- 5 Ekim 2011
- 2.898
- 1.851
- 248
yağmur başlayan yer var mı?
hava kapanıp kapanıp açıyor ama belli ki yağıcak ay nasıl dört gözle bekliyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yağmur başlayan yer var mı?
bence benim bünyede bi sorun var araştırcam bu konuyu. su içsem de belli bi düzeyden fazla artmıyor çünkü.bende çok az su içerim noluyomuşki :S
hem nasıl suyu az???
bizim içişimize göre mi belli oluyo plesanta suyu ??
Gebelikte bol su tüketiminin faydaları:
- Rahim kasılmalarını engeller, erken doğumu önler
- İdrar yolu enfeksiyonu olmasını engeller
- Cİldin daha parlak ve sağlıklı görünmesini sağlar
- Kabızlığı ve hemoroidleri önler
- Bebeğin suyunun azalmasını önler
- Özellikle sıcak yaz aylarında rahat ve serin kalmanızı sağlar
- Bulantı, mide yanması gibi şikayetleri azaltır
- Bol su içmek vücuttaki şişlikleri (ödemi) arttırmaz tersine azaltır. Bu nedenle şişliklerim var diye su içmekten kaçınmamak gerekir
ŞU hamileliği araştırdığım kadar işimi araştırsaydım şimdi bambaşka yerlerdeydim.
yağmur falan kesmez yaz bitsin artık. her yerim kabardı sıcaktan saat başı duş alamam ya. oğluma enerjim kalmadı. bebeğin suyunu azaltan bir de sıcak, sürekli terlersem nasıl bebeğe gitsin içtiğim suhava kapanıp kapanıp açıyor ama belli ki yağıcak ay nasıl dört gözle bekliyorum![]()
geçen sefer sizde yağmıştı sonra bize geçmişti. ondan soruyorum . ya esiyor çok fena ama ter sırtımdan çıktı. anladım ben diğer insanların 5 katı yaşıyorum sıcağı . resmen içimde soba yanıyor.hava kapanıp kapanıp açıyor ama belli ki yağıcak ay nasıl dört gözle bekliyorum![]()
Biz iyiyiz sukur cnm sen nasilsin ne guzel almissin ya bende cok hevesleniyorum almak icin ama cinsiyeti bekliyorum 1 hafta sonra gidicem belli olur artik yavas yavas almak istiyorum bendedünyanın en tatlı anneleri selamlarrrrrrrNasılsınız ne var ne yok özledim vallahi sizi. Cuma günü doktora gidicem acaba neler olucak bakalım.. Hafta sonu ilk defa bebişime bişeyler aldım ama abartmadım
Mothercare' in outletinden çok uygun fiyata aldım hemde pek bi mutluyuz artık giyicek bi kaç minik bişeyi var
Cuma gününden sonra iyice kesinleşen cinsiyetiyle aranızda olucam
Sizde ne var ne yok hayat nasıl bebişler nasıl ?
![]()
Ne kadr guzel allah anali babali buyutmek nasip etsin vallahi nasil gecer bu zaman gerci artii 4. Ayimiz bitiyo az kaldi:)Çok yakın bi arkadasım doğum yaptı az önce resimlerini yollamıs yaa kendimi tutamadım ağladım kendimi düşündüm ve ne yalan söyleyeyim arkadasımı kıskandım bebişi artık kucagında die hafta hesapladım topladım cıkardım daha çooook var dedim.. günler çabucak gecsin die dua ettim![]()
benimde kesin olmamakla birlikte erkek bakalım cuma günü tamamen kesinleşicek. unisex alıyorum yinede. ama çok şeyi yok yani ufak ufak bi kaç parça. hediye geliyo bir sürü onlar var işteBiz iyiyiz sukur cnm sen nasilsin ne guzel almissin ya bende cok hevesleniyorum almak icin ama cinsiyeti bekliyorum 1 hafta sonra gidicem belli olur artik yavas yavas almak istiyorum bende
ozaman kız olabılır cnm senın cunku kızlar bıraz zor gosterıolar...mrb bugün yine tam göremedik cinsiyetini kapattı bacaklarını![]()
Benim kiz 5. Ayinda gostermisti zilli:)ozaman
ozaman kız olabılır cnm senın cunku kızlar bıraz zor gosterıolar...
sanırım bir sen kaldın kusan.16+4 oldum bulantılar kusmalar devam valla birileri beni kandırmş ilk üç ay biter diye kardeşim 38. Haftasnda hala kusuyo garibim ama en azından yemek yiyebilyrm tabi eskiye göre iyyim( yaprakgül)