- 18 Ağustos 2014
- 347
- 369
- 53
- 37
Canim bol bol su iç geçmiş olsunhep sistit oluyorum zaten, kurtulamıyorum bu illetten... az da olsa var lanet olası.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim bol bol su iç geçmiş olsunhep sistit oluyorum zaten, kurtulamıyorum bu illetten... az da olsa var lanet olası.
umudu kestim ben hava sogumiycak heralde. bize daha sicak canim evim sicak oluyor ama gecen yaz umursamiyordum bu kadar. kişin da terleriz biz bu gidisleBu nasıl hava oturduğum yerde terliyorum.sürekli millete soruyorum size de sıcak mı diye
Aynen gerçekten dışarda yağmur var benim sırtımdan ter akıyor. Hayatım boyunca bu kadar zorlanmamıştım.umudu kestim ben hava sogumiycak heralde. bize daha sicak canim evim sicak oluyor ama gecen yaz umursamiyordum bu kadar. kişin da terleriz biz bu gidisle
Ohhh masallah allah sagligiyla kucagina almayi nasip etsin insallah cnm :))Hu huuu teyzeler doktordan geldik biz de kesin dedirtemesek de yuzde 80 90 kiz dedi. Istanbulda gittigim dr da pek erkege benziyor diyemem demisti bu da yanilma payi birakiyorum dese de icime doğduğu gibi ikinci prensesimiz geliyor kismetse.Rabbim saglikla dogdugunu gostersin kocaman olmus kuzum benim ultrason pek iyi degil burada ama yine de eli ayagi kafasi omurgasi derken baya gördük şükür. Bu sefer bastirdim esim ve kizim da girdi iceri iyi oldu. Bizden haberler böyle darisi dra gidecek olanlara inşallah
hayırlı olsn . kızın ne dedi görünce.Hu huuu teyzeler doktordan geldik biz de kesin dedirtemesek de yuzde 80 90 kiz dedi. Istanbulda gittigim dr da pek erkege benziyor diyemem demisti bu da yanilma payi birakiyorum dese de icime doğduğu gibi ikinci prensesimiz geliyor kismetse.Rabbim saglikla dogdugunu gostersin kocaman olmus kuzum benim ultrason pek iyi degil burada ama yine de eli ayagi kafasi omurgasi derken baya gördük şükür. Bu sefer bastirdim esim ve kizim da girdi iceri iyi oldu. Bizden haberler böyle darisi dra gidecek olanlara inşallah
hayırlı olsn . kızın ne dedi görünce.
tebrikler canım bereketiyle gelsin inşallah.Hu huuu teyzeler doktordan geldik biz de kesin dedirtemesek de yuzde 80 90 kiz dedi. Istanbulda gittigim dr da pek erkege benziyor diyemem demisti bu da yanilma payi birakiyorum dese de icime doğduğu gibi ikinci prensesimiz geliyor kismetse.Rabbim saglikla dogdugunu gostersin kocaman olmus kuzum benim ultrason pek iyi degil burada ama yine de eli ayagi kafasi omurgasi derken baya gördük şükür. Bu sefer bastirdim esim ve kizim da girdi iceri iyi oldu. Bizden haberler böyle darisi dra gidecek olanlara inşallah
çoook tatlı yaaa offf sırf bu cici kız kıyafetleri için bi tane daha kızım olsun isterim.2. yi doğurmadan 3. ye niyetleniyor gibiyim
- minişe ilk kıyafet
ooyyyy oyy camlarımı daha yeni silmiştimVe sonunda hava patladi oh be
Tebrikler hoş gelsin sefa gelsin.Bu yıl hamilelerin hepsi kız bekliyor kız senesi herhalde en azından Antalya da kime sorduysam kız diyor.Hamile yogasına başladım salonda bir erkek bebek bekleyen var diğerleri hep kızHu huuu teyzeler doktordan geldik biz de kesin dedirtemesek de yuzde 80 90 kiz dedi. Istanbulda gittigim dr da pek erkege benziyor diyemem demisti bu da yanilma payi birakiyorum dese de icime doğduğu gibi ikinci prensesimiz geliyor kismetse.Rabbim saglikla dogdugunu gostersin kocaman olmus kuzum benim ultrason pek iyi degil burada ama yine de eli ayagi kafasi omurgasi derken baya gördük şükür. Bu sefer bastirdim esim ve kizim da girdi iceri iyi oldu. Bizden haberler böyle darisi dra gidecek olanlara inşallah
Valla cnm ben bekliorum dahaooyyyy oyy camlarımı daha yeni silmiştim![]()
niyeti bozdunçoook tatlı yaaa offf sırf bu cici kız kıyafetleri için bi tane daha kızım olsun isterim.2. yi doğurmadan 3. ye niyetleniyor gibiyim
Of ne güzel bende tekme yemek istiyorum artıkkkkk :) hergün yapmur yağacak diye bekliyorum çıt yok bide üstüne acayip nem var su içinde kalıyorum yabursada hava sabah yağmurluydu şimdi bir kapalı bir açık. oğlum sabah beri tepişmemişti şükür şimdi tekmeleniyorumama sıcaktan sırtımdan soğuk terler dökülüyor. nasıl değişik bir durum. pervanenin karşısında serinlemeye çalışıyorum. gecede klima ile uyuyabiliyorum. allahım biran önce havalar serinlesin inşallah.
Of ne güzel bende tekme yemek istiyorum artıkkkkk :) hergün yapmur yağacak diye bekliyorum çıt yok bide üstüne acayip nem var su içinde kalıyorum ya
Kizlar istanbuldaysaniz ve ya gelme ihtimaliniz varsa eminonunde havuzlu hana bakmanizi tavsiye ederim bebek giyim ve bakim urunu herseyi topluca bulabiliyosunuz
Mama sandalyesi bebek arabasi yurutec vs de sarachane (hasim iscan altgecidi) en uygun yerlerden biri
Hem kaliteli hem uygun alim yapabilirsiniz biz oto koltuklaini da oradan aliyoruz. Akliniza gelen tum markalari nakitte cilgin pazarlikla komik rakamlara alabiliyorsunuz:) metroyla vezneciler duraginda inip 5 dk yuruyebilirsiniz de pratik bilginiz olsun