Bıraz gec gördüm telefondan beceremıorum :)Cook rahatım su ara aahhh bıde cnm sıkılmasa
bende bakıyorum netten bısıler örmeye falan başlıcam cınsıyetı bın belli olasa ahh ahh:)
Annem çok yakın esımde sehır dışındadır bugün gelıo annemdeydım bugün evime gidecek bılmıorum artık evımde kalacam artık kayınvalıdemde yakın hangısı torununu daha çok sevıomus görcez
Yok cnm doktor rapor verdı 1 aylık ama dogum ıznıne kadarda verırım dedı ısyerım çok sorun ettı baya kanlı bıçaklı ayrıldık ama hayırlısı
Dınlenıorum ama sıkılacağım gıbı görünuo :)çok sağol cnm dedıgın gıbı bebegım ıyı ya gerısı umrumda degıl yatarım 5 ay napım:)
Cnm netten araştırdım bebek yukarı çıkamıyormuş bu sebeple düşük tehlıken oluoyormus bebek rahme çok zarar verırsede erkenden alıyorlarmış ben artık 15 günde bu doktora gıdecem erken dogum ve sezeryan ıhtımalı cok yuksekmıs doktor 7.ayına hazırlığını tamamla dedı... Bu arkadaşımla görüştüm onunda oyleymıs 32.haftasında kanaması olmuş almışlar bebegını amaz şimdi cok sağlıklı cok datlıııı maşallahhh :) Aralık annesı olabılırım yanı :))))