2015 Şubat Anneleri

kızlar bir de birşey dicem . geçenlerde doktora gitmiştim ayak üstü tahlil göstermek için randevusuz gittim çok kalabalıktı doktordan rica ettim cinsiyetini öğrenebilr miyiz diye %80 erkek dedi ama ayak üstü bir bakma oldu ve evet işte erkek bakın falan dedi eliyle gösterdi ekrandan. erkekten kıza dönen varmı .

Merhaba anne adayları, bugün iyiyim maşallah her zaman böyle dinamik olmuyorum. :)

Herkese kendini iyi hissedeceği bir gün dilerim..
benim doktorum 25-27 ye kadar boyatamazsın kesin ve net olarak söyledi.
benimki hiç boyatma dedi. öteki doktorum 3 aydan sonra boyatabilirsin dedi. kimin ne dediği belli değil de içi rahat eden boyatıyor. çok da pimpirikli olmak istemiyorum.

Canım Benim Boyatmamda Yine 16.- 18. Haftayı Bulur. 4. Aylık Dönemi Bitirmiş Oluyoruz Tabi Yine Doktora Sormadan Yapmam.:KK76:

Benim Çoğu Arkadaşım, Kuzenim Hepside Hamileliklerinde Boyattılar. Şimdi Yavruları 8-9 Aylık Hepsininde Maşallahı Var. :KK69:

başlarda çok iştahsızdım iştahım geldiğinde de bir süre dedim canım bir şey istemiyor ama istiyor nasıl kandırayım kendimi kandıramıyorum. ama kolayına kaçıyorum biri bana hergün çorba sebze pişirse itiraz etmez gider yerim. acıkınca ne bulursam onu yiyorum eşimde yok kendime ıvır zıvır hazırlayıp yiyorum.
o benim dediğim alete bak internetten minik yere gerek yok. ait climber.

Sende haklisin canim. Ben hergun yemek yapmak zorundayim.Esim ise götürüyor birde. Valla normal zaman gibi hergun bol.sebze yemeği bir tabakta sana ayiririm geliver :) bakayim canim bi o alete.

Benim maddi ve manevi olarak çok iyi işim ama çalışma saatlerim çok esnek . ve patronum hamile bir bayanın ne kadar çalışabilceği konusunda deneyimsiz. çok yoruyor. yıllık iznimi bile alamadım çünkü yanımdaki eleman 1.5 ay önce işten ayrıldı fenalardayım.

Hımmm o zaman Allah kolaylık versin tez zamanda birini alırlar işe yükünüz azalır o zaman

Arkadaşlar Bişey Sorucam Size Özellikle Saçını Boyatan Arkadaşlar Normal Boyamı Kullandınız, Bitkisel Boyamı Bende Boyatmayı Düşünüyorum Ama Araştırdığım Kadarıyla Normal Boyaylada Boyana Bilirmiş Tabi Bol Oksijenli Ortamda :KK76:
Ben bitkisel boya ile boyattım saçlarım bakırdı dipler geldikçe berbat bi hal almıstı kahveye boyadım bi daha hamileliğimde el sürmeyim diye benim doktorum bitkisel boya ile boyat ama kendin boyama demişti bende kuaförde boyattım o yuzden bi sorun olmadı cok sukur sadece bitkisel oldugu için çok çabuk aktı:)

ohh yarasın valla. sen yazdın ben acıktım .ama ben hiç iki ekmek yemedim valla :))

valla lisedeyken yediğimi hatılıyorum. ama hiç araba kullanmadım. sabah yürüyerek git öğle yemeğine yürüyerek gel, tekrar yürüyerek okula, çıkışta yürüyerek eve... ve okulum uzaktı. nasıl yetişiyordum hayret doğrusu :D

çok ye çok dombik bebeşin olsunnn

yok kız öyle olmuyo o işler biliyorum. sağlıklı beslenmek lazım ama ne bileyim içim kemiriliyor sanki. :D

ay bir arkadaşım kesin kız içime öyle doğdu aynı şeyleri bende yaşamıştım kız oldu deyip duruyor sırf onu haksız çıkarmak için erkek olması için dua edeceğim nerdeyse :KK11:
hayır benim karnımdaki bebeği sen nasıl hissediyosun ve bu kadar eminsin ben erkek hissediyorum dedikçe hayır kız diyor
en illet olduğum şey benim de karnımı kızım die seviyorlardı gıcık oluyordum:KK53: allahtan doktor erkek dedi bi ohhhh çektim:D

bana da aynısını yapıyorlar. göbeğim de yok yani. dokunup kız bu kız diolar. elleyerek anlasılıo mu die sorasım gelio :KK45: cinsiyeti belli olsa da onlar tahmin etmeden o zevki yaşamadan yapıştırsam cevabı :KK59:

valla lisedeyken yediğimi hatılıyorum. ama hiç araba kullanmadım. sabah yürüyerek git öğle yemeğine yürüyerek gel, tekrar yürüyerek okula, çıkışta yürüyerek eve... ve okulum uzaktı. nasıl yetişiyordum hayret doğrusu :D

yok kız öyle olmuyo o işler biliyorum. sağlıklı beslenmek lazım ama ne bileyim içim kemiriliyor sanki. :D
arkadaşım 7 aylık hamile 85 kilo ile kaldı ve 3 kilo almış. kilo dışında hiç karnı yok yani. yemek de aşırı yiyorum diyor. herkes bir olmuyor yani. yesen bile göbek çıkmayınca çıkmıyor. bende 6-7 aylık gibiyim şu anda.

Ben bitkisel boya ile boyattım saçlarım bakırdı dipler geldikçe berbat bi hal almıstı kahveye boyadım bi daha hamileliğimde el sürmeyim diye benim doktorum bitkisel boya ile boyat ama kendin boyama demişti bende kuaförde boyattım o yuzden bi sorun olmadı cok sukur sadece bitkisel oldugu için çok çabuk aktı:)
benim arkadaşım bunu çok doktorla araştırdı bitkisede bir iki defa boyatmana izin veriyorlar çünkü annenin kendini ii hissetmesi hepsinden daha önemliymiş ozaman daha enerjik ve mutlu oluyormuş buda bebeğe olumlu yansıyormuş

amann niye almıyoruz ben alıyorum makine ile valla öyle nasıl durucam dotora gıdıyorum daa.
cızgıyı bende duydum ama acıdığını duymadım acıyan başka bır seydır belkı.
bende sacımı boyadım dayanamadım yoksa harap hissediyordum kendimı.
ama almazsan dogumdan sonra dökülüomus alırsan devam ediomuş.. eskiden yoktu yeni cıktı zaten. valla bilmiorum normal yaglı vücud kremlerinden surdum az ferahladım :p çook ii olmuş yaa hamileyiz die sac boyatma kestirme makyaj yapma bakımsız bacılar gibimi gezcez :) iyi günlerde kullan hangi boyayla ve nası boyattın??

ama almazsan dogumdan sonra dökülüomus alırsan devam ediomuş.. eskiden yoktu yeni cıktı zaten. valla bilmiorum normal yaglı vücud kremlerinden surdum az ferahladım :p çook ii olmuş yaa hamileyiz die sac boyatma kestirme makyaj yapma bakımsız bacılar gibimi gezcez :) iyi günlerde kullan hangi boyayla ve nası boyattın??
bende alıyorum hemde jiletle ama zaten tek tük var çizgi gibi

Aynen canim bakimsiz gezmek kotu valla. Ben ojemide suruyorum, makyajimi da yapıyorum. Evet yapmasak elbette iyi ama kendimizi bu şekilde mutlu hissediyoruz. Alismamis olsak iyi olurmuş ama kokossan hayat bunlarsiz renksiz bee :))

SAğol valla adını hatırlamıyorum watsons da satılıyor pek içime sinmedi jöle gibi bir şeydi. yani bitkisel olduğuna çok da inanmadım ama boyadım.
benim göbekte eskiden de vardı. esmerim zaten kıl torbası gibiyiz . annem de bembeyaz hayatında tek tüyü olmamış . tüysüz insanlara hep özenmişimdir.

Back
X