• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

Gözün aydın canım ölçümler güzel çıkmış :) demek seni peşinden koşturacak bir minişin olucak annesi ne tatlı ya :)) cinsiyet için erken zaten boşver bir dahaki kontrolde daha kesin olur sonucun aklında acaba değişirmi sorusu kalmaz. Ben de 16. Haftamı bekliyorum öğrenmek için eylülün ilk haftası öğreniriz umarım ona göre battaniye örücem minik aşkıma :)
ayy benim canımsınnn :KK48: öyle görünüyor inanın ki canım artık hiç farketmiyor sağlıklı olması beni bu kadar mutlu ettiğine göre paşada olsa prenseste olsa başım üstüne 3 hafta sonra zaten dr kendi söyler cinsiyeti hiç acelem yok artık yemişim cinsiyetini heheeee

Gözün aydın canım ölçümler güzel çıkmış :) demek seni peşinden koşturacak bir minişin olucak annesi ne tatlı ya :)) cinsiyet için erken zaten boşver bir dahaki kontrolde daha kesin olur sonucun aklında acaba değişirmi sorusu kalmaz. Ben de 16. Haftamı bekliyorum öğrenmek için eylülün ilk haftası öğreniriz umarım ona göre battaniye örücem minik aşkıma :)
ör annesi örr güle güle kullansın inşşşş keşke bende yapabilseydim ama hiç sabrım yok maalesef kayınvaldem canı isterse yapar istemezse yapmaz bilemiyorum artık öyle güzel örgüler yapıyor ki bi görsen bana gelince yapar mı inanki bilmiyorum allah var kızıma bi kaç bişey yapmıştı bayağı kullandım gerçi hastada yapmasada canı sağolsun

esoba zaten takılarımdan sürdüğüm kokuya kadar el koymuş :KK48: bugün wakikiden hamile şortu aldım yeşil renkli şöyle gözlerini yana çevirmiş bakıyor benimki seninkinden güzel dedi kız aşkı depreşsin uleynnn gergin melehatın deyimiyle iyiki onu dğurmuşum iyi ki :KK76:
Valla sen dedikçe ben özeniyorum.zaten çok severim kız çocuklarını.erkekler de başka seviliyor.ikiside olsaydı keşke ama işte birini tadabilcem inşallah.
Benim kuzenin kizida 4 yaşında.kahkül istiyor annesinde var diye,annesi diyo beni kıskanıyor makyaj yapsa surat asıyormuş ben güzel olacaktım diye. Gel de yeme bunları.

ör annesi örr güle güle kullansın inşşşş keşke bende yapabilseydim ama hiç sabrım yok maalesef kayınvaldem canı isterse yapar istemezse yapmaz bilemiyorum artık öyle güzel örgüler yapıyor ki bi görsen bana gelince yapar mı inanki bilmiyorum allah var kızıma bi kaç bişey yapmıştı bayağı kullandım gerçi hastada yapmasada canı sağolsun

Kuzum benim de hiç sanrım yoktur yaa. En son geçen sene keçe ürünlere öerak saldım aldım renk renk iki çanta yaptım bitti sabrım attım bi kenara duruyo hepsi. Bebişe de özeniyorum örmeye sıkılıp bırakırsam anneannem devam eder zaten şimdi bi ton örücek o biliom huyunu :)

Valla sen dedikçe ben özeniyorum.zaten çok severim kız çocuklarını.erkekler de başka seviliyor.ikiside olsaydı keşke ama işte birini tadabilcem inşallah.
Benim kuzenin kizida 4 yaşında.kahkül istiyor annesinde var diye,annesi diyo beni kıskanıyor makyaj yapsa surat asıyormuş ben güzel olacaktım diye. Gel de yeme bunları.
oyy yerim onu hemde ne kıskanıyorlar ben babayla biraz sırnaşayım yolar beni ayolll :KK48:

Kuzum benim de hiç sanrım yoktur yaa. En son geçen sene keçe ürünlere öerak saldım aldım renk renk iki çanta yaptım bitti sabrım attım bi kenara duruyo hepsi. Bebişe de özeniyorum örmeye sıkılıp bırakırsam anneannem devam eder zaten şimdi bi ton örücek o biliom huyunu :)
sende benim gibisn valla örsünler kızz çok tatlı örüyolar eskilerr nede olsa tecrübeliler canım

Kızlar uzun zamandır yoktun telefndan giriyodum normalde ama nedense sorun var diyodu bende normal siteden gireyim dedm sitede sorun var sanıyodum neler konuşuldu bilmyrm bgn tam16 hafta doldu:)

Şifremide sıforladım yeni üye gibi görünüyorum aslında yaprakgğlüm ben yaa niye böyle oldu anlamadım

İşte bu

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    201,5 KB · Görüntüleme: 56
Biz dr dan geldikkkk huhuuuu gacılar
teker teker anlatam sabah merkeze gittik hemen sıramız geldi tabi benim kalbim fırlayacak yerinden ultrasona aldı hemen bebişimi gördümm dr biraz baktı sonra haftamda olduğum için ense kalınlığına bakmak istedi ama nerdeee yüzünü bize dönmüş keçi inadım inat sırtını dönmüyor tam 15 dk sürdü yok anam o bana bakıyor el kol hareketi yapıyor bende gülüyorum sevinçten tabi dr böle olmaz git meyve suyu iç dedi gittim içtim geldim bi 10 dakkada öyle oyaladı kuzucanım çoookk şükür sırtını döndü ve ölçtü rahat bir şekilde 0.78 çıktı ense ölçümümüz dr çok güzel dedi buna göre bence hiç bir risk olmaz dedi sonra burun kemiği ölçümünüde yaptı oda uyumluydu içimde kocamannnn bi ohhh çektim eşimle yinede harmony için kan verdim içim rahat etsin diye cinsiyetini sormadım canlarr adam o kadar uğraştı ki utandım terledi resmen ama son cümlesdi şu oldu çok hareketli bir bebeğin olcak dedi gülerek 41,5 kere maşallah suphanallah yavruma :nazar: :nazar: :nazar: allah hepimizin kuzularını nazardan korusun canlarr inanın onu öyle görünce kız mı erkek mi aklımdan bile geçmedi sağlıklı olsunda hiç fark etmez bugün bunu anladım yine
Maşallahı anım çok sevindim, inşallah harmony testine temiz çıkar da rahatlarız hep birlikte ben bile sıkıntıya giriyorum inanın, mevlam hepimizin yüzünü güldürsün inşallah :nazar::KK19:

ayran çok ii gelio rahatlatıoda ama üzerine yogurt konarak yenilen seyler sisirio beni anlamadım normal yogurtta da sıkıntı yok yemege girince olmiyi :p
Canım eğer yoğurdu ben soğuk yersema canip gaz ve sancı yapıyor, yemeden evvel çıkarıyorum hafifi ısınıyor o zaman sorun kalmıyor.

sende benim gibisn valla örsünler kızz çok tatlı örüyolar eskilerr nede olsa tecrübeliler canım

Aynen aynen :) zaten internetten model indiriyorum anneanneme dicem al cicim bunlar bunlar bunlar olcak hadi kolay gelsin. Valla bayıla bayıla örer :)) kışın bebiş patikleri ördü sıkıntıdan örgü dükkanıyla anlaştı sat die tanesi 3 tl den sattırdı ama pek yürümedi o iş bıraktı. Kendine meşgale arıodu şu sıralar bebiş tam denk geldi :)

Bugün ikizlerim için bi kitap aldım

Kız nerde ikizlerle ilgili video resim görsem sen geliosun aklıma :) ismin nie değiştiki şifreni sıfırlayınca?

Telden girişmio artık en azından iphonedaki uygulamalarını güncellemiyolar ben de telefonun web sayfasından giriyorum

Ay o keçeye ben dokunamıyorum. Örgüde 3 sıra örsem sıkıntı basar. Bende peçete dekupajına merak sardım bir ayda sıkıldım bıraktım. Boyalara dünya para vermiştim.
Ama annemde parkinson var eli titrediğinden örgü örmesi gerek ömürlük örgü vardır.

Kizlar ben bugün bitik durumdayim. Esimle sabah tartistik yüzünü goresim yok simdi. Cidden bikmis durumdayim herseyden. Hicbir şey umurumda değil. Birde ellerimden kollarima doğru sancilanma var günlerdir doktoru aradim bugün magnezyum verdi. İki güne gecmezse gormem lazim dedi. Moralin çok bozuk cidden.
Al bendende o kadar bugün ağlamamak için kendimi zor tuttum ve stresim üzüntüm bebeğime yansımasın diye dua ediyırum eşim bile umrumda deil yeterki şu an kuzum iyi olsun inşallah üzüntüonu etkilememiştir o kadar sinirliyim ki ve üzgün :(

Al bendende o kadar bugün ağlamamak için kendimi zor tuttum ve stresim üzüntüm bebeğime yansımasın diye dua ediyırum eşim bile umrumda deil yeterki şu an kuzum iyi olsun inşallah üzüntüonu etkilememiştir o kadar sinirliyim ki ve üzgün :KK43:
Nasıl.tutuyorum kendini. Ben yine bugün hiç susmadım ağladım. Sabah rimel sürmüştüm anlamıyım diye. Sebep yok ortada ama ağlamasam daha da gerilicem. Binanın çaycısı ne zaman gelse ben ağlıyorum, adam demiştir kaçırdı heralde.

Nasıl.tutuyorum kendini. Ben yine bugün hiç susmadım ağladım. Sabah rimel sürmüştüm anlamıyım diye. Sebep yok ortada ama ağlamasam daha da gerilicem. Binanın çaycısı ne zaman gelse ben ağlıyorum, adam demiştir kaçırdı heralde.
Bu telefonlar öldürecek beni. Yazdıklarımı çevirip başka bir şey yazıyor.akıllıda iyi değilmiş

Ay o keçeye ben dokunamıyorum. Örgüde 3 sıra örsem sıkıntı basar. Bende peçete dekupajına merak sardım bir ayda sıkıldım bıraktım. Boyalara dünya para vermiştim.
Ama annemde parkinson var eli titrediğinden örgü örmesi gerek ömürlük örgü vardır.

Anneannem bana daha ilkokula giderken öğren örmeyi diye yünle şiş tutturdu elime ben nası gaza geldiysem uzuuun turuncu bir atkı örmüştüm başları güzel sonlarında acayip şekiller oluşmuştu kimse bana dur demedi diye boyum kadr örmüştüm :D o gün bugün elime şiş almam ama bakalım battaniye modellerini gördükçe içim giidiyor heves ettim :D ay çok anne moduma girdim ben

Back
X