- 14 Kasım 2013
- 2.353
- 439
- 198

şok şok şok
yılın bombası

hadi hayırlısı olsun kızzz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim. Hamile kaldığımdan itibaren çok dikkat ediyorum fırçalamaya. Diş taşına bi baktırayım o zaman. Çok teşekkür ederimKanama hamilelikte olan bişi malesef hormonlara bağlı disetlerinde büyüme kızarıklık ve kanama görülebiliyor. .çok düzenli fircalayin kaniyor diye fircalamayi bırakırsanız durum daha kötüye gider diş ipi ve gargara kullanın fırçalama sonrası. .Eğer diş taşlarınız varsa temizletmenizi öneririm
canım o dediğin parlaklık mı yoksa başka bi açıklaması var mı inanki bi çok kişide duydum benim öğretmen arkadaşıma bir damarı yok dedi kadın öldü bitti sonra çocuk doğdu hiçte öle bişey yokmuş kalbin rahat olsun sıkıntı yapma canım
ay hiç sorma yaaa ben bu aralar şunu farkettim karnıma doğru hareketler yapıyor önceden yapmazdı çok sinirleniyorum ama sonra anlat anlat kime anlatıyosan kıskanıyor sanırım benim ki ama kandırarak öykücüm bak kardeşin benim seni parka götürmemi istedi gibi sözlr söyleyincede bi seviniveriyor canım yaaa kızlara hiç ilgi duymuyor yüzü buruşuyor kız dediğimizde erkek delisi oldu gitti bebeğimiz erkek değilse yandık anammmGünaydın cok gergin bi sekilde gune basladim gerisi nasil gelicek bakalim. Ise gelene kadar kirk kusur km hoc araliksiz aglayip zirladi kizim. Sebep de yok bazen böyle iktidar mücadelesi inadina ota moka bir sardiriyorlar seyreyle cümbüşü guzelce konus ikna et o da yok en son biraktik aglar susar diye keci öyle inat ki biz yildik o yilmadi. Su an kafam kazan gibi yeminle iki tane olduklarinda neler yaşayacağım onu dusunuyorum kara kara![]()
hiç korkma senin ense kalınlığın yoktu dimi o tek başına down belirtisi asla değil bak benim ense kalınlığım burun ölçümümüz herşeyimiz güzel çıktı ama yinede içim rahat etsin die harmony yaptırdım bilmiyorum kuzum sana fikir olsun için rahatlasın die söylüyorum bir ay bekleyeceğine onu yaptırabilirsin bu sıkıntıyı yaşadım allahım düşmanıma yaşatmasın inşşşş sende feraha kavuşursun canım
canım kaynın down lu die böle bişey söelemeye hakları yok ki ne saçma o zaman başka iyi bir dr a yada perinatoloğa gidebilirsin bak bakalım inşş onlar saçmalıyorduryok dedim istemiyorum dedim doktora . harmony de yaptırmıcam amniyo sentez de ... başka bir doktora daha gidicem. herşey normalken bir anda eşimşn kardeşi downlu diye beni bu testleri yaptırdılar. ve çekimi yapan doktor daha erken kesin sonuçlar 24. haftadaki detyalıda çıkar dedi.
yok beee bende sendenim ben örgüden çabuk sıkılırım kaynanam yapmıştı bişeyler hala duruyor tertemiz burdaki kankilerin çoğu yeni anneyaa merak ediyolar haklılarda ilk heyecan farklı oluyor her zamanHerkese gunaydin ne cok hamarat hatun varmis masallah size vallahi bu ben hazir alicam galiba herseyini![]()
canım kaynın down lu die böle bişey söelemeye hakları yok ki ne saçma o zaman başka iyi bir dr a yada perinatoloğa gidebilirsin bak bakalım inşş onlar saçmalıyordur
Ewt sanırım ilk heyecan bizim ki. Annemin de ilk torun olacağı için herşeyini ördü bir sürü bişey de aldı. İkincisinde daha başka şeylere yönelcez heralde.yok beee bende sendenim ben örgüden çabuk sıkılırım kaynanam yapmıştı bişeyler hala duruyor tertemiz burdaki kankilerin çoğu yeni anneyaa merak ediyolar haklılarda ilk heyecan farklı oluyor her zaman
ay bilmezmiyim ahh analar elleri öpülesi analarrr bir bavul dolusu kıyafet almıştı canımın içi ilk kız torun birde apayrıdır yeri onda mendillerr patiklerr daha neler neler inşş seneye kuzularımla ordayız çook özledim yaaaEwt sanırım ilk heyecan bizim ki. Annemin de ilk torun olacağı için herşeyini ördü bir sürü bişey de aldı. İkincisinde daha başka şeylere yönelcez heralde.
Yok cnö anlamını bilmyrm sadece hoşuma gitti ama ztn bnmkilerin ismi belli hayal ve tüya inşlljhGunaydin hepinize arkadaşlar, güzel bir gün olsun inşallah.
Canim, bade isminin anlamlarıni arastirdin mi? Ben bir sitede koyulmamasi gereken isimler listesinde gördüm. Ama internetteki hicbir isim anlamına da güven olmuyor. En zoru bence isim konusu. Çok detayci olup ince ince düşünmek gerekmis simdi anliyorum.
hadi bakalım inş güzel haberler alırsınbakalım şu haftayı da atlatayım da . kardeşimin düğünü var. ondan sonra bir doktor var ona gidicem .
Tez zamanda ziyaretine gidersin inş.canımay bilmezmiyim ahh analar elleri öpülesi analarrr bir bavul dolusu kıyafet almıştı canımın içi ilk kız torun birde apayrıdır yeri onda mendillerr patiklerr daha neler neler inşş seneye kuzularımla ordayız çook özledim yaaa
Doğru karar vermişsin . Ben de aynısını yapmayı planlıyorum ve belçikalı arkadaşımın da bir oğlu var 2 aylıkken yatağını ayırmışlar karnını doyurduktan sonra aynı saatte yatağa' kucağımda sallayım uyutayım yok böyle bir dünya' yatağında kendiliğinden geçecek uykuya şimdi 2 yaşında biz bahçede otururken o üst katta odasında 8 de annesi yada babası karnını doyurduktan sonra yatağına koyuyor ve 10 dk içinde yanımıza geri dönüyor. Gayet mutlu ve özgüvenli bir bebek.Cnm.buyuk konusmiyim ama ben o konuda pek ketun biriyim kitaptan okumayla degil benim ailemden gordugumle konusuyorum ve bana gore saglikli olan o.benim ailemde herkes erkenden ayiriyo.ve zaten bisey oldugunda ben onu almam onu odasina giderim yani nolcaksa onun odasinda olur herkesin nasil ki kendi dunyasi kendi ozeli varsa orasida onun dunyasi ve bunu ilk zamandan itibaren kavramasi gerektigi dusuncesindeyim
Bi taraftan bezin içinden bi ipi tuttum elimdeki renkli iple bağladım . Bezdeki bağladığım ipi karşıdan çektim bezin ipi çıktıkça geçirdiğim ip içe girdi. Biraz uğraştırıcı ama güzel duruyo çift renkli de yaptım. Çeşit çeşit oldu
Bazılarında ip koptu geçmedi o zaman iki tane yanyana ipi bezden çıkarıp iğneyle diğer ipi geçirdim. Her kumaş aynı olmuyo bide. Bazısı sıkı dokunuyo bazısı seyrek. Teşekkür ederim beğendiğiniz için :) yapabilirsiniz basit ama uğraştırıyo azıcıkValla çok beğendim çok güzel olmuşlar ellerine sağlık , tarif ettiğin için saol hafta sonu gidip dediğiniz kumaştan alıp bende denemek istiyorum oya falan yaparım ipi de çekebilirsem sizinki gibi güzel olurlar teşekkürler ya