2015 Şubat Anneleri

işyerinde çalışan stajyer üşütmüş ve çok fena burnunu çekiyor. ben ne yapayım çekme diyemem. her seferinde kafama biri balyozla vuruyor sanki, midem kalkıyor , başım dönüyor. ağlıycam bayılcam bir yol gösterin fenalık geldi valla.

YAPTIRMADIM
HATTA BEBEĞİMİ GÖRMEYE BİLE GİTMİYOM ISRAR ETCEK DİYE
NEDENSE KORKUYORUM
ÖĞRENMEK İSTEMİYORUM DOKTORDA BENİ ZORLUYO YAA :KK11:

hakkaten çok ısrarcıymış , zaten bildiğim 2 li test 11-14. haftalarda yapılıyor sonra detaylı için 16-18. haftalar , benim kontrolüm 17 eylül de çk merak ediyom cinsiyetini de kendini de büyümüştür şimdi bıcırığım

işyerinde çalışan stajyer üşütmüş ve çok fena burnunu çekiyor. ben ne yapayım çekme diyemem. her seferinde kafama biri balyozla vuruyor sanki, midem kalkıyor , başım dönüyor. ağlıycam bayılcam bir yol gösterin fenalık geldi valla.

bi mendil uzat , al ablacım de :KK1:

hakkaten çok ısrarcıymış , zaten bildiğim 2 li test 11-14. haftalarda yapılıyor sonra detaylı için 16-18. haftalar , benim kontrolüm 17 eylül de çk merak ediyom cinsiyetini de kendini de büyümüştür şimdi bıcırığım

büyümüştür annesi büyümez mi
:KK46::nazar:

inanılmaz hızlı acıkıyorum kızlar ya ara öğün yapmazsam bayılıcak gibi hissediyorum. Şu an mesela kendimi zorluyorum bir şey yememek için öğlen yemeğini bekliyorum. Benim gibi olan var mı? Böyle giderse çok kilo alırım diye korkuyorum :(

walla yemege 10 dk kaldı tutmadım kendımı getırdıgım bıseler vardı onlardan atıstırıyorum.

yaprakgul :) bak unutmadım bende h tepeye baslıorum 11ınde randevum var ozgur beye hadı bakalım
Ayyy ne sevndim biri beni tanıdı :)) özlem su belki karşılaşırız haftaya pazartesi randevum var benim sen ztn bi önceli hamileliğinde de oraya gitmiştin dimi öyle hatrlyrm

inanılmaz hızlı acıkıyorum kızlar ya ara öğün yapmazsam bayılıcak gibi hissediyorum. Şu an mesela kendimi zorluyorum bir şey yememek için öğlen yemeğini bekliyorum. Benim gibi olan var mı? Böyle giderse çok kilo alırım diye korkuyorum :KK43:

ben de öleyim arada atıstırmazsam olmaz ki süre uzun bizler için. meyve olsa süper olur ama artık ne bulursam atıyorum ağzıma.

inanılmaz hızlı acıkıyorum kızlar ya ara öğün yapmazsam bayılıcak gibi hissediyorum. Şu an mesela kendimi zorluyorum bir şey yememek için öğlen yemeğini bekliyorum. Benim gibi olan var mı? Böyle giderse çok kilo alırım diye korkuyorum :KK43:

bende son bikaç gündür öyleyim 14. haftama bugün girdim midem kazınıyor resmen hatta boğazım bile kazınıyor öyle acıkıyorum ki ilk başlarda iştahsızdım galiba geride kaldı :KK73:

sorma tatlım istanbul anadolu yakasında aramadığım devlet hastanesi kalmadı hepsinin eylül ayı full dolu.130 a bi yer

buldum.oraya gidicez sanırım.
göztepe araştırma hastanesine 2li test için randevu almaya gitmiştim daha 7-8 haftalıkken 2li teste yer yok gelmişken sana 2. düzey usg için randevu vereyim dedi ve 15 ekime gün verdi 23. haftama yani

Evet canm ilk bebişim :) ben 1,5 hafta önce uykumdan bi hisle uyandım karnımın alt kısmında böyle minik baloncuk patlamış gibi yada içerden biley sürtmüş gibi ve hemn bebeğe yordum bir daha da hissetmedim böyle bişey ama dediğin gibi eni sonu yicez minik tekmeleri :)

Ooo sende hissetmişsin bile:)Evet ilk gebelik olduğ içindir 20.haftadan sonra daha net hissediliyormuş.....

Kızlar bu arada muz hem anne hemde bebek için çok faydalıymış ama benim bildiğim bağırsaklarda kabızlık etkisi var...Muz potasyum açısından çok zengin olduğu için krampları falanda engelliyormuş..Ben hamileliğim boyunca henüz hiç yemedim ama bugün gidip alıcam..Ayrıca tok tuttuğu içinde iştah kesiyormuş bilginize...

Sorma zaten bir kalktım sabah 400 gram almışım bebek oynadı tartıda yerinden oynadı ağlamak istiyorum:KK61::KK61:

slm kızlar size bir sorum olacaktı çok uzun süredir siteye giremiyorum belki konusu geçmiştir ama muhtemelen kaçırdım 15+3 hamileyim düşük tehlikem olduğu için ilk 3 ay boyunca PROGESTON kullandım dozu yavaş yavaş düşüüldü.ve 3.ayımın sonunda kesti doktorum bi kaç hafta geyet iyiydim inanırmısınız hamile olduğumu bile hissetmiyordum ama geçen hafta yine kanamam oldu 3 gün sürdü bizde acile gitmek durumunda kaldık tekrar progestona 1*1 olarak başladı bir gün sonra kendi doktoruma gittiğimde haftada bir proton iğne (2 doz) ve 3*1 progeston dedi her hafta bir doz düşürülerek. sonra üniversite hastanesine gittim ağrım çok olduğu için bana proton iğneyi her hafta doğuma kadar vurdurmamı ve progestonuda özellikle vajinal olarak (ben oral kullanıyodum) yine doğuma kadar 2*1 almamı söyledi ve ben çok tedirginim ne yapcağımı bilemiyorum s
ürekli kasık ağrım var geceleri çok şiddetleniyor sanki adet olcam... kızlar progeston kullananlar sizler nasıl kullandınız ve sizdede böyle ağrıya sebep oldumu ve iğnede kullandınızmı ve oral hapı ben vajinal mı kullancam bunun fitili falan yokmu onu anlamadım lütfen yardımcı olun düşünmekten artık uyuyamıyorum.......

Back
X