- 10 Nisan 2009
- 9.012
- 4.485
- 773
- 36
ahh ahh yatın dinlenin çok arıcaksınız bu günlerinizi hergününüz bi maraton koşusu gb geçicek şuan belim kopuyo 6bucuk aylık meleğimi sonunda uyutup yatagına koydum uyanması an meselesi koşa koşa yatıp horlamam lazım
hepiniz sağ salim kavuşursunuz inşallah geçen sene bu aylardaki heycanlar telaşeler alışveriş isteklerimi hatırladım elinizi karnınıza koyup bol bol konuşun ve dua edin bol sütünüz olsun
ben yeni öğrendim hamileleiğinizden itibaren her yediginize ya metin diyip yiyin sütü bol olurmuş o zman ben duymamıştım teysem ilk bebgini emzirememiş sütü yokmuş 2 .sini 4 yaşına kadar emzirmiş bu tesbihle
başkkaa o kadar çok şey varki tavsiye edilecek te vakit yok :) ne hararetli konuşurduk şimdi bizim topik tıkandı herkez bebğinin peşinde emekliyolar yaramazlıkalra başladılar
darısı başınıza seneye

ben yeni öğrendim hamileleiğinizden itibaren her yediginize ya metin diyip yiyin sütü bol olurmuş o zman ben duymamıştım teysem ilk bebgini emzirememiş sütü yokmuş 2 .sini 4 yaşına kadar emzirmiş bu tesbihle
başkkaa o kadar çok şey varki tavsiye edilecek te vakit yok :) ne hararetli konuşurduk şimdi bizim topik tıkandı herkez bebğinin peşinde emekliyolar yaramazlıkalra başladılar
darısı başınıza seneye