2015 Şubat Anneleri

dandini kız nereye kayboldun dışarı mı çıktın naptın.akdeniz açıklarındaymış.o yüzden hissettik.bende mersinin antalyaya yakın ilçesindeyim.sen de antalyalıymışsın.deprem yazınca baktım profiline.bana yakın bi yerde galiba diye.iyi misin
evet canım açıkta olmuş ve hemen geçti şükür ki biraz dışarda kaldık tabi çocuğun uykusu gelince geçtik içeri ben antalyalı değilim canım sadece burdayız tayin den dolayı allahım bir daha yaşatmasın çok korktuk valla çok kötü bir duygu

dandini kız nereye kayboldun dışarı mı çıktın naptın.akdeniz açıklarındaymış.o yüzden hissettik.bende mersinin antalyaya yakın ilçesindeyim.sen de antalyalıymışsın.deprem yazınca baktım profiline.bana yakın bi yerde galiba diye.iyi misin
bu arada seninde kızcen hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşş ablası ona bakar annesi ilk başta kıskançlık olacak ama sonra hemen alışıverir benim kızcem şimdiden ben bakıcam diyor ama inanırmısın hemen hemen hergün diğer bebeğimden kalan giysilere bakıyor ve kıskanıyor tek dediği şey bebeklerinde ne çok şeyi varmış heheheee

Günaydınnnnn milletttt kaldırın popolarıı bugün mis gibi serin bir hava var burda ilk önce ütümü yaptım sonra eşimle kahvaltı ettik onu işe postaladım şimdide bulaşıkları çıkarıyorum süpürge ve vileda kaldı sonra gün benim uleyyyynnnnn

Ahhh bir kere denesen ahhhh bende tatlı ile tuzluyu asla yiyemem beraber..Mesela bazısı peynire reçel sürer falan bende yiyemem ama bu bir başka :)))Dene asla pişman olmazsın:)

geçmişi okumadım yada görmedim hangi yemekten, tatlıdan, şeyden : ) bahsediyonuz merak ettim

Ya kızlar bgn sabah bi kalktım ayaklarım şiş ellerim tombik olmş şişmiş tuzluda yemiyorum gıcık oldum kendime ellerim kavuşmayacak nerdeyse niye böyle olduki . Bnde erkenciyim bgn özel derslerime başladık öğrencilerim gelcek atanamadım millieğitime ama evde çalşıyrm:) :p

günaydınlar
oh sonunda bitti kız anam akşamdan sabaha 11 sayfa olmuş,
deprem olmuş geçmiş olsun ben erken uyuyorum tv de duymadım,
yine cinsiyeti belli olan bebeklerimiz var onlarda hayırlı olsun ,
yeni gün yeni umutlar

günaydın güzel anneler herkese hayırlı günler
burada kasvetli bir hava var soğuk desen değil sıcak desen değil sanki kasım ayındayız
yeğenim hergün soruyodu bebeğin ne zaman olacak teyze diye
bende havalar soğuyunca diyordum
sabah sabah aradı hadi havalar soğudu çıkar artık onu içinden dedi
çocuklara bişey söylemeye gelmiyo yaaa hiç unutmuyolar valla :KK53:

4 ayda 9 kilo offff offfff icim yaniyo:KK42: aslinda S Sond yla kafa kafaya verip icsekmi:KK50:
Deme deme ben sabah tartıldım yine 1,5 kg fazla çıkıyor. Ve bu hafta sabah hariç ekmek abur cubur yani kilo yapacak bir şey yemedim.haftaya dahiliyeye gidecem.ya da yürüyecem daha çokça.100 geçmemem gerekiyor ama sanki elimde değil vucut kendi kendine alıyor. Yulaf kepeğinden ekmek yapıcam ödem varsa atsın.

günaydın güzel anneler herkese hayırlı günler
burada kasvetli bir hava var soğuk desen değil sıcak desen değil sanki kasım ayındayız
yeğenim hergün soruyodu bebeğin ne zaman olacak teyze diye
bende havalar soğuyunca diyordum
sabah sabah aradı hadi havalar soğudu çıkar artık onu içinden dedi
çocuklara bişey söylemeye gelmiyo yaaa hiç unutmuyolar valla :KK53:
:-) kar. Yapınca falan deseydin bari çocuğa. Benimkide ilk hamile kaldığımda kucağımda bebekle resim çizmiş, bebek düşünce sordu bana ne oldu diye,bende düşünmeden resimde sıkı çizememişsin kucağıma düştü dedim 3 gün ağlamış. Bu sefer de yine çizmiş bebek arabasında çizmiş. Diyor diğeri düştü diye bunu arabada çizdim.

:-) kar. Yapınca falan deseydin bari çocuğa. Benimkide ilk hamile kaldığımda kucağımda bebekle resim çizmiş, bebek düşünce sordu bana ne oldu diye,bende düşünmeden resimde sıkı çizememişsin kucağıma düştü dedim 3 gün ağlamış. Bu sefer de yine çizmiş bebek arabasında çizmiş. Diyor diğeri düştü diye bunu arabada çizdim.

kar yağınca dedim ama buraya kar yağmıyoki dedi :KK57:
haklı çocuk buraya kar yağmıyor 3 senedir
havalar soğuyunca dediğimde daha 5 haftalık hamileydim ama unutmamış
seninkide süpermiş onlardaki zekaya akıl sır ermez
arabayla çizmek benim aklıma gelmezdi valla:KK48:

Kızlar günaydın bugün çok fena çarpıntım var gene bu durum beni çok etkiliyor şimdi okulada geldim ama nefes nefeseyim sizdede böyle olan var mı normal mi daha bu ayda? Geçen pazar acile gittim bişey çıkmadı sma devam ederse kalp doktıruna görün dedi siz ne diyorsunuz?

kar yağınca dedim ama buraya kar yağmıyoki dedi :KK57:
haklı çocuk buraya kar yağmıyor 3 senedir
havalar soğuyunca dediğimde daha 5 haftalık hamileydim ama unutmamış
seninkide süpermiş onlardaki zekaya akıl sır ermez
arabayla çizmek benim aklıma gelmezdi valla:KK48:
Bu seferde kar yağmadan neden doğdu derdi.

Kızlar günaydın bugün çok fena çarpıntım var gene bu durum beni çok etkiliyor şimdi okulada geldim ama nefes nefeseyim sizdede böyle olan var mı normal mi daha bu ayda? Geçen pazar acile gittim bişey çıkmadı sma devam ederse kalp doktıruna görün dedi siz ne diyorsunuz?
Benim çarpıntı değilde nefes nefese kalıyorum yeni oldu. Konuşurken bile boğulacak gibi konuşuyorum

çocuklar fena ya benimde bi arkadaşımın oğlu var ona sorduk söyle bakim kız mı olsun erkek mi diye , diyo ki içindeyse o zaman ona soralım kız mıymış erkek miymiş ben bilemiyorum ki diyor , cancazım beni çok güldürmüştü

arada banada oluyor canım doktor vücudun gebeliğe alışma süreci demişti
kalp daha fazla kan pompalayınca vücut buna alışmaya çalışıyormuş
ama sen yinede içim rahat etsin dersen kalp doktoruna çık

çocuklar fena ya benimde bi arkadaşımın oğlu var ona sorduk söyle bakim kız mı olsun erkek mi diye , diyo ki içindeyse o zaman ona soralım kız mıymış erkek miymiş ben bilemiyorum ki diyor , cancazım beni çok güldürmüştü

bende yeğenime sorduğumda kızlar çok şımarık oluyo hiç söz dinlemiyo kendimden biliyorum erkek olsun dedi :KK48:

demir ilacı alıyor musun ? demir düşünce de öle oluyor. hamilelikten önce çok çarpıntım vardı nerdeyse kalp hastasıyım dicektim. yolda yürümekte zorlanıyordum. meğer demir depom boşalmış :KK57: 3 ay yoğun ilaç kullandım. bomba gibiydim sonucunda. :cool: druna söle kan testiyle detaylıca bakılabilir. ben de hamilelikte yine çok yorgun olmaya başladım. dr hemen demir ilacı yazdı zaten :KK51:

bende de bi nefes nefese kalma durumum var
eşim hemen diyor noldu bişey mi var ne yaptın sen
diyorum yok bişey yapmadım mutfaktan az hızlı yürüdüm odaya : )

Back
X