- 17 Aralık 2013
- 1.133
- 884
- 178

GünaydınKizlar merhaba,gunaydin![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
GünaydınKizlar merhaba,gunaydin![]()
Kizlar merhaba,gunaydin![]()
Günaydın
Ay ne cok konusmusunuzGunaydin canim
İnsanın yazdıkca yazasi geliyo oğlumla oturdum buraya kitlendim :)))Ay ne cok konusmusunuzoku oku,oglen oldu valla
![]()
Cnm doktoruna güveniyorum diyosan doktorunu dinle derim benKizlar,ben tup bebek ile hamile kadim,yasim 38..normal dogumu cok istiyordum,dr sordum..drum bana "normal dogumunda bir riski var,25yasinda zirt birt doguran bir tip olmadigina gore sezaryen derim ben ama cok istiyorsan vakti gelince bakariz" dedi. Bende karrsiz kaldim adam boyle deyince...
Ay bende kendime.kari diyorum :)) helal olsun valla organik organik hazir ellerine saglikiki gün girmedim neler olmuş nelerr iki gündür konserve domates yapıyorum 168 kilo domates 65 kilo biber yaptım öldüm öldümmm
Evet guveniyorum,gene onun dedigi olacak:)Cnm doktoruna güveniyorum diyosan doktorunu dinle derim ben
Ay ellerine saglik,ne iyi yapmissiniki gün girmedim neler olmuş nelerr iki gündür konserve domates yapıyorum 168 kilo domates 65 kilo biber yaptım öldüm öldümmm
Kizlar,ben tup bebek ile hamile kadim,yasim 38..normal dogumu cok istiyordum,dr sordum..drum bana "normal dogumunda bir riski var,25yasinda zirt birt doguran bir tip olmadigina gore sezaryen derim ben ama cok istiyorsan vakti gelince bakariz" dedi. Bende karrsiz kaldim adam boyle deyince...
iki gün girmedim neler olmuş nelerr iki gündür konserve domates yapıyorum 168 kilo domates 65 kilo biber yaptım öldüm öldümmm
canım bence doğru bu işler birazda kısmet zaten normal diyosun olmuyor da bazen ondan bırak akışına şimdilikKizlar,ben tup bebek ile hamile kadim,yasim 38..normal dogumu cok istiyordum,dr sordum..drum bana "normal dogumunda bir riski var,25yasinda zirt birt doguran bir tip olmadigina gore sezaryen derim ben ama cok istiyorsan vakti gelince bakariz" dedi. Bende karrsiz kaldim adam boyle deyince...
benımde konserve yapmam lazım ama nasıl yapacm bılemyrm cok bıtkınım zor oturuyrmiki gün girmedim neler olmuş nelerr iki gündür konserve domates yapıyorum 168 kilo domates 65 kilo biber yaptım öldüm öldümmm
Rica ederim cnm görevim :):)Çok teşekkürler canım sonunda eklenmişim bende
sadece bana yaptık ama annemd giderken bi 10 kavonoz falan götürür 106 tane çıktıAy ellerine saglik,ne iyi yapmissinbu kadar mamayi kac eve yaptiniz? Allahtan benim kaynana yapip veriyor da sagolsun,ben boyle islerle ugrasmiyorum
![]()
Canimcim cok sağol kesti ağrımı Allah razi olsunnnnn kızlar benimde canim mide agrım geçtikten sonra yesil zeytin istedi oturdum yedim bi seyirmeler var sol tarafımda bebişim olabilir mi cok mu erken bilemedimcanım gavisconu nasıl kulan dedi sana bilmiyorum ama bi seferde iki ölçek içceksin yani iki tatlı kaşığı falan 10 dk da kesiyo bende çok ağrı çektim ama böle geçti
yok yaa kolay aslında ama kaynarken iki saat sürdüğünden uzun oluyor bide annem ve ananemde geldi yardıma ben soymadan yapıyorum biberide domateside bi kasa domatesi 7-8 kilo biber yıkıyıp rondodan çekiyorum kaynatıp dolduruyorum kolay oluyorCanim seni yönlendirmek istemem hakkinda hayirlisi olsun ama eskiden yas doğum seklini belirleyen bir etken degildi de simdi mi oyle oldu drlar da ne diyecegini sasrdi artik
Kizz naptin sen fabrikasyon uretim mi yapiyon 168 kg nedir yarabbim ben 20 30kg yaparken canim cikiyor nasil bir guc kuvvet o tuu tuu masallah
evde yaptım ama devamlı ocak yandığından sıcaktan geberdimEv ortamında mi yaptin o kadar domatesi hakkaten nasil basardin bi kolayini mi bliyon canim anlat da biz de yararlanalim
Kiz masallah,106 kavonozu kac kisi yiyosunuzsadece bana yaptık ama annemd giderken bi 10 kavonoz falan götürür 106 tane çıktı