Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi
bir yakınım geçen hafta bu yüzden 3 aylık bebeğini kaybetti Allah korusun benim tavsiyem iğnelerine devam etmen canım
Ben de devam etmeyi düşünüyorum zaten yeter ki bebisim iyi olsun. .:)canimiz yanacak ama olsun..igne yaplan yerlerde etlerim morardi adeta...ama olsun..yeterki bebislerimiz saglikli olarak gelsin kucagimiza:)
Aynı şekilde akıntı bende de oluyor,koku yoksa sorun yok merak etme..Teşekkür ederim.hiçbiri yok bende anlamadım
canım hngi şehirdesin dr adı nedir yazabilirmisin bende perinatolog arıyorum da
valla biraz detaycıyım. kimsenin dikkat etmediği eften püften şeylere de dikkat ediyorum. birde yarışmayı seviyorum her konuda.:) kız onumu takip ettin alah seni napmasınbu hızla olur zaten
bebeğimin kız olduğunu öğrendikkk:) bize ultrasonda el salladı inanılmaz mutluluk Allah isteyen herkese nasip etsn inş:)))
Allah göstermesin, kimseye yaşatmasın. çok küçükken bile zor ilerde ne kadar zordur kimbilir.Gunaydin kizlar :)doktor bana demir ve vitamin hapı vermedi. ..coraspin ve folbiola devam et dedi. .bir de benim ilk bebegim 8 aylikken karnimda vefat etmist 2 yil önce.cok üzüldüm .Allah kimsenin basina Vermesin..yine cok korkuyorum. ...Doktor
normalde hamileyken kan verilmez bozuk cikar ama sen de kan pihtilasmasi olabilir diye test yaptırdı. Sonuçta da pıhtılaşma çıktı. Gunluk igne kullanıyorum su an..canm cok yanıyor ..kan Sıvılaştırıciymis...cok moralim bozuluyor tabi..bazi doktorlar da gerek yok bu igneye diyor...ne yapsam bilmiyorum. .:)
onları nasıl yapacaksın? bir de ne için kullanacasın? halsizlik de kansızlıktan oluyor normal durumda ama hamileyken başka nedenlerle de oluyor mu bılmıyorum.Gunaydin kizlar
Bugun esimin kardesine izmite gidicz
Esya hazirlamaya bile useniyorum ya benim gibi halsizligi devam eden var mi?
Bes kilo kirmizi biber aldirdim esime pazardan onlari temizleyip dondurucuya atcm gozumde buyuyo
kızlar bu ay sonu gibi aşılara başlarız herhalde değil mi?
5. aydan sonra oluyor diye hatırlıyorum.
Vitamin kulllanmiyodun dimi yoksa birak onu dicektim oda yapiyp ama bizim bjnye demekki ben hic abur cubur yemedim hep eksi seyler canim istediginden tatli hic yemedim bide onlari yesem nolurdum kimbilirDeme deme ben sabah tartıldım yine 1,5 kg fazla çıkıyor. Ve bu hafta sabah hariç ekmek abur cubur yani kilo yapacak bir şey yemedim.haftaya dahiliyeye gidecem.ya da yürüyecem daha çokça.100 geçmemem gerekiyor ama sanki elimde değil vucut kendi kendine alıyor. Yulaf kepeğinden ekmek yapıcam ödem varsa atsın.
Yok ya paylas masallah der bakarizAy yok ben daha bi sure paylasmiyim benim oglanin esyalari doldurur sayfayi ben en iyisi hastane odasi hazirliklari gelistikce onlari paylasiyim
Canim kirmizi birberin konservesinide yapabilirsin super oluyor yine rondodan gecirip kaybatiyosun suyu cekince tuz ekleyip biraz kavanozlara koy super oluyo kahvaltida sos olarak yemeklerin yanina yada icine biz cok severizonları nasıl yapacaksın? bir de ne için kullanacasın? halsizlik de kansızlıktan oluyor normal durumda ama hamileyken başka nedenlerle de oluyor mu bılmıyorum.
bende akşam akşam yemek yaptım . sonra gaza geldim evi süpürdüm . mutfağı sildim. viledayı sıkamıyorum elimde daha kolay siliyorum. akşamda devam ederse eşim gelmeden perde yıkıycam o gelirse asmaktan korkuyor ondan yıkama dıyor. mecbur kalınca söylene söylene asıyor.ya benim de öyle. cuma diye bi de dün akşam temizliğe giriştim öyle çok dip köşe değil ama yordu beni o yüzden benim de dermanım yok.
inşallah toparlarız.
İçlenmeyelim tamam o zaman
Zor mu geçti canım kötü birşey mi yaşadın kızında?Rabbim önce sağlık versin evlatlarımızdan yüzümüzü güldürsün....İnşallah ikinciler uslu olacak mışıl mışıl uyuyacak :)
allhım sen koru yarabbim deperem oldu elim ayağım titriyor
ALLAHIM çok mutluyum şimdi doktorla görüştüm 4lü testtim temiz çıktı :):):):):)):):)
bana 22 eylüle randevu vermiş 20 haftalık oluyor 20+ yani. ama vurulmaktan vazgeçtim ben.kızlar bu ay sonu gibi aşılara başlarız herhalde değil mi?
5. aydan sonra oluyor diye hatırlıyorum.