2015 Şubat Anneleri

kızlar ben geldim doktordan sonunda gösterdi cinsiyetini doktorumuz hayırlısıyla sağlıklı bir kız geliyor dedi :D şükürler olsun sağlığı iyi cinsiyet önemli değil sonuçta ilk çocuğum sağlıklı olsun başka hiç bişey istemem zaten allah hepimize yavrularımıza sağ salim kavuşmayı nasip etsin:KK54:

bızde de folık asiti kesti. demir ve multivitamin yazdı ama bulantı yaparsa kullanmıcam ben de. kayınvalidem keciboynuzu pekmezi getirdi ondan yiyorum. demir eksikliği olmasın die.

aranızda benim gibi yemek yapamayan varmı hala eşim sağolsun başımın etini yiyor yemek bulamayınca :110:
ama napim ben gün içinde bile kendi karnımı zor doyuruyorum bi Allahın kulu yok ki bana yemek yapacak :KK61:

Soğandna tiksiniyorum demişsin
Soğansız basit şeyler yap
Şehriye çorbasını at ocağa, burnunu tıka karıştır içeri geç biraz otur sonra kontrol edersin
Soğansız bi salata yap
Ben sadece kıvırcıkla salata yapıyorum mesela, hoşuma bu gidiyo bu aralar
Makarna da kokmaz mesela

Geç mi kilo aldım ki ben :KK69:
Canim bende bugün 400 gr fazla gördüm tartida kilo alamiyoruz diyorduk ya daha önce nihayet aldik aslinda geç değil benim doktoruma göre gayet normal ama aynı dönemde hamile olan arkadaslarim 3-4 kiloyu aldi bile :)

Bende sadece tavuktan tiksindim:( yemek yapmaya başladım çok şükür. İlk zamanlardada hiç bişi yapamasam bi çorba da olsa yapıyordum. Şu anda bile yemek yapıyorum:) bi mutfağa gidiom bi odaya:) kendimide çok zorlamıyorum yani:) eşim ve kızım var. Eşim yine bişiler atıştırırda çocuğumuda sefil etmeyim:)

Canim bende bugün 400 gr fazla gördüm tartida kilo alamiyoruz diyorduk ya daha önce nihayet aldik aslinda geç değil benim doktoruma göre gayet normal ama aynı dönemde hamile olan arkadaslarim 3-4 kiloyu aldi bile :)

Bende burada okuyordum herkes kilo aldım pantolonum olmuyor vs yazınca şaşıyordum
Bizde yeni yeni başladık demek
4.aydan sonra kilo almak normalmiş zaten

kızlar ben geldim doktordan sonunda gösterdi cinsiyetini doktorumuz hayırlısıyla sağlıklı bir kız geliyor dedi :D şükürler olsun sağlığı iyi cinsiyet önemli değil sonuçta ilk çocuğum sağlıklı olsun başka hiç bişey istemem zaten allah hepimize yavrularımıza sağ salim kavuşmayı nasip etsin:KK54:
Ay ay bi kız daha geliyor gözünaydın maşallah

Yine başladı mide yanmam . Bugün yok die seviniyordum birde ... Ben ne yapıcam 4 ay daha böyle :(

büyür büyür.senin işin de zormuş.
benım o kadar zamanım olsa keşke doğumdan sonra kırkı nasıl çıkar diye düşünüyorum, bir de sezeryan yarası var tabii o da iyileşmeli.
muhasebe de her ay işlemler var beklemez de. ya vergi zamanına denk gelirse diyorum. evim işyerine 5 dk. ya eve sistem kurucam ya da bir yolu bulunacak bakalım. bunlar iyi günlerim bebek karnımda iken keyfini çıkarayım.

merak etme halledersın... vergılerı hemen yaparsın önce gecıcılero sonra kdv leri...
bi şekilde biter..işin eve yakınsa eve hiç taşıma sezeryan bıle olsa 3-5 gun içinde toparlanırsın....

eger kızım olursa böyle kokoş olucak

Eklentiler

• anne-kiz-kiyafet-uyum-modeli4.webp
    anne-kiz-kiyafet-uyum-modeli4.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 56
ayy yerimmmmmmmmmmmmmmmmm :KK68::KK68::KK68:

Eklentiler

• BuyhX3PIAAATfFB.jpg large.webp
    BuyhX3PIAAATfFB.jpg large.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 63
ya benimki tembellik değil soğan yada sarmısak kokusu duysam kaçacak delik arıyorum dolmada bile çok soğan var diye yiyemiyorum zaten onuda ahh ahh ben ne yemekler yapardım ya işten gelir birde misafir ağırlardım kaç çeşit yapardım hemde psikolojim bozuldu resmen :KK61:
yok ben evlendiğim günden sevmiyorum yemek yapmayı. yemeyi seviyorum. eşim ot seviyor ben et anlaşamadık yemek konusunda bıraktım yemek yapmayı falan. öyle çabuk yapılan şeyler. ama böyle kıymetli oluyor ara sıra o temel reisin yemeğinden yapsam almadığım övgü kalmıyor.

Bende burada okuyordum herkes kilo aldım pantolonum olmuyor vs yazınca şaşıyordum
Bizde yeni yeni başladık demek
4.aydan sonra kilo almak normalmiş zaten

Ben de yarım kilo aldım . 18 haftam da bugün bitti halbuki . Ama karnım çıktığı için eski hiç birşeyimi giyemiyorum . Yaklaşık 13üncü haftadan beri . Ama 16 da alışveriş yaptım . Oda tayt ve elbise olarak .
Yani benim 4 bitti nerdeyse 5te bitircek ama hala kilo yok .... 600 gr aldım bugüne kadar yanlış hatırlamıyorsam , zaten bizim kız 150 gr

Ben de yarım kilo aldım . 18 haftam da bugün bitti halbuki . Ama karnım çıktığı için eski hiç birşeyimi giyemiyorum . Yaklaşık 13üncü haftadan beri . Ama 16 da alışveriş yaptım . Oda tayt ve elbise olarak .
Yani benim 4 bitti nerdeyse 5te bitircek ama hala kilo yok .... 600 gr aldım bugüne kadar yanlış hatırlamıyorsam , zaten bizim kız 150 gr

Ne güzel
Benimde hafif bi göbeğim çıktı 1 kilo almama rağmen, vücut şekilleniyor galiba
Son aylar daha çok kilo alacağımızdan şimdi az almak iyi bişey bence

Back
X