2015 Şubat Anneleri

@elifmis @angeloflove darkdays darkdays ooooooooo meyveci arkadaşlarımmmmmmmmm
yalnız değilimmmmmmm her öğün her dakka ağzıma atsam atarım çok seviyorummm :KK9::KK9::KK9:

iştahım düzeldi bikaç gündür eski ben gei döndü yupppiii, sadece meyve mi :) durmadan yesem yok demeyecem ama çalışmam da gerekiyor ikisini aynı anda yapamıyorum :(

Canım göbüş çoook yakışmış ya, böyle zayıf hamileler çok hoşuma gidiyor. İnsan özeniyor valla.. Darısı başıma.. :KK51::nazar:

Çokk teşekkür ederim :) eminim sana da çok ama çok yakışacak :) inşallahh seninde böyle cici haberlerini okuruz burdan :)

iştahım düzeldi bikaç gündür eski ben gei döndü yupppiii, sadece meyve mi :) durmadan yesem yok demeyecem ama çalışmam da gerekiyor ikisini aynı anda yapamıyorum :KK43:

benim iş yerimde ana menu yanında salatbar çıkıyor.soguk salatalar felan
hergün mutlaka salata ayırıyorum kendıme 3te yiyorum
meyveler krakerler cabası
ama et ve süt ürünleri tüketmiyorum
:KK43: sevmiyorum

Tunaydinnn cenesi düşük gacilar okuyamiyom tek gozum kapali az beni de düşünün

bugun bi tik daha iyi gibiyim en azından daha net görüyorum habire dusa girip buhar banyosu yapiyorum limon suyuna verdim kendimi sifa niyetine kirginligim devam ediyor gerçi küçük cadim uyutmuyor ki adam akilli iyileselim gece bi babaya bi bana mekik dokuyor sicakmis ruzgar yokmua yelpaze yapcakmisiz yastigi ters cevrcekmisiz bidi bidi istekler kaprisler samar oglanina çeviriyor uyku hak getire

O dediginiz kazinma hissi anamdayken baslamisti bende buraya geldim istah gitti geri anladimki onume hazir geliyoken iyi hersey simdi hic canim istemiyor bosbeles gun geçiriyoruz adam akilli yemek yapamiyorum da yiyemiyorum da kendim neyse de kizim var bi de o da sefilleri oynuyo garibim bu saat olnus ikimizin yediği tek sey bi kase mısır gevregi onu da aylar sonra sut iceyim diye zorladim kendimi

göbek resimlerini görünce dedim ben de bi anormallik var herhalde,resmen ben hamileyiiiimmm diyor göbüşler ama benim kimse inanmıyor hamile olduğuma..sadece akşama doğru yiyip içmekten şişiyor işte..2.5 kg aldım toplam..sabah sırtüstü uzandım belki hissederim diye bi de ne göreyim karnım yamulmuş,sağ tarafım tepe gibi sertleşmişti..bi yere toplanıvermiş kuzucuğum..wc ye gittim geldim bi daha baktım düzelmişti =))

Kizlar ya bugune kadar mide bulantisi yasamayan ben simdi midem bulaniyo neden olabilir acaba bide benim gripten sonra oksuruk kaldi acaba onun bebege bi zarari olurmu

benim iş yerimde ana menu yanında salatbar çıkıyor.soguk salatalar felan
hergün mutlaka salata ayırıyorum kendıme 3te yiyorum
meyveler krakerler cabası
ama et ve süt ürünleri tüketmiyorum
:KK43: sevmiyorum

et tüketilmez mi ya ben çok severim eti, sütü de severim hergün yatmadan önce içerim , ama süt içemiyorsan yoğurt ye kalsiyum önemli bliyosun

papatis papatis canım bu degerler araliklar bana cok yabancı ama lutfen stres evham yapip kendini ve melegini uzme internet bilgi kaynağı oldugu kadar bilgi coplugu de kafamiza gore hemen en olumsuzu dusunup korkuyoruz ama bu testler zaten ihtimallerden baska bisey degil o yuzden iyi düşün iyi olsun insallah

C ceylanur kanama icin doktorunu dinle igne ilaçtan daha etkin bazen ikisini bir kullandiriyolar sen tedbirini al istirahat et inşallah bebegini rabbm koruyacaktr gecmis olsun canım

Slm kızlar kasıklarınızda hiç batma hissi oluyor mu? Şimdi dışarı çıktım ve yürürken böyle bişey hissettim huzursuz oldum:(((inşallah bi sıkıntı yoktur ...

et tüketilmez mi ya ben çok severim eti, sütü de severim hergün yatmadan önce içerim , ama süt içemiyorsan yoğurt ye kalsiyum önemli bliyosun

Ben de böyle derdim yenmez mi yaa delisiniz diye normalde etobur ben iki gebelikte de ete düşman oldum tiksindim olmayinca olmuyomus. Anca ayran icebiliyorm bugun sut icin zorladim ihh hiç barismadi yildizimiz dislerden çekiyorum diye sirf zorlamam lazim kendimi benim de:(

Slm kızlar kasıklarınızda hiç batma hissi oluyor mu? Şimdi dışarı çıktım ve yürürken böyle bişey hissettim huzursuz oldum:KK43:((inşallah bi sıkıntı yoktur ...

Gayet normal rahimim buyume cabalari benim de sol tarafta oluyor gerilme yirtilma gibi birden bi aci zaman zaman ona takıyorum ven de normal batmadan farkli biraz cunku kactr sorcam doktora unutuyom da ozellkle yatarken yon degsrken cok oluyor

Gayet normal rahimim buyume cabalari benim de sol tarafta oluyor gerilme yirtilma gibi birden bi aci zaman zaman ona takıyorum ven de normal batmadan farkli biraz cunku kactr sorcam doktora unutuyom da ozellkle yatarken yon degsrken cok oluyor
Evet benim de sol tarafta ve tam tarif ettiğin gibi:(((

Kizlar ya bugune kadar mide bulantisi yasamayan ben simdi midem bulaniyo neden olabilir acaba bide benim gripten sonra oksuruk kaldi acaba onun bebege bi zarari olurmu

Hastalıktan olablir canim ben de hastayım dun birden bi cikarma hissi geldi durduk yere bana da. Öksürük kuru öksürük mu cigeri acitan tipte kaldiysa dra görün ilerleyerek yerlesmesn ben de cok hapsuruyom gobusu tutuyorum o anlarda. Cok canhiras oksurmedikten sonra bsy olmaz sanirim

eti sevmek nasıl bi duygu onu bile bilmiyorum
vejeteryan olmama ramak kalmış benim :((

göbek.webp
göbek.webpbu da benim göbeğim =))

Back
X