2015 Şubat Anneleri

yok canım girdiysen detaylıya gerek yok bir daha zaten dr un seni yönlendirecek sorularını kağıda yaz sor unutma canım

kızlar bırsey sorucam. 17. haftamda muayneye gıttım ama doktora sormayı unuttum bır daha ne zaman geleyim dıye. bayramdan sonrakı hafta 23-24. haftam olucak. ozaman gıtse muayneye bırsey kaçırmış olur muyum. aşı test vs gıbı. üçlü taramam bıttı ama sırada ne var ne zaman olacak bılmıyorum

Üçlü test sonucunu doktora gösterdin mi ne dedi?

Ben dün tetenoz aşısı oldum kolum çok acıyor. bir ay sonra tekrar tetenoz olacağım ve 20. haftamda detaylı ultrason istedi doktor.

yok canım girdiysen detaylıya gerek yok bir daha zaten dr un seni yönlendirecek sorularını kağıda yaz sor unutma canım
Bende hep sorcagim seyleri brbegi gordukten sonra unutuyorum hic bisry soramadan cikiyorum ya leyla gibi oluyorum bende kagida yazim artik iyi fikir cnm sagol:D

Üçlü test sonucunu doktora gösterdin mi ne dedi?

Ben dün tetenoz aşısı oldum kolum çok acıyor. bir ay sonra tekrar tetenoz olacağım ve 20. haftamda detaylı ultrason istedi doktor.

doktorun asıstanı aradı cnm. değerler gayet ıyı cıkmıs. aksamda çıkışta gıttım raporumu aldım. 3 taramadada risk gorunmuyor yazıyor. sonuçlarda soyle.

trisomy 21 : 1/3189
yaş riski : 1/1084
noral tüp defekt : 1/10000

Bende hep sorcagim seyleri brbegi gordukten sonra unutuyorum hic bisry soramadan cikiyorum ya leyla gibi oluyorum bende kagida yazim artik iyi fikir cnm sagol:D
bende canım hep unutuyordum dr um çok tatlı bir insan geçen bana sen kağıda yaz gel dedi burdaki hastalarımın bir çoğu öyle yapıyor bende öyle yapıcam sonra şunu sormadım bunu sormadım olmaz :KK56:

merhaba kızlar anca gırıp okuyabıldım daırede ınternetle ılgılı bı sıkıntı var hata verıyordu sureklı... dandını mınık kusuna gecmıs olsun cnm.. kıyafetler alınmaya baslanmıs bende nasıl heveslıydım ama cınsıyetını ogrendıkten sonra bır duruldum nıyeyse beklemek ıstoyorum bakalım hayırlısı...

melike hatun blacberynin en son erkek gibi demişti dr sonra kız mı çıktı ben mi kaçırdım canım
valla ben güncel listeden yaptım ama kaymış da olabilir düzeltirim eger yanlıssa :):)
valla yaparsan beni de ekler misin? blackberry sanırım müsait olamadığı için ekleyememişti.
cnm msj olarak yollarsan eklerim biriksin azcık 5 dene olmuş :):)
melike özel msj atmayı bir türlü beceremiyorum nasıl yapacağımı anlatır mısın? yada listeye benide ekler misin?
resmimin altında kırmızı yazıo cnm özel mesaj at die yapamazsan söyle ben atıyım sana sende cevaplarsın :)

Kizlarrr benim haftama yakin olanlar acil bilgi rica ediyorum sizden. 16+ 2 olduk rahim genisleme agrisi sizlerdede varmi benim ozellikle sol tarafimda arada gelip giden bur agri soz konusu cok siddetli degil ama surekli ben buradayim diyor nasil tarif etsem bilemedim elektrik verilir gibi sizlama gibi sizdede varmi yardim lutfen

oh oh maşallah cinsiyetler alışverişler
grmeyeli ne çok şey yaşanmış
ben hala gidemedim doktora
ama haftaya gideceğim artık
alışveriş konusunda çok kararsızım hiçbirşey almak istemiyorum henüz
ama kayınvalidem çok meraklı hemen almak istiyor

ben de hiç hevesli değilim. ama kayınvalidem almak için sorup duruyor. geçiştiriyorum : )

Kizlarrr benim haftama yakin olanlar acil bilgi rica ediyorum sizden. 16+ 2 olduk rahim genisleme agrisi sizlerdede varmi benim ozellikle sol tarafimda arada gelip giden bur agri soz konusu cok siddetli degil ama surekli ben buradayim diyor nasil tarif etsem bilemedim elektrik verilir gibi sizlama gibi sizdede varmi yardim lutfen
Bende de oluyo sanim benimde daha cok sag tarafa dogru sanci bole kasioma tarzinda bi anda gelip gidiyo

iş yerimdeki kadınlar
sen hiç kilo almıyosun göbegin çıkmıyo dediler :KK17:
ana göre çıktı aslında ve 3 kilo aldım :KK17:

Ben 14. Haftayı bitiriyorum bende de aynı ağrılar oluyor arada.

Back
X