- 29 Kasım 2013
- 3.101
- 1.446
- 248
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben özet geçmiştim. :)yok canım ya düşüğe karşı olurmu düşük olucaksa kullansanda düşüyor tecrübe ile sabit :) olay tamamen doktorların ona bel bağlaması ha birde kasık ve rahim ağrılarını ve rahime kan akışını hızlandırıyor. :) benim mesela doktorum bıraktırdı ama arada ağrın olursa gece yatarken al dedi yani o büyüyen rahimi rahatlatıyor. bende sadece ara ara almaya devam ediyorum .
günaydın arkadaşlar sabah sabah içim dışıma çıktı hala geçmedi bu bulantılar üstelik çıkarmaya da başladım ne iş yapabiliyorum ne çocuğumla ilgilenebiliyorum sürekli halsizim. oğlumda o kadar enerjiktim ki herkes uyarıyordu beni dikkat et diye. şimdi yerimden kalkamıyorum. üstelik haftaya işe de başlıcam. sabah sabah çok moralim bozuldu. sizler iyisinizdir inşallah.
2 hafta önce bende vermiştim kız haberini =)) bugünde kendi doktoruma gittim o da kız diyerek teyit etmiş oldu..bir başına oyun oynuyordu fındığım,bacaklarına elliyordu,ense yapıyordu,her şey yolunda dedi doktorum..sabah sabah gözüm gönlüm açıldı,Rabbime şükürler olsun..Ohh ne güzel miss gibi oturursun. Ben de ev temiz olsa bile her yıl boyatıyorum takıntılıyım.yoksa taşınmak istiyorum. Ev alana kadar her yıl taşındık.şimdi iki yıldır aynı evdeyiz çok sıkıcı çare boyada.
Ne güzel kızın olacak senin de bu son günlerde ikinci kız haberi. Erkekler öndeydi yakalayacağız galiba.
saçmalama kendinimi soyutlıyacan hamileyim die hıı sen kendin çok rahatsız hissedersin o ayrı ama bence gezmektende kaçınmayın çıkarman gayet doğal sen hamilesin millet içip içip çıkarıyor onlarınki rezillik olmuyor senin ki hiç olmazgeçmiş olsun canım
bende dün akşam rezil oldum
yatta düğün gibi gelin damat eglencesi vardı herkes içti
alkol almadm hiç hayatımda ve ilk kez kokusunu öğrendim
milletin ağzında kokuyodu
yat sallandı durdu ben kötü oldum
yattan inince limanda bi kustum çok utandımçok çokk
ve kendime o kadar kızdımki ne işin vardı sein çoluklu çocuklu karı oldun artık diye
kendime sinirimden öldüm(
maşallah cnm2 hafta önce bende vermiştim kız haberini =)) bugünde kendi doktoruma gittim o da kız diyerek teyit etmiş oldu..bir başına oyun oynuyordu fındığım,bacaklarına elliyordu,ense yapıyordu,her şey yolunda dedi doktorum..sabah sabah gözüm gönlüm açıldı,Rabbime şükürler olsun..
saçmalama kendinimi soyutlıyacan hamileyim die hıı sen kendin çok rahatsız hissedersin o ayrı ama bence gezmektende kaçınmayın çıkarman gayet doğal sen hamilesin millet içip içip çıkarıyor onlarınki rezillik olmuyor senin ki hiç olmaz
sabah benimde göbeğim çok az,yediğim içtiğime göre de boyutu değişiyor.bazen davul gibi oluyor bazen yumuşak..o yüzden hiiiçç endişe etme,strese sokma miniğini.. =)) bende hissetmek istiyorum artık doktorum daha 1 ayın var dedi =)) sadece 1 kere geceleyin böcek geziniyormuş karnımda gibi hissettim o kadar..4 ay geçti 1 ay da geçer artık =))maşallah cnmbnde görmek istiyorum artık daha bi hafta var en sonunda o aletten alıcam eve kendim bakıcam göbeğim bi iniyor bi çıkıyor dün indi eşime diyorum acaba çocuğa bişeymi oldu göbüş indi saçmalama artık daha neler diyor
![]()
maşallah cnmbnde görmek istiyorum artık daha bi hafta var en sonunda o aletten alıcam eve kendim bakıcam göbeğim bi iniyor bi çıkıyor dün indi eşime diyorum acaba çocuğa bişeymi oldu göbüş indi saçmalama artık daha neler diyor
![]()
bencede nıye kısıtlıyosun kendını gubesekrım... cocuk oluncada bu kafayla gıdersen zorlanırsın ben kızımda bıraz yaptım ama sonra ayıldım... hayat devam edıyo herseyı zamanında yapmak guzell.. cok fazla pımpırık yapmak da ıyı deıl ne guzel denız havası almıssın bosverr.....
onu bilemezsin ki canım bende tercih etmiyorum içilen eğlenceleri yerleri vs ama saygıda duyuyorum kim içerse içsin sen hamile olduğundan miden kalkmıştır buda çok normal biz düğünlere gideriz bilirsin içen içer ne yapcan suçlama kendini kuzumutandım işte elimde olmadan
daha sakin eğlenceleri tercih etmeliyim
ayy görsen şu turistleri müzik dans eğlence ohhh hayat onlara güzel yeminle birde yanlarında 3 4 5 çocukla görüyorum yeminle imreniyorum ve helal olsun diyorum bi koya gitmiştik onu hiç unutmam tam 5 çocuk şok oldum çiftlerde genç heee hepsi ardarda çocukların çok gülmüştüm onlar gidene kadar hayranlıkla baktım biri sırtında biri babayla diğerleri elele hiç mi hiç kısmıyolar hayatlarındanbencede nıye kısıtlıyosun kendını gubesekrım... cocuk oluncada bu kafayla gıdersen zorlanırsın ben kızımda bıraz yaptım ama sonra ayıldım... hayat devam edıyo herseyı zamanında yapmak guzell.. cok fazla pımpırık yapmak da ıyı deıl ne guzel denız havası almıssın bosverr.....
onu bilemezsin ki canım bende tercih etmiyorum içilen eğlenceleri yerleri vs ama saygıda duyuyorum kim içerse içsin sen hamile olduğundan miden kalkmıştır buda çok normal biz düğünlere gideriz bilirsin içen içer ne yapcan suçlama kendini kuzum
aynen sabırr bende öle bi iki kere hissettim şimdi bikaç gündür sanki hiç hamile değilim gibi dün gece 2.30a kadar ütü yaptım sabah saat sekizde kalktım işe geldim ne biliyim pazarımı falan yaptım dün hatta yarın için 6 kasa domates aldım onları yapıcam getirecek adam ama annem geliyor o kocaeli de oturuyor ben izmir de bana yardım edicek ama hiç gelmesede olur gibi geliyor bana yani öle bi gücüm var ilk zamanlardaki paçozluğumu da attım artık her gün makyajımı saçımı ojemi yapıyorum yani sanki hiç hamile deilmişim gibi buda bazen sinirimi bozuyor acaba bişey mi oldu diesabah benimde göbeğim çok az,yediğim içtiğime göre de boyutu değişiyor.bazen davul gibi oluyor bazen yumuşak..o yüzden hiiiçç endişe etme,strese sokma miniğini.. =)) bende hissetmek istiyorum artık doktorum daha 1 ayın var dedi =)) sadece 1 kere geceleyin böcek geziniyormuş karnımda gibi hissettim o kadar..4 ay geçti 1 ay da geçer artık =))
ayy görsen şu turistleri müzik dans eğlence ohhh hayat onlara güzel yeminle birde yanlarında 3 4 5 çocukla görüyorum yeminle imreniyorum ve helal olsun diyorum bi koya gitmiştik onu hiç unutmam tam 5 çocuk şok oldum çiftlerde genç heee hepsi ardarda çocukların çok gülmüştüm onlar gidene kadar hayranlıkla baktım biri sırtında biri babayla diğerleri elele hiç mi hiç kısmıyolar hayatlarından
1,5 saat önce kahvaltı yaptım şimdi bir size yazıyom birde bulaşık makinasını dolduruyom ama ilginç olan biraz sonra ne yiycem diye düşünüyorum kendimden şüphelenmeye başladım bir gün midem bulanır birgünde aç aç dolanırım bu nasıl iştir arkdaş???
aynen sabırr bende öle bi iki kere hissettim şimdi bikaç gündür sanki hiç hamile değilim gibi dün gece 2.30a kadar ütü yaptım sabah saat sekizde kalktım işe geldim ne biliyim pazarımı falan yaptım dün hatta yarın için 6 kasa domates aldım onları yapıcam getirecek adam ama annem geliyor o kocaeli de oturuyor ben izmir de bana yardım edicek ama hiç gelmesede olur gibi geliyor bana yani öle bi gücüm var ilk zamanlardaki paçozluğumu da attım artık her gün makyajımı saçımı ojemi yapıyorum yani sanki hiç hamile deilmişim gibi buda bazen sinirimi bozuyor acaba bişey mi oldu die
hani bir iki olsa tamam ama çocukları gerçekten seviyolarben çok görüyorum en 3 tane yanlarında var fazlaca yapıyolar kalabalık aile ne güzel canım onlar iyi maaş alıyor ve önceden rezervasyon yapıyolar eee türkiyede ucuz yani pahalı değil diğer ülkeler göre adamlar akıllı canım bizim gibi tembel değiller biz yaz geliyor herşey pahalılanıyor sonra plan yapıyoruz oda denk gelirse teeeeeben de antalyada sahıt olmustum cok ımrenmıstım. bız neden ole olamıyoruz dıe baya kafa yormustum hatta
ben pek gezmeyı seven bırı deılım. zaten calıstıgım ıcın hftasonu da yatayım ıstıorum.