2015 Şubat Anneleri

Merhaba Kızlar doktordan geldim meleğimi gördüm:)Bir oğlan daha geliyor bana çok net öğrendik bugün hayırlısı ile :nazar:Kilosu 143 gram boyumuz 17 cm olmuş teyzeleri :nazar::nazar:4 boyutluda izledim ilk olarak gözyaşlarımı tutamadım herşey yolunda çok şükür vitamini değiştirdi yalnızca ve testler istedi kan demir vb...Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin:)

ismimimn altına nasıl kaydetcem yaptım ama sizin gibi ismimin altına gelmiyo kayıtlanıcak biyermi varki
Canim,yukarida kendi adini yaziyor ya gelen kutusu'nun solunda tikla.Kisisel bilgileriniz diyor,dogumgununun filan oldugu sayfada,asagi satirlarda hamilelik takvimi yaziyor.oraya beklenen dogum tarihini yazip,bilgileri guncelle demen yeterli:)

Kizlarrr benim haftama yakin olanlar acil bilgi rica ediyorum sizden. 16+ 2 olduk rahim genisleme agrisi sizlerdede varmi benim ozellikle sol tarafimda arada gelip giden bur agri soz konusu cok siddetli degil ama surekli ben buradayim diyor nasil tarif etsem bilemedim elektrik verilir gibi sizlama gibi sizdede varmi yardim lutfen

içten içe batma gibi demi?annem üşütmüşte olabilirsin diyor.gece sıcak basıyor sabaha karşı serinliyor hava.ısı farkı artıyor.inşallah en kısa zamanda geçer canım insnın tadı tuzu kalmıyor:KK64:

Canim,yukarida kendi adini yaziyor ya gelen kutusu'nun solunda tikla.Kisisel bilgileriniz diyor,dogumgununun filan oldugu sayfada,asagi satirlarda hamilelik takvimi yaziyor.oraya beklenen dogum tarihini yazip,bilgileri guncelle demen yeterli:)
çoook teşekkür ederim denicem şimdi :KK58::KK25:

Merhaba Kızlar doktordan geldim meleğimi gördüm:)Bir oğlan daha geliyor bana çok net öğrendik bugün hayırlısı ile :nazar:Kilosu 143 gram boyumuz 17 cm olmuş teyzeleri :nazar::nazar:4 boyutluda izledim ilk olarak gözyaşlarımı tutamadım herşey yolunda çok şükür vitamini değiştirdi yalnızca ve testler istedi kan demir vb...Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin:)
gözün aydın Allah sağlıkla kucağına almmayıda nasip etsin inşallah.:KK28:bu sene erkek bebek bolluğu var galiba.benimkide erkekmiş pazartesi öğrendim.:nazar:

Bu sene çocugu anaokuluna başlayacak var mı ??? Bizimki önümüzdeki haftalarda başlayacak, çok heyecanlıyız :) umarım ağlamaz zırlamaz, beni yormaz babası alışverişe götürdü :)
Canim benim kizim baslicak ama gecen yilda vermistik biz hic zorlanmamistik cok sukur arkaslari hep yasitlari oldugundan eglenip oyun oynuyolardi cok sevmisti evde sikiliuodu haliyle cocuk ins sende zorlanmazsin

Gozun aydin canim:)

Tabiki,guysi icinde boyle dusunuyorum.heveslik tabiki alinirda,yeni bebeklerde zaten hizla buyudugu icin biseyleri 2-3hafta giyebiliyor.yakinlarin verdikleri kullanilmali diye dusunuyorum.
benim eski patronum gayri muslimdi.birinin bebegi mi olacak tum cevresi kendi giysi,esyalarini toplayip bebegi olacak arkadasina veriyorlardi.yani maddi durumla da alakasi yok.tuketim toplumu olmamak gerek.

kıyafetler de olabilir ama bebekler çok kirlettiği için ve bu lekeler çıkmadığı için her zaman temiz şeyler bulmak mümkün olmuyor. temiz kullanılmışsa neden olmasın değil mi ama? biz hep başkalarınınkilerle büyüdük valla.

Ben 60 ile hamile kaldım 3 ayda 200 gram vererek 59.800 olmuştum :KK70: Kabızlık ve şişlik çok vücudumda geçen tartıldım 61 çıktım tam tamıma... Oğlumda 6 kilo almıştım bunda İRADELİ gitmem lazım hahahaha :KK70:
benimkide sana benziyor 61 ile hamile kaldım ilk iki ay 4 kilo verdim şimdi 4. ayımda 60 olmuşum keşke yavaş yavaş alsak kiloları:KK71:

Canim benim kizim baslicak ama gecen yilda vermistik biz hic zorlanmamistik cok sukur arkaslari hep yasitlari oldugundan eglenip oyun oynuyolardi cok sevmisti evde sikiliuodu haliyle cocuk ins sende zorlanmazsin
Amin canım amin, benimki dil sorunu işte umarım çabuk kavrar. :)

gözün aydın Allah sağlıkla kucağına almmayıda nasip etsin inşallah.:KK28:bu sene erkek bebek bolluğu var galiba.benimkide erkekmiş pazartesi öğrendim.:nazar:

Gozun aydin canim:)

Çok sağolun arkadaşlar:)Bende hep kız duydum hatta umudum o yönde idi ama bir oğlum var ikincisi nasip oldu Rabbime binlerce kez şükürler olsun :nazar::nazar::nazar:

kızlar benim bebek 17 haftalık oldu cinsiyetini göstermiyor:KK46: benim gibi olanlar varmı benimki bağdaş kurmuş :KK51::KK51::KK51: keyfi yerinde :D:D:D

kıyafetler de olabilir ama bebekler çok kirlettiği için ve bu lekeler çıkmadığı için her zaman temiz şeyler bulmak mümkün olmuyor. temiz kullanılmışsa neden olmasın değil mi ama? biz hep başkalarınınkilerle büyüdük valla.
Sana katılıyorum, benim oğlumdan kalanlar çok temiz, daha doğrusu ben çok temiz baktım ileride lazım olur diye... Sıfır yaş olanları hep temiz, ihtiyac sahiplerine verdim kalanları zaten ütüleyip yıkayıp koymuştum. Ben istemem karşındaki bana lekesi versin, ben istemezsem karşımdaki de istemez değilmi?

Gözünaydın:))hayırlısıyla kucağınada alırsın inşallah.

Back
X