- 20 Mart 2014
- 150
- 76
- 118
- 35
bizim menüde hafif şeyler var salata :)aynı şeyi bende düşünüyorum yemekhanedeki yemekleride beğenmedim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bizim menüde hafif şeyler var salata :)aynı şeyi bende düşünüyorum yemekhanedeki yemekleride beğenmedim![]()
tabi canım cuma hatta zor durdum yerimde ama benim sağ kasığımda oldu genelde. doktorda normal rahim büyüyor dedi. ve progestena devam et dedi zaten devam ediyordum o baya geçirdi benim ağrıları. ayaklarını sıcak tut bol su iç ve sol tarafa yat bacaklarını kendine çek öyle geçiyor.
hissettiğin çıkıyor. bende aynı şekilde doktor söylediğinde pipiyi gösterdiğinde bile şaşırmadım çünkü içimden hep erkek geçiyordu. sadece eşim daha bir sevindi onaylanınca :)
akşam ne pişirsekte yanımızda getirebilsek ya bi fikriniz var mı
ben bu progestan hiç kullanmadım. demir ilacı kullanıyrum. ama sürekli su içiyorum.
benim bundan önce 3 düşük olmuştu doktor önlem amaçlı başından beri kullandırıyor. yani amacı zaten rahimi rahatlatmak. o yüzden daha da devam ettirir bana. bende günde 3 4 litre su içiyorum. su çok önemli hele bu sıcaklarda. demir ilacı ve decavit ayrıca kullanıyorum. ve birde kan sulandırıcı iğne biryere oturmaya gidince ecza deposu gibiyim bir poşet ilaç :)
ben akşam eve gidince çok halsiz oluyorum sizde olmuyor mu.
Anladım canım, en hayırlı zamanda sağlıkla gelsin inşallah kuzucuk :) zor oluyordur iki tarafa bakmak, burası da epey hızlı ilerliyor gördüğüm kadarıyla :)
ay bir arkadaşım kesin kız içime öyle doğdu aynı şeyleri bende yaşamıştım kız oldu deyip duruyor sırf onu haksız çıkarmak için erkek olması için dua edeceğim nerdeyse
hayır benim karnımdaki bebeği sen nasıl hissediyosun ve bu kadar eminsin ben erkek hissediyorum dedikçe hayır kız diyor
Canım işime geldiği gibi davranıyorum açıkcası hem oğlumda hem kızımda burdaydım gün be gün destek olduk birbirimize bu tarz şeyler çok güzel fakat artık bazı şeyleri kaldıramıyorum açıkcası hamileyiz hassasız tavırları işte yiyecek adı söylemeyin canımız çekiyor tavırları yani hiç mi dışarı çıkıp birşey görmüyorlar insan ekmek adı yazarken çekinir mi ya açıkcası bu canı çekme olayı ocak topiğinde yok da burda vardı en sonunda ben de çok takılmamaya karar verdim iki tarafa da bakıyorum işime gelen birşey olursa yazıyorum.Bir de işte ilerleyen aylarda gerçi bu zamanlarda dahi görüyorum benim kuzum tombiş olucak herhalde filan diyenler birbirlerini nasıl etiklediklerinin farkında değiller bir diğerinin bebeği 3 gün geride çıksa aşırı derecede kafasına takıyor üzülüyor diğeri benimkinin günü ilerde dedi diye yani ne var bunda anlamıyorum elmadan armut çıkmaz anne-baba zayıfsa büyük ihtimal bebek de zayıf yada ince kemikli olur anne-baba iriyse büyük ihtimalle bebek de iri olur.Önemli olan anne ve bebeğin sağlıklı olması şükürler olsun iki bebeğimi de 1 ay erken doğurdum hiç kuvözde filan kalmadılar 4-5 kilo doğup da kuvözde kalan bebekler var kilolu ols ne olacak?
Kızıma hamileyken aynı topicte bi arkadaş vardı onun ölçümleri hep geriden gelirdi kendi de zayıfmış zaten ama yine sanırım yazılanlardan özeniyordu bence haftasında doğmasına rağmen bebeğini 2,5 kilo olarak ama sağlıklı bi şekilde doğurdu.Belki 2,5 kilo az diyebilirsiniz ama ilk ay hepimizim bebekleri birer kilo alırken onun bebeği ilk ay 2 kilo almıştı öyle de devam etti off çk konuştum ama bu tarz konularda çok doluyum
Ben genelde yabancı dizi topiğinde geziyorum , beklerim efenim![]()
ben bitkisel boya ile boyadım evde boyadım. arkadaş melikede abisi kuaför o da doktor onaylı boya ile boyattı. başka boyatan var mı bilmiyorum. Ben kokusundan çok rahatsız oldum iki gün oldu hala kokuyor . yüz kez yıkadım geçecek inşallah.Arkadaşlar Bişey Sorucam Size Özellikle Saçını Boyatan Arkadaşlar Normal Boyamı Kullandınız, Bitkisel Boyamı Bende Boyatmayı Düşünüyorum Ama Araştırdığım Kadarıyla Normal Boyaylada Boyana Bilirmiş Tabi Bol Oksijenli Ortamda![]()
benım koyu kahve zaten. şu watsons da satılan boya var bende ondan aldım. yoksa ötekiler ısı ile tutuyormuş yanı kuaförde boyatman gerekiyor. ayrıca ben hamıle olduğumu bılmeden de boyamıştım normal boya ile.Nette ve Haber Sitelerinde Okuduğum Kadarıyla Normal Boyanında Bilimsel Bir Zararı Yokmuş. Ben Normal Boya İle Boyamayı Düşünüyorum. Birde Bitkisel Boyada Renk Tutmuyomuş Galiba Koyu Renk Tutuyomuşda Karamel Falan Zor Diyolar.
oluyor olmaz mı ama benim iş eve çok yakın çıkınca 15 dk da evdeyim , eşimde benden 1,5 saat sonra geliyor eve bende bu arada dinleniyorum o gelince yemek yapmaya başlıyorum biraz daha dinlenmiş oluyorum. napimmm :))
Arkadaşlar Bişey Sorucam Size Özellikle Saçını Boyatan Arkadaşlar Normal Boyamı Kullandınız, Bitkisel Boyamı Bende Boyatmayı Düşünüyorum Ama Araştırdığım Kadarıyla Normal Boyaylada Boyana Bilirmiş Tabi Bol Oksijenli Ortamda![]()
senin çok iyi ya ben 8 - 8 bucuk ta evde oluyorum
seninki zormuş epey yorulursun tabi o konuda şanslıyım çok şükür