ama beynimi kandiriyorum şuan yiyemiyorum felan diye. Yoksa inan seviyorum yemeyi. Sendemi öyle denesen. Yeminle basa bela bu kilolar. Bi incecik olamadim su yaşima kadar.
başlarda çok iştahsızdım iştahım geldiğinde de bir süre dedim canım bir şey istemiyor ama istiyor nasıl kandırayım kendimi kandıramıyorum. ama kolayına kaçıyorum biri bana hergün çorba sebze pişirse itiraz etmez gider yerim. acıkınca ne bulursam onu yiyorum eşimde yok kendime ıvır zıvır hazırlayıp yiyorum.
o benim dediğim alete bak internetten minik yere gerek yok. ait climber.

tabiki herşeyin hayırlısı öncelikle
ama hamilelik başlı başına hormonlarımızla oynuyor bende öyle basit seyleri büyütür takar oldumki anlıyorum seni:)

aynen duygusallaşmaya başladı herkes
yazışmalardan bile anlaşılıyo :))
çok şenşakrak bir insanım tabi yerine ve insanına göre ama hamişlik gerrçekten bir çeviriveriyor insanı insanın canı durup dururken sıkılır mı hiç ? ben hiç sıkılmam kolay kolay alıp kızı bir arkadaşa götürürüm denize gideriz yada bişeyler yemeğe vs oda yetmiyor evi temizliyorum sonradan pişmanlık tabi azcık temizle yeter zaten taşınıcan yavrum zorun mu var diyorum ama devam ediyorum eee horoz gibi erkenden kalkarsan olacağı budur :110:

Back
X