Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç belli olmaz inşallah hiçbirimiz fazla kilo almayızsen inceciksin ama ne güzel.bundan sonra kilo alsan da bir şey olmaz.
Teşekkür ederim ilk bebeğim eminim sen de ilk hamileliğinde böyleydin. Dikkat edelim yediklerimize yapabilsem karatay diyetine devam edeceğim ekmeği kesip yumurta yemeliyim. Şeker tüketmemek lazım meyveden zaten şeker ihtiyacımızı gideriyoruz bakalım bulantım iyice geçerse başlayacağım :)eaglec sende tam ozendıgım tıpten bı hamıle olmussun masallah ...
yok canım yaa ben hep tombıstım tamam onceden balık etı modundaydım ama hıc bole dalı gıbı olmadım maalesef...Teşekkür ederim ilk bebeğim eminim sen de ilk hamileliğinde böyleydin. Dikkat edelim yediklerimize yapabilsem karatay diyetine devam edeceğim ekmeği kesip yumurta yemeliyim. Şeker tüketmemek lazım meyveden zaten şeker ihtiyacımızı gideriyoruz bakalım bulantım iyice geçerse başlayacağım :)
seninki bizimkinden betermiş.herkes bahsetmiş kayınvalide falan bakmasından :) benimki efsane esas ya hahaha :) ben bakarım ama sabah bırakırsınız akşam işten gelince alırsınız diyo :) aramızdaki mesafe neredeyse 45dk-1 saat fln :) sabah işe gitmeden kalkıp çocuğu oraya götürücem işten çıkınca perişan gidip çocuğu ordan alıcam üstelik arabamızda yok yani :) dedim sağol canım sen kendine bak o bize yeter hahahahhahahaha :)
ya kilo almadım ama cok şiştim anlamıorum nie böyle oldu bide bir kac hafta içinde oldu :)kızz senın karnın benden cok nerdeyse. birde benım göğüs altından başlıyor şişlik. dıyorum bebek burda degıl heralde burası neden şişiyor. iyi sevindim valla ben sanıyordum bende garıplık var. bir arkadaşım varda aramızda ıkı hafta var daha karnı dümdüz.
benim bide yeni evliyim yaa insanların aklına kötü seyler gelio sinsi sinsi cok cıktı ama bu 3 bucuk aylık deil diolar napim içimemi cekim bebeğiben pek bişi yiyemyorum ama senin gibiyim çok şiştim gören 5-6 aylık falan sanıyo valla ama kilo almıyorum.anlaamadım ben bu işi![]()
derler yani normal şeyler bunlar şaşırmam :)seninki bizimkinden betermiş.
benimki de istanbuldan tekırdağa taşınıyor ıyıki oraya getirin demiyor.
yaa ciddenmi teşekkürler benimde bayya psikolojim bozuldu bana bişi yakısmıo cok cirkinim dieayy melıkee sen zayıfsın bıde demekkı ıc karnın genıs deılmıs. ama cok tatlı olmussun masallah...
seninki kısır yemiştee biraz fazla kacırmış gibi yaa benimki bildiğin hamile göbeği :)Zorlayınca çıkıyor ama dediğin gibi mideden başlıyoruz sanırım şişmeye hıçkırıklı günler ardından midem genişledi sanırım bugün ağzım boş durmadı bundan sonra tehlikeli dönem inşallah hepimiz bebişi besleyecek kadar kilo alırız![]()
ayy daha neler ben hıc cırkın hamıle gormedım ufak tefek seyler olacak ıllakı kolaymı can tasıyoruzz masallah hepımıze...yaa ciddenmi teşekkürler benimde bayya psikolojim bozuldu bana bişi yakısmıo cok cirkinim die![]()
ay cıddı cıddı tasınıyomuu ne ısı varmıs orda hazrı bebek gelıokenseninki bizimkinden betermiş.
benimki de istanbuldan tekırdağa taşınıyor ıyıki oraya getirin demiyor.
ya gecen hafta cektim bu resmi bi arkadasım istedi ona yolladım sonra baktım baktım üzüldüm artık cok cirkin oldum die hafta sonu sacıma gecici dalga falan yaptırdım manikür pedikür agdaa azcık kendimi ii hissettim yaa :)ayy daha neler ben hıc cırkın hamıle gormedım ufak tefek seyler olacak ıllakı kolaymı can tasıyoruzz masallah hepımıze...
bizde dalız canım ama gövde kısmından.yok canım yaa ben hep tombıstım tamam onceden balık etı modundaydım ama hıc bole dalı gıbı olmadım maalesef...
haha komik olmuş. ultrason kağıdında dolaş gösterirsin. ama 4,5 aylık olacak artık benımde son ıkı haftadır cok cıktı.ya kilo almadım ama cok şiştim anlamıorum nie böyle oldu bide bir kac hafta içinde oldu :)
benim bide yeni evliyim yaa insanların aklına kötü seyler gelio sinsi sinsi cok cıktı ama bu 3 bucuk aylık deil diolar napim içimemi cekim bebeği![]()
cnm benımde gogus uclarım yara oldu. bıde tatılde olmustu. tuzlu suya gırınce cıglık atasım gelıyodu. eczaneye gıttım bepantolun bebek pişik kremını aldım surdum ınan bır gecede gectı. oda aklında olsun
kızanım bacağın kolun zayıf olduktan sonra göbek kısmı güzel duruyor. istediği kadar çıksın . sen guzelsın ben yusyuvarlak oldum. resım çeksem korkarsınız.yaa ciddenmi teşekkürler benimde bayya psikolojim bozuldu bana bişi yakısmıo cok cirkinim die![]()
aa sürülebiliyormu o bende var ondan karnıma sürerim diye aldım. :S ama göğüslere sürülüyorsa bende süreyim