2015 Şubat Anneleri

Sen iyileşmedin mi daha. Bir parol içip terle bence. Gözüne çay iyi gelmiyor mu? Hamilelikte kocakarı ilaçlarına geri dönüyor insan. Eskiden çok cocuk yapıyorlardı heralde ondan gelişti bu ilaçlar.paso hamilelermiş çünkü.
Ben iki üç yılda bir hasta olurum,yaz kış soğuk su içerim ama bunyem dayanıklı.bir o kadar da şom ağızlıyımdır.duramadım yazdım yarın perişanım dersem şaşırma.

Ay ağzından yel alsin kimse çekmesin hastalik hele ki hamileyken cekilmiyor hiç genel olarak
Solunum yollari konusunda hep curuk elmayim eskinin doktorlari gozunu seveyim alti ayda bir depo penisilin verirdi de bu kadar ağır hirpalanmadan atlatrdim smdi ne oyle dr var ne penisilin kaldi piyasada koruyucu oluyordu iyiydi smdi iki ay yazın rahatsam on ay cekiyorum. Çay may hak getire bunun bi haftası var solda başlıyor sag goze devrediyor kor karanlikta yatcan hep o da ne mumkun cocukla gozumde uyku bandiyla dayanmaya calisiyorum işte arada duşa girip buhar banyosu yapıyorum anlik rahatlma oluyo onda sonra sar basa. Eskiler celiktenmiymis biz mi arizali bilemiom artik

Ben ikisinide çok seviyorum.bir gün yemesen resmen aşeriyorum.tavuk da çok severdim ama hamilelikte yemedim hiç nedense.bu sıcakta bile.hergün yumurta yiyorum kızıyorlar yeme diyr

NOrmalde etcil bir tipim niyeyse gebeliklerde ilk tiksindigim et grubu oluyo. Tavugu hayatmdan cikardm dukandan sonra hormonu zararı yüzünden tavsiye edilmiyo ozellikle kiz cocugu olanlara erken ergenlige neden oldugu icin ayda yilda bi girer eve cok nadir. Su an protein olarak twk tukettgim sey günde bir yumurta ondan baska sut yogurt et yok gitmiyor hala sagliksiz besleniyorum malesef; (

Sen 16 kiloyu 4 aydami aldin kusum
Hee ya belki daha fazladır iki haftadır tartılmadım. Benimki psikolojik öğren 3 gün geçmişti kilo aldım diye başladım tartıldım.aynıyım ama o kadar çok kilo alacam diye kafama taktım ki hergün bir kilo alıyorum.

selam kızlar hsonu bi arkadasım doğum yaptı..aslında beklenen tarihten 15 gun once gerceklesti doğum..rutin kontrolunde suyunun cok azalmasından dolayı acil doguma aldılar..ilk defa birinin doguma gidisini cıkısını bebegini ilk emzirişini gordum..cok heycan vericiydi.. ama nedense bnm içime bi korku düştü..cok zor geldi gozume..ara sıra siz de boyle seyler hissediyor musunuz?

Korkma korkma allah öyle bir donatmis ki kadini hic bilmediğin buyuk bi sorumlulugun ustesinden geliyorsun beni korkutan iki çocuklu hayat kizimin dogumundan beri her evresi cok çetin yipratici gecti kendisi de cok zor bi cocuk tekrar aynilarini yasarsam korkusu var bende de dogum sonrası saglikla ilgili sikintimiz da coktu beslnmeyi reddediyordu falan çok ugrastim agir deresyon gecrdm smdi tek endisem aynini yasatmasin rabbim

NOrmalde etcil bir tipim niyeyse gebeliklerde ilk tiksindigim et grubu oluyo. Tavugu hayatmdan cikardm dukandan sonra hormonu zararı yüzünden tavsiye edilmiyo ozellikle kiz cocugu olanlara erken ergenlige neden oldugu icin ayda yilda bi girer eve cok nadir. Su an protein olarak twk tukettgim sey günde bir yumurta ondan baska sut yogurt et yok gitmiyor hala sagliksiz besleniyorum malesef; (
Benim onlar bol benim sebze yok sadece ama bundan sonra pişircem sanırım.

Kızlar bugün sordum ama gözden kaçtı progestan mı kullanıyoruz demişler o ne için?Birde bende sanki kokulu akıntı var ama sıcaktanmıdır gerçekten enfeksiyon mu bilmiyorum akıntım çok gidince söyleyeceğim doktora aynı durumu yaşayan var mı?

Korkma korkma allah öyle bir donatmis ki kadini hic bilmediğin buyuk bi sorumlulugun ustesinden geliyorsun beni korkutan iki çocuklu hayat kizimin dogumundan beri her evresi cok çetin yipratici gecti kendisi de cok zor bi cocuk tekrar aynilarini yasarsam korkusu var bende de dogum sonrası saglikla ilgili sikintimiz da coktu beslnmeyi reddediyordu falan çok ugrastim agir deresyon gecrdm smdi tek endisem aynini yasatmasin rabbim

ilk hamilelik olunca herseyi takıyor heralde insan ya..bgne kdr cok rahattım ama hsonundan beri bi gerildim..insallah hersey bizler ve bebişlerimiz için cok guzel olur :))))

Kızlar bugün sordum ama gözden kaçtı progestan mı kullanıyoruz demişler o ne için?Birde bende sanki kokulu akıntı var ama sıcaktanmıdır gerçekten enfeksiyon mu bilmiyorum akıntım çok gidince söyleyeceğim doktora aynı durumu yaşayan var mı?

kanama veya düşük riski varsa takviye verilen bir hormon tutunmayi destekliyor diye biliyorum herkes kullanmak durumda degil enfeksiyon olabilor dra danis mutlaka

ilk hamilelik olunca herseyi takıyor heralde insan ya..bgne kdr cok rahattım ama hsonundan beri bi gerildim..insallah hersey bizler ve bebişlerimiz için cok guzel olur :))))

ikincilerde de oluyo o evhamlar annelik iste

Ben 64 kiloydum bacim bi tatile gidip afedersin ama okuz gibi yuyince 70 e c8ktim ve ole hamile kaldim sen az almissin yine ben cok azimliyin 30 kiloyla bitiricem:KK76:
Canım bende 69.5 kaldım geçen sene 59 dum bir senede 10 kilo aldım üstüne hamile kaldım:))Kahrolsun herşey dahil sistemler bende hamile iken gidip 2 kilo aldım geldim 5 günde:)Ama ben ilk gebeliğimde 26 aldığım için bunda da aynı performansı bekliyorum:)Veririz inşallah:)

Geçmiş olsun. İnşallah problem çıkmaz. Çok ağrı olursa mutlaka doktora gidin diye yazıyor zaten heryerde. MR mı çekecekler.zararı yok muymuş?
Valla nasıl olcak bilemiyorum Demir kıyafet giydiriyolar diye biliyorum carsamba yazarım nasıl yaptıklarını ac gitmemi söylediler sadece

Canım bende 69.5 kaldım geçen sene 59 dum bir senede 10 kilo aldım üstüne hamile kaldım:))Kahrolsun herşey dahil sistemler bende hamile iken gidip 2 kilo aldım geldim 5 günde:)Ama ben ilk gebeliğimde 26 aldığım için bunda da aynı performansı bekliyorum:)Veririz inşallah:)
Hadi bakalim hangimiz arak yapicaz suan ben ondeyim:D

benimde tam tersi 1 hafta önceye göre iştahım açıldı cuma kan tahlili yapıldı kanımda yükselme olmamış mecburum vitamin takviyesine. en az 12 sınır benim hep 10 da takılı kalıyor. bende artık ekstra şeylerden almaya çalışıyorum işte doğal meyve suları filan geçenlerde annemlerle köyde yapmıştık onlardan tüketiyorum. her şeyin en doğalını yedirmeye çalışıyor annem sağolsun.bende elimden geldiğince yemeye çalışıyorum ama bu kadar oluyor zorlamanın alemide yok kendimi. ayrıca bende kilo almadım görünürde ama 5 6 kilo aldım şimdiye kadar ama göbek ve göğüslerim baya büyüdü. bu sıcakta zaten ağır yemekler ne mümkün canım :) bende hep hafif ağır olmayan tüketmeye çalışıyorum. allah biliyor ya kışı sevmezdim ama biran önce kış gelsin diye dört gözle bekliyorum. :)
zorla yersen sonuç lavabo olur :KK45: bende iştah sıfırdı ilk zamanlar doyacak kadar yedim hep kim zorla yiyebilir ki mümkün değil bende yağlı yemeklerden hiç hoşlanmam ağır yemek yaparım ama yağı mümkün mertebe az kullanırım daha haftam küçük ama yememe rağmen 2 kilocuk aldım aman öyle olsun daha iyi sonra isyan bayrağını çekiyoruz :KK31:

bende şimdi bir tane parol attım zonkluyor kafam resmen yok anam patates koydum masajda yaptırdım banamısın demiyor sanki sağ gözüm çıkacak allahtan bir parolla geçiyor azcık uyudum parolun üstüne kucağımda şipşirin bi oğlan vardı allahım hayretsin inşş hiiçç kız görmedim sadece bir kere pembe yelek gördüm allahım hakkımda hayırlısını versin inşş

Back
X