2015 Şubat Anneleri

herkes kilo almış göbişleri çıkmış bende bi anormallik mi var acaba usg'de bebişi görmesem hamile değil miyim diye düşünücem insan kilo almadım diye psikolojisi bozulur mu yaaaa :KK42:
Endiselenme cnm bende senin gibiyim kilo almadim ustune birde verdim gobisim azicik dar giymezsem anlasilmaz hic bildigin ayva gobek bende iltrasonda gorunce anliyorum hamileyim iste diyorum

Alim diyorum ben cnm temizse bakicam artik icine uyku srti alirim onlarin icinde yan korumaliklari falan oluyo guzelce temizler onlari serrrim diye dusundum sende bak temizse icine sinerse al
Bizimki temiz ya,zaten ablamin..o da soyledi,guzel bi takim aliriz,susleriz masraf yapma dedi.beyaz metal renk zaten:) ben ahsap karyola dusunuyordum ama bu da olur..
Bu arada yabancilar kullanilmis karyolayi tercih ediyorlarmis.yenisinde kimyasallar fazla oldugu icin bebege zarar vermesin diye:)

Ya birbirimizi intstagramda falan eklesek ya olmazmı bebişler olunca onlarıda takip ederiz. Bide size bişy sorcam biri daha sormştu bende hala karnıma bişy sürmyrm karnım da çıktı aslında ama sıcakta hiç içimden gelmiyo vıcık vıcık süren var mı
ben bir iki defa kakao yağı sürdüm okadar 16. haftadayım karnım baya çıktı ama aylardır kabızlık sikayetimde var ondan şişiyor diyolar :(

güzel anne adayları bu muhabbet geçmiştir belki ama kaçar kilo aldınız o_O ben 71 le kaldım da çok korkuyorum çok fazla almaktan çünkü iki gündür karnım acayip şişti sanki o_O

Kızlar bebek oynasın die öyle abur cubur yemeyin bence, sabahtan beri bebeğim pasif duruyordu, ara öğünde üç küçük tatlı armut yedim 10 dakika sonra kıpır kıpırdı :)

başkasından bulunan şeyler bence gayet hesaplı olacak hepimiz için. en azından başka şeylerine para harcarız.
Tabiki,guysi icinde boyle dusunuyorum.heveslik tabiki alinirda,yeni bebeklerde zaten hizla buyudugu icin biseyleri 2-3hafta giyebiliyor.yakinlarin verdikleri kullanilmali diye dusunuyorum.
benim eski patronum gayri muslimdi.birinin bebegi mi olacak tum cevresi kendi giysi,esyalarini toplayip bebegi olacak arkadasina veriyorlardi.yani maddi durumla da alakasi yok.tuketim toplumu olmamak gerek.

Tabiki,guysi icinde boyle dusunuyorum.heveslik tabiki alinirda,yeni bebeklerde zaten hizla buyudugu icin biseyleri 2-3hafta giyebiliyor.yakinlarin verdikleri kullanilmali diye dusunuyorum.
benim eski patronum gayri muslimdi.birinin bebegi mi olacak tum cevresi kendi giysi,esyalarini toplayip bebegi olacak arkadasina veriyorlardi.yani maddi durumla da alakasi yok.tuketim toplumu olmamak gerek.
kesinlikle katılıyorum gerçi benim eşimde başkasından birşey almayı sevmiyor

Ya bende gebelik alerjisi var dusundukce psikolojim bozuluyo baska alerji olcak bisey yokmus gibi gebelik ne alakadir sasiyorum kendime:KK62:

benim gibi bebeği karnının bir tarafına toplanıp tepe gibi semsert olan var mı acep?? doktorumu aradım sabah sordum,endişelenmememi söyledi ve magnezyum verdi..zayıf olduğum için rahmimi acayip bi şekilde hissediyorum,46 kilo 200 gram çıktım =)) bide baldırlarıma kramp girecekmiş hissi var hep bikaç gündür ama daha girmedi şükür =))
Ayni durumdayim bebis hep sola toplanip duruyor orasi semsert oluyor ve solumda sizlama oluyor . Niye boyle yapiyor bu kuzular

Ama gobegim var kizlar yaa.normal gobegim vardi biraz ama icime cekiyordum onceden.simdi cekemedigimden gobekli geziyorum.dr bebek degil o dedi:KK47: o zaman kendi gobegimin yagi diye guldum bende:KK48:

Back
X