Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
YAPTIRMADIM
HATTA BEBEĞİMİ GÖRMEYE BİLE GİTMİYOM ISRAR ETCEK DİYE
NEDENSE KORKUYORUM
ÖĞRENMEK İSTEMİYORUM DOKTORDA BENİ ZORLUYO YAA![]()
işyerinde çalışan stajyer üşütmüş ve çok fena burnunu çekiyor. ben ne yapayım çekme diyemem. her seferinde kafama biri balyozla vuruyor sanki, midem kalkıyor , başım dönüyor. ağlıycam bayılcam bir yol gösterin fenalık geldi valla.
hakkaten çok ısrarcıymış , zaten bildiğim 2 li test 11-14. haftalarda yapılıyor sonra detaylı için 16-18. haftalar , benim kontrolüm 17 eylül de çk merak ediyom cinsiyetini de kendini de büyümüştür şimdi bıcırığım
ben de meyve yıyorum ya da soda ,cay içiyorum.walla yemege 10 dk kaldı tutmadım kendımı getırdıgım bıseler vardı onlardan atıstırıyorum.
Ayyy ne sevndim biri beni tanıdı :)) özlem su belki karşılaşırız haftaya pazartesi randevum var benim sen ztn bi önceli hamileliğinde de oraya gitmiştin dimi öyle hatrlyrmyaprakgul :) bak unutmadım bende h tepeye baslıorum 11ınde randevum var ozgur beye hadı bakalım
inanılmaz hızlı acıkıyorum kızlar ya ara öğün yapmazsam bayılıcak gibi hissediyorum. Şu an mesela kendimi zorluyorum bir şey yememek için öğlen yemeğini bekliyorum. Benim gibi olan var mı? Böyle giderse çok kilo alırım diye korkuyorum![]()
inanılmaz hızlı acıkıyorum kızlar ya ara öğün yapmazsam bayılıcak gibi hissediyorum. Şu an mesela kendimi zorluyorum bir şey yememek için öğlen yemeğini bekliyorum. Benim gibi olan var mı? Böyle giderse çok kilo alırım diye korkuyorum![]()
ben de meyve yıyorum ya da soda ,cay içiyorum.
kan ilacı içiyorsanız o çok acıktırıyor.bende son bikaç gündür öyleyim 14. haftama bugün girdim midem kazınıyor resmen hatta boğazım bile kazınıyor öyle acıkıyorum ki ilk başlarda iştahsızdım galiba geride kaldı![]()
göztepe araştırma hastanesine 2li test için randevu almaya gitmiştim daha 7-8 haftalıkken 2li teste yer yok gelmişken sana 2. düzey usg için randevu vereyim dedi ve 15 ekime gün verdi 23. haftama yanisorma tatlım istanbul anadolu yakasında aramadığım devlet hastanesi kalmadı hepsinin eylül ayı full dolu.130 a bi yer
buldum.oraya gidicez sanırım.
Evet canm ilk bebişim :) ben 1,5 hafta önce uykumdan bi hisle uyandım karnımın alt kısmında böyle minik baloncuk patlamış gibi yada içerden biley sürtmüş gibi ve hemn bebeğe yordum bir daha da hissetmedim böyle bişey ama dediğin gibi eni sonu yicez minik tekmeleri :)
Ah Duygu ah bize gece vakti yedirdin çerezleri bebek oynayacak diye su şişesi ağzımda uyudum. Oynamadı bıcırık.
Yaaa böyle olmaz resim isteriz tatlı annekızlar günaydınnnn
bugün cici bi hamile oldumm
çok tatlı giyindim
o yüzden neşeli ve mutlu bi gün geçirmek istiyorummmmm