2015 Şubat Anneleri

Kızlar bir şey soracağım.İki gündür garip ,kötü,genelde olumsuz rüyalar görüyorum.Yok saçım boyanmış yok boyanırken yanmış gibi yani günlük hayatta genelde kötü çıkan rüyalar.Siz de oluyor mu genel bir durum mu nedir bilemedim.Ne derseniz ?

hiç galeye alma öyle rüyaları

kızlar su lıste ısını konusalım hazzır sızlrde buralardayken
kımdı tam hatırlamıyorum ama galıba eslaylı kazene mesaj atan. bırını secın lısteyı tutsun denmıstı yanı hergun ugrayan ulasılabılecek bırını belırleyelım ıstersenız blackın pek ugrayabıldıgı yok maalesef bızımde coook gec kalındı bence.. sızler ne dersınız?

bencede çok mantıklı
ve mümkünse ev hanımı biri olsun
çalışanlarda yetişemiyo
benım tüm gün oturumum açık ama
bakamıyorum sıksık

Ço
kızlar allah hepınızdn razı olsun. sizin mesajlarınızdan sonra biraz rahatladım ve kafamdn o dusunceyı atmaya calısşarak işime yogunlastım. az once hastaneden aradılar. benım baktıgım degerın herhalde bırımı falan degısıktı. risk degerim 1/3000 küsürlü bir seyler cıkmısş. sonucu alınca dünyalar benim oldu. endişelememi gerektiricek hiç birsey yokmus. ama allah kımseyı boyle bırsey ıle karsı karsıya bırakmasın. düşmanıma bile vermesin. bütün beynim iflas etti resmen, algım kapandı dogru düşenemiyordum. birde oturdum üstüne ağladım kendi kendime. siizn yazdıklarınızı okuyunca rahatlayıp kendıme geldım bıraz. Allahıma cok şukur hersey yolunda. Allah hiç birimize bir daha boyle stresler yasatmasınn..
çok sevindim kim burada ne zaman böyle şey yazsa dua ediyorum inan. İnşAllah hepimiz sıkıntısız ce sağlıkla bebeklerimizi kucaklarımıza alırız

Ço

çok sevindim kim burada ne zaman böyle şey yazsa dua ediyorum inan. İnşAllah hepimiz sıkıntısız ce sağlıkla bebeklerimizi kucaklarımıza alırız

allah razı olsun cnm. kimse birdaha üzülmesin inşallah

kızlar allah hepınızdn razı olsun. sizin mesajlarınızdan sonra biraz rahatladım ve kafamdn o dusunceyı atmaya calısşarak işime yogunlastım. az once hastaneden aradılar. benım baktıgım degerın herhalde bırımı falan degısıktı. risk degerim 1/3000 küsürlü bir seyler cıkmısş. sonucu alınca dünyalar benim oldu. endişelememi gerektiricek hiç birsey yokmus. ama allah kımseyı boyle bırsey ıle karsı karsıya bırakmasın. düşmanıma bile vermesin. bütün beynim iflas etti resmen, algım kapandı dogru düşenemiyordum. birde oturdum üstüne ağladım kendi kendime. siizn yazdıklarınızı okuyunca rahatlayıp kendıme geldım bıraz. Allahıma cok şukur hersey yolunda. Allah hiç birimize bir daha boyle stresler yasatmasınn..
bak ıstee bosuna kendını uzmussun neyse bunla gelmıs gecmıs olsun ınsallah...

bencede çok mantıklı
ve mümkünse ev hanımı biri olsun
çalışanlarda yetişemiyo
benım tüm gün oturumum açık ama
bakamıyorum sıksık
ee ozaman bı gonuullu bekleyelım ılgılenebılecek bır arkadas onuda cok sıkmadan ama genel seylerı yapabılsın bıde ulasabıleleım yanıı

20140827_132906-1-2.webp Eki Görüntüle 1228040 Bu da benim minik gobus

Son düzenleme:
Ama neden böyle kucamannn çıktı :KK70: Bu arada pek hastayım başım falan kötü, nane limon yaptım birazcık iyim :(
Göbüşleriniz harika ister tontiş olsun ister zayıf orda gelişmekte olan bi mucize var :KK37: :nazar:

Boydan cekmeye utandim yeminle gobekten buyuk gogus var bende ters cevrilmis gebe vücudu gibi cikiyor yandan resimde :KK53: kirpip bicip oyle koydum hehe

ayy sende mi pembiş yelek gördün ne güzel yaa valla kızımda direk kız hissi vardı ve kızım oldu oğlumdada bi kaç kez aynı rüyayı görüyordum dr kız olcak diyordu ama yanıbaşımda çok tatlı bir erkek bebek vardı hep ve kız dedi sonra oğlan olduğunu öğrendim birde onda da pembe beşik görmüştüm ama ıslaktı o beşik sonra kaybettim biliyosun bundada kucağımda bir erkek bebek görüyorum hep inşş hakkımızda hayırlısı olur canım

Aybanada işte başta pembiş yelek gördüm die kız olcak gibi geliyo ama bilemedim bir tek eşim erkek hissediyo annemler de kız olcak dio. Çarşamba gelsede öğrensem artık :)

kegel egzersizleri diye geçiyor bi kaç hareket var netten bulabilirsiniz rahatlıkla. kkda da kesin vardır.
bu arada herkese günaydın. :KK46:
dun dr kontrolumuz vardı. cinsiyetimiz belli oldu. Dr %90 erkek dedi :KK23: 2 li test için kan verdim. inş temiz çıkar. 8 cm olmuşuz. haftasına göre uyumlu. benim kilo almamam içinde normal zaten başlar yavaş yavaş dedi. :KK45:

Gözün aydın canım :) ben de henüz kilo almadım lakin doktorum zati 4 ay bitene kadr almazsan ideal olur senin için demişti :)

günaydın şubat anneleriiiii
bende dün cinsiyetini öğrendim umarım değişmez %90 kız görünüyor prenses geliyormuş bana :) ben hep erkek hissediyordum oysaki :KK51:
birkaç gündür baş ağrısıyla uyanıyorum kolay kolayda geçmiyor mahvetti beni okuduğum kadarıyla çoğunuzda var aynı şey halsizlikte var bende:KK17:bir iyi bir kötü yuvarlanıp gidiyoruz kızımla:KK46:

Gözün aydın tatlım :)

Kızlarr günaydınn

Uzunca zamandır yoğunluktan fırsat bulamadım buraya bakmaya..

Evvela bebişimizin cinsiyetini geçen haftasonu öğrendik.
Dr. tek kelime söylemedi... Hemşireye bi işaret çaktı.
Hemşire de elinde pembiş bir çorapla geldi çorabı bana verdiii :) Yani kızzz... Hep öyle geçiyodu içimden

Ne Çin Takvimine ne başka bişeye uyuyo ama... :))

Bu arada dünyada çok okunan bir kitabın türkçesini aldım... oldukça faydalı ve rahatlatıcı bi kitap.. bu tarz kaynak arayışı olan varsa tavsiye ederim
Bebeğinizi beklerken sizi neler bekler kitabın adı..

Ne süprüs dolu doktormuş ya bayıldım yani :) gözün aydın canım :)
Ben de artık kitap alıcam yazarı kim? D&R da Ayşe Önerin bi kitabı var adını unuttum onu almayı düşünüom bende

Ohh yaa benim de içim rahatladı

her şeyi geçtim cuma günü doktor randevuma kayınvalidemle gidicek olmam ayrı bi serüven. bunuda burdan siz hamiledaşlarımla paylaşmak istedim. bebeğe bakıcak zaar babannesi hhahahaha :KK70:

Back
X