Biz dr dan geldikkkk huhuuuu gacılar
teker teker anlatam sabah merkeze gittik hemen sıramız geldi tabi benim kalbim fırlayacak yerinden ultrasona aldı hemen bebişimi gördümm dr biraz baktı sonra haftamda olduğum için ense kalınlığına bakmak istedi ama nerdeee yüzünü bize dönmüş keçi inadım inat sırtını dönmüyor tam 15 dk sürdü yok anam o bana bakıyor el kol hareketi yapıyor bende gülüyorum sevinçten tabi dr böle olmaz git meyve suyu iç dedi gittim içtim geldim bi 10 dakkada öyle oyaladı kuzucanım çoookk şükür sırtını döndü ve ölçtü rahat bir şekilde 0.78 çıktı ense ölçümümüz dr çok güzel dedi buna göre bence hiç bir risk olmaz dedi sonra burun kemiği ölçümünüde yaptı oda uyumluydu içimde kocamannnn bi ohhh çektim eşimle yinede harmony için kan verdim içim rahat etsin diye cinsiyetini sormadım canlarr adam o kadar uğraştı ki utandım terledi resmen ama son cümlesdi şu oldu çok hareketli bir bebeğin olcak dedi gülerek 41,5 kere maşallah suphanallah yavruma

allah hepimizin kuzularını nazardan korusun canlarr inanın onu öyle görünce kız mı erkek mi aklımdan bile geçmedi sağlıklı olsunda hiç fark etmez bugün bunu anladım yine