2015 Şubat Anneleri

Ayni durumdayim bebis hep sola toplanip duruyor orasi semsert oluyor ve solumda sizlama oluyor . Niye boyle yapiyor bu kuzular

kalbimize yakınlaşıyorlar
kalp atışımızı duyunca kendılerını iyi hissediyolar
güvende ve yalnız değilim diyor :KK33:

Bende bi eklenemedim gitti şu listeye belki bi ümit yazayım bilgilerimi sat 2.5.2015 yaş 29 kilo 60 kızımız olacak il istanbul tahmini doğum tarihi 6 Şubat 2015 rumuz smyl. 1. Bebek şimdiden teşekkürler
cnm benim bana onu msj olarak at ben kesin eklerim %100 :):)
Ayni cnm benimde oyle solda umarim normaldir yasadiklarimiz
salı günü konrtolum var inş kötü bişi yoktur cnm senin kontrolun ne zaman?? ablamda yeni dogum yaptıda karnın genişlio ondan dio ama ben hala tedirginim :(

herkese merhaba ..
karnımın sağ tarafında dün geceden beri bi gariplik var.sürekli değil ara ara oluyor.içerden sanki bişey batıyor.hafif hafif bi ısırık gibi.hani böbrek üşütülür ya bişey batar ama o kadar şiddetli değil.aynı şey yaşayan var mı kızlar?korkuyorum açıkçası:110:
Off bee hepimizde ayri bi sikinti var bendede sizlama var tatlim sabahtan beridir yaziyorum kizlara soruyorum

Ama gobegim var kizlar yaa.normal gobegim vardi biraz ama icime cekiyordum onceden.simdi cekemedigimden gobekli geziyorum.dr bebek degil o dedi:KK47: o zaman kendi gobegimin yagi diye guldum bende:KK48:

ya doktora neymişşş
gazımızı bile bebek diye seviyoz biz
allah alalhhhh :KK67:

Ben ki elime hiç yün almadım ama smdi oğluma battaniye örmeye başladım

Eklentiler

• IMG-20140826-WA0035.webp
    IMG-20140826-WA0035.webp
    68,7 KB · Görüntüleme: 43
ben çok kilo almadım bacaklar kollar aynı ama bel bölgesi ve göğüsler şişti sıkıntı kamuda çalışıyorum hergün resmi kıyafetler dar olmıcak kısa olmıcak kuralları ooff ooff derdim başladı bile dün ağladım valla sinirden

Canim ilk kizimda 5 ayda hafif kasintilarim oldu ama bikac gunde gecince onemsememistim sonra o 7. Ayda bir basladi kasinti gecem gunduzum mahfolmustu yapilan testler gidilen cildiyeciler dokulen tonla para en son gebelik alerjisi oldugu tespit edildi sadece kuru kasiniyosun sanki uyuz oomus gibi bi kolun kolundan bacagina bacagindan sirtina bole yayiliyo kasintilar ilacda kullanamadim birtek soguk hafifletiyodu surrkli soguk dusa girip buz suruyodum vucuduma en son doktora dedim dayanamicam ben kortizonlu igne vurmaya basladi son bir ay ole hafifletmistik ama allah kimseye gostermesin ve bu diger hamileliklerde tekrarlayan lanet bisey

Elim hep göbeğimd benimde hissedicem bebişimi diye ne meyve ne çikolata ne çeerez işe yaramadı :) ama bende sol tarafımı top gibi hissediyorum sağda öle bşey hissetmedim sma sol neden yumru gibi anlamış değilim ama dört gözle hareketleri bekliyorum

tadını bile bilmiyorum. içindekiler kurtçuk gibi geliyor. böö iğrencim.
Boşuna zorlsma kendini yavrum hissedecek olsak hissederiz ekmek bile yesek olacak o ama işte zamanı deil henüz herhalde ayrıca sen şanslısın doktor kontrolün bugün yarın nasıl olsa. Sabırsızlıkla bekliyoruz haberlerini

Back
X