- 27 Mart 2014
- 363
- 268
- 78
Kıııız yaprakgül benm beeeeen bı aliya ben hatrlayrm seni kilo almayan bulantıso olan hamişlerden:))yaprak gül mü ağlarım ama bak yaaa ne çabuk unutunuz beni yahu![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kıııız yaprakgül benm beeeeen bı aliya ben hatrlayrm seni kilo almayan bulantıso olan hamişlerden:))yaprak gül mü ağlarım ama bak yaaa ne çabuk unutunuz beni yahu![]()
Geçmişolsun ve kolay gelsin canmBen kaçar canlar hastayım ama yemek yapılacak daha.. :)
Nihayet canim :)Selam bende 1 kilo almışım sonunda
Bende tiroid hapı kullanıyorum sadece
Aslında kansızım ama dmeir hapı da kabızlık ve bulantı yaptığından içemiyorum , çok sorun olur mu ?
aranızda benim gibi yemek yapamayan varmı hala eşim sağolsun başımın etini yiyor yemek bulamayınca
ama napim ben gün içinde bile kendi karnımı zor doyuruyorum bi Allahın kulu yok ki bana yemek yapacak![]()
Canim bende bugün 400 gr fazla gördüm tartida kilo alamiyoruz diyorduk ya daha önce nihayet aldik aslinda geç değil benim doktoruma göre gayet normal ama aynı dönemde hamile olan arkadaslarim 3-4 kiloyu aldi bile :)Geç mi kilo aldım ki ben![]()
Canim bende bugün 400 gr fazla gördüm tartida kilo alamiyoruz diyorduk ya daha önce nihayet aldik aslinda geç değil benim doktoruma göre gayet normal ama aynı dönemde hamile olan arkadaslarim 3-4 kiloyu aldi bile :)
Ay ay bi kız daha geliyor gözünaydın maşallahkızlar ben geldim doktordan sonunda gösterdi cinsiyetini doktorumuz hayırlısıyla sağlıklı bir kız geliyor dedişükürler olsun sağlığı iyi cinsiyet önemli değil sonuçta ilk çocuğum sağlıklı olsun başka hiç bişey istemem zaten allah hepimize yavrularımıza sağ salim kavuşmayı nasip etsin
![]()
büyür büyür.senin işin de zormuş.
benım o kadar zamanım olsa keşke doğumdan sonra kırkı nasıl çıkar diye düşünüyorum, bir de sezeryan yarası var tabii o da iyileşmeli.
muhasebe de her ay işlemler var beklemez de. ya vergi zamanına denk gelirse diyorum. evim işyerine 5 dk. ya eve sistem kurucam ya da bir yolu bulunacak bakalım. bunlar iyi günlerim bebek karnımda iken keyfini çıkarayım.
ilaçlarda yapıyor bir kaç gündür vitamin almıyorum öyle rahatım ki.. oh doktor duysa çok kızar :)))Yine başladı mide yanmam . Bugün yok die seviniyordum birde ... Ben ne yapıcam 4 ay daha böyle![]()
yok ben evlendiğim günden sevmiyorum yemek yapmayı. yemeyi seviyorum. eşim ot seviyor ben et anlaşamadık yemek konusunda bıraktım yemek yapmayı falan. öyle çabuk yapılan şeyler. ama böyle kıymetli oluyor ara sıra o temel reisin yemeğinden yapsam almadığım övgü kalmıyor.ya benimki tembellik değil soğan yada sarmısak kokusu duysam kaçacak delik arıyorum dolmada bile çok soğan var diye yiyemiyorum zaten onuda ahh ahh ben ne yemekler yapardım ya işten gelir birde misafir ağırlardım kaç çeşit yapardım hemde psikolojim bozuldu resmen![]()
Bende burada okuyordum herkes kilo aldım pantolonum olmuyor vs yazınca şaşıyordum
Bizde yeni yeni başladık demek
4.aydan sonra kilo almak normalmiş zaten
yav sonunda excel de bir liste yapıp yayınlıycam . diğer site ile ilgili şeyleri beceremem ama .liste olarak yayınlayabilirim.topiğimizde erkek bebişler önde galiba. bi liste yapamadık valla![]()
Ben de yarım kilo aldım . 18 haftam da bugün bitti halbuki . Ama karnım çıktığı için eski hiç birşeyimi giyemiyorum . Yaklaşık 13üncü haftadan beri . Ama 16 da alışveriş yaptım . Oda tayt ve elbise olarak .
Yani benim 4 bitti nerdeyse 5te bitircek ama hala kilo yok .... 600 gr aldım bugüne kadar yanlış hatırlamıyorsam , zaten bizim kız 150 gr