2015 Şubat Anneleri

Kizlar,ben tup bebek ile hamile kadim,yasim 38..normal dogumu cok istiyordum,dr sordum..drum bana "normal dogumunda bir riski var,25yasinda zirt birt doguran bir tip olmadigina gore sezaryen derim ben ama cok istiyorsan vakti gelince bakariz" dedi. Bende karrsiz kaldim adam boyle deyince...

Kizlar,ben tup bebek ile hamile kadim,yasim 38..normal dogumu cok istiyordum,dr sordum..drum bana "normal dogumunda bir riski var,25yasinda zirt birt doguran bir tip olmadigina gore sezaryen derim ben ama cok istiyorsan vakti gelince bakariz" dedi. Bende karrsiz kaldim adam boyle deyince...
Cnm doktoruna güveniyorum diyosan doktorunu dinle derim ben

iki gün girmedim neler olmuş nelerr iki gündür konserve domates yapıyorum 168 kilo domates 65 kilo biber yaptım öldüm öldümmm

iki gün girmedim neler olmuş nelerr iki gündür konserve domates yapıyorum 168 kilo domates 65 kilo biber yaptım öldüm öldümmm
Ay bende kendime.kari diyorum :)) helal olsun valla organik organik hazir ellerine saglik

Ay ellerine saglik,ne iyi yapmissin:KK9:bu kadar mamayi kac eve yaptiniz? Allahtan benim kaynana yapip veriyor da sagolsun,ben boyle islerle ugrasmiyorum:KK48:

Canim seni yönlendirmek istemem hakkinda hayirlisi olsun ama eskiden yas doğum seklini belirleyen bir etken degildi de simdi mi oyle oldu drlar da ne diyecegini sasrdi artik;)

:KK57::KK57::KK57:
Kizz naptin sen fabrikasyon uretim mi yapiyon 168 kg nedir yarabbim ben 20 30kg yaparken canim cikiyor nasil bir guc kuvvet o tuu tuu masallah

canım bence doğru bu işler birazda kısmet zaten normal diyosun olmuyor da bazen ondan bırak akışına şimdilik

Ay ellerine saglik,ne iyi yapmissin:KK9:bu kadar mamayi kac eve yaptiniz? Allahtan benim kaynana yapip veriyor da sagolsun,ben boyle islerle ugrasmiyorum:KK48:
sadece bana yaptık ama annemd giderken bi 10 kavonoz falan götürür 106 tane çıktı

canım gavisconu nasıl kulan dedi sana bilmiyorum ama bi seferde iki ölçek içceksin yani iki tatlı kaşığı falan 10 dk da kesiyo bende çok ağrı çektim ama böle geçti
Canimcim cok sağol kesti ağrımı Allah razi olsunnnnn kızlar benimde canim mide agrım geçtikten sonra yesil zeytin istedi oturdum yedim bi seyirmeler var sol tarafımda bebişim olabilir mi cok mu erken bilemedim

Canim seni yönlendirmek istemem hakkinda hayirlisi olsun ama eskiden yas doğum seklini belirleyen bir etken degildi de simdi mi oyle oldu drlar da ne diyecegini sasrdi artik:KK66:

:KK57::KK57::KK57:
Kizz naptin sen fabrikasyon uretim mi yapiyon 168 kg nedir yarabbim ben 20 30kg yaparken canim cikiyor nasil bir guc kuvvet o tuu tuu masallah
yok yaa kolay aslında ama kaynarken iki saat sürdüğünden uzun oluyor bide annem ve ananemde geldi yardıma ben soymadan yapıyorum biberide domateside bi kasa domatesi 7-8 kilo biber yıkıyıp rondodan çekiyorum kaynatıp dolduruyorum kolay oluyor

Ev ortamında mi yaptin o kadar domatesi hakkaten nasil basardin bi kolayini mi bliyon canim anlat da biz de yararlanalim
evde yaptım ama devamlı ocak yandığından sıcaktan geberdim

Back
X